IGPSPORT IGS10s kullanıyorum. Yurtdışından kargo ile getirttim malum siteden. Kısa bir incelemesini yapacak olursam;
kadans ve hız sensörü uyumluluğu var. Ben ilerleyen zamanda kadans sensörü eklemek istiyorum. Hız sensörüne ihtiyaç duymadım GPS verisi gayet tutarlı. Daha önce almış olduğum decathlon hız saati ile birlikte kullandım gayet keskin ve hızlı olduğunu söyleyebilirim. Ama tabi tünel veya kapalı alanda yapılan antremanlar için gerekli olacaktır.
Uygulama mağazasından uygulamasını indiriyorsunuz. Uygulama üzerinden cihaz ile bluetooth bağlantı kurup verileri telefona aktarabiliyorsunuz. Bu verileri strava, komoot vb. Uygulamalara aktarabiliyorsunuz. .fit , .gpx , .tcx olarak export edilebiliyor veriler. Kendi uygulamasını da başarılı bulduğumu söylemeliyim. Sürüş ile ilgili çok detaylı veriler içeriyor. Sürüş esnasındaki hava durumu, yoldaki eğim miktarı, deniz seviyesinden yükseklik gibi verler grafik olarak sunuluyor. Ayrıca aletin üzerinden bu veriler sürüş esnasında anlık olarak da takip edilebiliyor. Ekran ışığı günün saatine göre otomatik yanıp sönüyor. Benim çok hoşuma gitti açıkçası. Decathlon saati duraksama yapınca otomatik uyku moduna giriyordu ve sıfırlanıyordu oyuncak gibi bişey kalıyor bunun yanında. Bu saatte duraksama yaptığınız zaman kaydı da duraksatabiliyorsunuz sürüşe devam edeceğiniz zaman tekrar devam edebiliyorsunuz. Yalnız eleştirebileceğim nokta kaydı duraksatınca aleti kapatıp açınca yeni kayıt başlıyor. Duraksama yapınca aleti kapatmamak gerek. Ancak bir problem teşkil edeceğini düşünmüyorum. Çünkü aletin şarjı çok uzun süre dayanıyor. Gerekirse sürüş esnasında arkadan powerbank takviyesi de yapılabilir diye düşünüyorum. Uygulamadan aldığım birkaç ekran görüntüsünü paylaşmak da isterim.
287629 dosyayı görüntüle ve
287630 dosyayı görüntüle