Scudo Sports

Km saati lastik ebatı ölçüsü

Çapı değil de dış çevresi 2090mm. Çevre aynı olduğu sürece aynı hızı ölçer.
Aa dış çevre yadım sandım ama çap yazmışım. Cevap için teşekkürler, o zaman iade ile ugrasmayacagim. Zaten uygun fiyat, bir sans vereyim kendisine.

Scudo
Aa dış çevre yadım sandım ama çap yazmışım. Cevap için teşekkürler, o zaman iade ile ugrasmayacagim. Zaten uygun fiyat, bir sans vereyim kendisine.

Serbest giriş de vardır aslında. Bendeki klasik/bağlantısız km saatlerinin üçünde de var.

Serbest giriş de vardır aslında. Bendeki klasik/bağlantısız km saatlerinin üçünde de var.
Bağlantısız derken kablolu mu?

(link)

Söz ettiğim km saati bu. Manueline baktım net olmasa da serbest giriş var gibi.

Selamlar. 27.5" jant 2.00 lastik ebatı. Aşağıdaki tabloda bu ebatlara eş değer bir ölçü var mıdır girebileceğim?
285436 dosyayı görüntüle
Düzeltme: Dış lastik ebatı 2.00 olarak değiştirilmiştir.
Santim olarak giriş varsa ip ile ölçülebilir. İp lastik etrafına dolanıp ipin boyu ölçülebilir. Ya da sibop en alt konumda iken yere yani tekerin değdiği noktaya kalem ile işaret konur. Bisikler ilerletilir teker bir tur attırılır ve tekrar sibop tam en alt konumda iken bir işaret daha koyulur. İki işaretin arası metre il ölçülür. Bu iki ölçüm yöntemi ile hem hıza hem de mesafeye doğru bir şekilde ulaşılır.

Bağlantısız derken kablolu mu?

(link)

Söz ettiğim km saati bu. Manueline baktım net olmasa da serbest giriş var gibi.

2 tane kablolu (Sigma BC 5.12, Epic Moment 8), 1 tane kablosuz (Lixada). "Bağlantısız" derken kendi mıknatısı dışında herhangi bir sensöre ya da telefona bağlanamayan anlamında. Bluetooth'suz, Ant'sız.
XLC'nin fiyatı iyiymiş, eskiden kalmış gibi. Yaklaşık dengi Epic Moment 8 bundan %50-%200 daha pahalı.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
@Olgunn açıklamanız için teşekkürler.

@Spartiat evet bana da cok uygun geldi. Yol bisikletimde Cycplus M1 var, çıkartıp MTB'ye takmak, ondan çıkartıp yola takmak çok zahmetli geldi. Uygun fiyatlı bu ürün işimi görecek gibi. Yardımınız için teşekkürler.

Geri