Scudo Sports

km saati birimleri

bisiklet_tutkunu

Daimi Üye
Tepki
99
Yeni bir km saati aldım.Fakat bazı birimlerin nler olduğunu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
**DST
**AVS bu ikisini anlayamadım.

Scudo
AVS - ortalama hızın
DST - yola cıktığında km saati saymaya başlayınca, saniye çalışıyo buda kaç dakika bisikletin üstünde yol gittiğini gösteriyo...
umarım yanlış değildir söylediklerim :D

• Beğen
Tepkiler: bisiklet_tutkunu
DST: Distance: katedilen mesafe olması gerekiyor... Bu doğru :)
AVS = Average (Ortalama Hızın km*zaman=ortalama hız) Bu doğru :)

Yola cıktığında km saati saymaya başlayınca, saniye çalışıyo buda kaç dakika bisikletin üstünde yol gittiğini gösteriyo... Modele göre değişen özellikler içerir. :D

• Beğen
Tepkiler: bisiklet_tutkunu
@kory

yaa benimkisi öylede :D ondan oyle demiştim ben, kemm kümm öhöhmm :D
saol abi

ODO ise arabalardaki gibi.
toplam yaptıgın km yi gösterir.
pili takıp cıkartmadıkça sıfırlanmaz..

@kory

burda bir hata var formulde ;)

AVS= Average speed (Toplan kat edilen mesafe km cinsinden / zaman saat cinsinden = ortalama hız)

• Beğen
Tepkiler: basri
Bende Sigma var ama hiçbir yerinde mas'a rastlamadım.Acaba en yüksek hızı gösteren max olabilir mi?

cok onceden kullandıgım bi KM saatinde mas vardı, max speed yani en yuksek hızın kısaltılmışıydı,sizdeki sanırım aynıdır.

bende lisede iken almıştım hala dutuyor geçen gün çıkardım pilini değiştirdim.
pil değiştiği için ilk kulnım ayarına girdi açınca

açıldığında 4 haneli bir rakam var buraya girilen sayı yanlış hatırlamıyorsam kullanım klavuzundaki resimlerde tekerleğin çapı ile ilgili bir katsayı idi.

şimdi klavuzu kaybettim.

markası TEBIKECH

bu markanın ilk açıldığında yada resetlendiğinde karşınıza çıkan 2124 sayısının kaç olrak ayarlanması gerektiğini bilen var mı acaba

ilk rakam sadece 1 ve 2 olarak değişebiliyor ama diğer 3 rakam 0-9 arasında herhangi biri olabiliryor.

şimdi ben 26.1.75 ebatlarında lastik kullnanıyorum
bu ölçüye tekamül eden sayı kaç acaba

bilgisi olan var mı bu konuda

Geri