Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Km saati tavsiyeleri

Scudo
arkadaşlar Merhaba;

Meilan M4 yol bilgisayarı ve kadans Ali express ten aldım ;

çevredeki bisikletçiye gidip taktırmak istedim.

Maalesef benim bisiklete uymadığını ifade etti.

Bisikletim ; Specialized Roubaix yol tipi

Fikri olan var mıdır ?

a202a6b1-8fc3-4819-96cd-eadaf972c011.jpg

• Beğen
Tepkiler: Eshquia™
jant tellerine çarpıyor dedi ; yarın başka bir bisikletçiye gideceğim en iyisi bu

@trainspotting35'in gösterdiği gibi o sensör çeki borusuna böyle takılıyorsa, ve bisikletçi jant tellerine çarpıyor diyorsa o zaman o bisiklet yürümez. Yürüyorsa demek ki geriye bir seçenek kalıyor.

arkadaşlar Merhaba;

Meilan M4 yol bilgisayarı ve kadans Ali express ten aldım ;

çevredeki bisikletçiye gidip taktırmak istedim.

Maalesef benim bisiklete uymadığını ifade etti.

Bisikletim ; Specialized Roubaix yol tipi

Fikri olan var mıdır ?

262239 dosyayı görüntüle
hocam şu bilgisayarın montajını çözdünüz mü memnun musunuz cihazdan?

bu üründe aşağıdaki ibare var. bu gravelda sorun çıkarır mı acaba. eğimliden kastı hardtail bisikletlerin hoplayıp zıplamasımı

"
Bu teknoloji eğimli zeminlerde kullanmaya uygun DEĞİLDİR ve bu tarz zeminlerde kullanıldığında hızı yanlış gösterebilir.
"

(link)

10 sayfa yakın baktım decathlon un saatlerinden almıştım ikiside bozuldu düzgün çalışıyor. Sıgma fiyatları uçmuş. 200 tl ye kablosuz veya kablolu kaliteli olarak neler var. Bıldıgım markalar pahalı bilmediklerımınde kalitesinden emin olamıyorum :s

bu üründe aşağıdaki ibare var. bu gravelda sorun çıkarır mı acaba. eğimliden kastı hardtail bisikletlerin hoplayıp zıplamasımı

"
Bu teknoloji eğimli zeminlerde kullanmaya uygun DEĞİLDİR ve bu tarz zeminlerde kullanıldığında hızı yanlış gösterebilir.
"

(link)
Ben bu sayaçtan kullanıyorum ve çok memnunum.
Sensör ve kablo kalabalığı yok çalışma sistemi çok basit ve güzel
Kalibrasyonu iyi GPS ile çok çok yakın değerler veriyor.
Sıcaklık değerini sürüş sırasında gerçeğe çok yakın veriyor. Yalnız park esnasında özellikle güneş varsa biraz yüksek çıkıyor.
İstanbul şehir içi yol şartlarında kullanıyorum arazi kadar olmasa da bozuk yollar da var tabi ama bu zamana kadar sıkıntı yaşamadım.
Ocak ayında 210₺ almıştım şu an indirime girmiş gayet güzel.
Kısa dur kalklarda otomatik uyanma olsa da uzun beklemeden sonra otomatik açılmaması kötü.
Ama yine de sizin kullanım tarzınıza hitap eder mi tam emin değilim.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Ben bu sayaçtan kullanıyorum ve çok memnunum.
Sensör ve kablo kalabalığı yok çalışma sistemi çok basit ve güzel
Kalibrasyonu iyi GPS ile çok çok yakın değerler veriyor.
Sıcaklık değerini sürüş sırasında gerçeğe çok yakın veriyor. Yalnız park esnasında özellikle güneş varsa biraz yüksek çıkıyor.
İstanbul şehir içi yol şartlarında kullanıyorum arazi kadar olmasa da bozuk yollar da var tabi ama bu zamana kadar sıkıntı yaşamadım.
Ocak ayında 210₺ almıştım şu an indirime girmiş gayet güzel.
Kısa dur kalklarda otomatik uyanma olsa da uzun beklemeden sonra otomatik açılmaması kötü.
Ama yine de sizin kullanım tarzınıza hitap eder mi tam emin değilim.
Benim tereddütte bırakan o açıklama oldu. Btwon 100 saatim rampa aşağı Arnavut kaldırımlardan yardırırken teklemıstı ilk. Sonrasında da benzer sert zeminlerde teklemelerı oldu. Ikı saatimınde tekledıgı durumlar oldu birisi baya bi bozuldu zor düzelttim diğeride teklıyordu bende sattığım bisikletle birlikte verdım. Assıze markasına bakıyorum sımdı

• Beğen
Tepkiler: Samet M.

"
"

(link)
Bende bu sayaçtan kullanmıştım genel anlamda iyi fakat sürüş esnasında kopuyor ve hız sıfırlanıyor sonra tekrar kendine geliyor. başta bu sebepten olmak üzere, akıllı saat aldım amazfit bip onu denedim sürüşlerde işimi görünce iade etmiştim.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
hocam şu bilgisayarın montajını çözdünüz mü memnun musunuz cihazdan?
Merhaba;
Meilan M4 yol bisiklet bilgisayarının bisiklete uymaması diye bir durum söz konusu değil. Kendin bile montajını yapabilirsin.
Montaj konumu resimdeki gibi olacak.

1623052193346.png
Eğer; işaretlediğim kısım jant tellerine çarparsa pozisyonunu değiştirerek ayarlayabilirsin.
1623052328625.png

Dosyalar

• 1623051891915.png
    1623051891915.png
    96,4 KB · Okunma: 9
  • 1623052025698.png
    1623052025698.png
    362,8 KB · Okunma: 9
  • Beğen
Tepkiler: bis212
4 yıllık km saatim hakkın rahmetine kavuştu. XOSS marka şöyle bir ürün buldum. gps saatler ilgimi çekiyor.

xoss G ve xoss G Plus olarak iki ana ürün. plus modelinde kadans için falan ekstra sensörler bağlanabiliyormuş düz modelde ekstra sensör bağlanamıyor fakat açıkçası ihtiyacımda yok profesyonel sürücü değilim. Düz modelin fonksiyonlar işimi görüyor.

Kullanan var mıdır? Tavsiye eder misiniz, fiyatı gps'li bir saat için makul geldi açıkçası.

(link)

4 yıllık km saatim hakkın rahmetine kavuştu. XOSS marka şöyle bir ürün buldum. gps saatler ilgimi çekiyor.

xoss G ve xoss G Plus olarak iki ana ürün. plus modelinde kadans için falan ekstra sensörler bağlanabiliyormuş düz modelde ekstra sensör bağlanamıyor fakat açıkçası ihtiyacımda yok profesyonel sürücü değilim. Düz modelin fonksiyonlar işimi görüyor.

Kullanan var mıdır? Tavsiye eder misiniz, fiyatı gps'li bir saat için makul geldi açıkçası.

(link)
Magene 200 hız / kadans ve kalp nabız sensörü
Bırkac gün once bende soyle birsey sordum. Fiyatı hem daha iyi hemde kadans var. Gps ısınıde telefonla halleder muhtemelen, bu modelde telefona bağlanıyorumus.

Konuya yazan olmayınca almadım bende km saatimi 3-4 hafta önce aldığım için

• Beğen
Tepkiler: srtkmc

(link)

Cycplus M1 👍

Güneş enerjili cyclemaster geldi bakalım inşallah güzeldir yarın takacağım

• İnanılmaz
Tepkiler: Road_Runner
Arkadaşlar aman GPS'ten renkli harita, yön gösteriyor diyerek gaza gelmeyin. 1 kere bile kullanmıyorsunuz. 🤪

Kullanılan "Hız" "Nabız" "Kadans" "Watt" "Anlık Elevation. Harita yön gösterme falan traş..

Ben de eski km saatimin arızalanması sonucu tekrar saatleri incelemeye başladım. Aslında wahoo ve garmin ürünleri çok dikkat çekici ama şuandaki bütçem buna yetersiz. Bu yüzden kullanmak üzere eski bir android telefon edinip wahoo fitness ve kamoot uygulamalarını eş zamanlı kullanmak istiyorum, magene hız nabız ve kadans sensörlerim mevcut. Harita özelliği olması, yokuşları görebilme açısından bana daha cazip geldi. Telefonu bu tarzda aktif şekilde kullanan var mı ? Siz bu konuda ne düşünürsünüz ?

• Beğen
Tepkiler: fatikngage
Ben de eski km saatimin arızalanması sonucu tekrar saatleri incelemeye başladım. Aslında wahoo ve garmin ürünleri çok dikkat çekici ama şuandaki bütçem buna yetersiz. Bu yüzden kullanmak üzere eski bir android telefon edinip wahoo fitness ve kamoot uygulamalarını eş zamanlı kullanmak istiyorum, magene hız nabız ve kadans sensörlerim mevcut. Harita özelliği olması, yokuşları görebilme açısından bana daha cazip geldi. Telefonu bu tarzda aktif şekilde kullanan var mı ? Siz bu konuda ne düşünürsünüz ?

Uzun sürüşlerde şarj problemi yaşarsınız. Bunu engellemek için powerbank kullanılabilir ama o da ekstra maliyet, yük ve kablo kirliliği olarak dönüyor. Ayrıca her uygulama her sensörle uyumlu olmayabiliyor, onun da can sıkması muhtemel. Bütçe denkleştirene kadar, yukarılarda bahsedilen düşük fiyatlı ama işlevsel ürünleri tercih edebilir, sonrasında makul bir fiyata elinizden çıkarıp beğendiğiniz Wahoo veya Garmin modellerine yönelebilirsiniz.

Aktif olarak cyclemeter programıyla bu şekilde kullanıyorum.
Görüntü hayli kaba oluyor ama iş görüyor. Benim telefonumun ekran süresi 4 saate yakın olduğundan 2.5 3 saatlik sürüşlerde işimi görüyor.

Geri