Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Km sayacı

Sigmanın BC 12.12 kablolu sayacını tur bisikletimde kullanıyorum. Ölçümü gayet sağlıklı yapıyor. Google haritalardaki verilerden ne ölçtüysem onu görüyorum sayacımda. Yine Sigmanın BC 12.12 STS kablosuz sayacını yol bisikletimde kullanıyorum. Ölçüm yine çok stabil. Aynı zamanda kablosuzlarda görülen kopma durumunu hiç yaşamadım. Çünkü sensor ve sayaç arasında farklı bir kablosuz teknolojisi(STS) kullanılmış. Çok stabil çalışıyor. :harika:

Scudo
Onunda kablosu hoşdeğil ama mantıklısı sanırım bir başka yerde okudum onunda kablosu kopabiliyormuş ama herşeyin bir olumsuz yönü var mtb cı arkadaşlara duyrulur sadece verimli çalışması değil düşmeler ve kazalarıda hesaplıyarak seçim yapmalarını tavsiye ederim

@soner Cal

Benim korkum düşünce krılması ALANYA kızılalan ve kale parkurlarını zorluyorum hep ve buda bol kaza demek geçen gün yağmurda kaydım düşmedim ama az kalsın sol tarafıma düşüyordum düşme anında kırılmasından endişem var arka aydınlatmam soluma düşmeme rağmen kayaya çarpıp kırıldı :(

@Can incesu
kaza esnasında kırılmayacak birşey söylermisin :) kadroların kırıldığı yerde km sayacından kırılmazlık beklemek garip :)

• Beğen
Tepkiler: Osman Saygın
@soner Cal

Ufak düşmeler diyelim sert düşmelere yapabilecek birşey yok

@Can incesu Ben şahsen montajlandığı yerin hasar alabilecek bir yer olduğunu düşünmüyorum. Hasar alması için takla filan atmak lazım kanımca

@soner Cal

Sağa montaj yapılıyor sanırım sizce sağa düşüşlerde hemen hasar alırmı onu merak ediyorum kaya ya çarptığınızda tabi hasar alır kafam çok karışık Kablolu küçük ve lastik ile Maşa Arasında olduğundan darbe alması zor sts direk dışarda ve büyük :( offf bisiklet alıken zorlandım birde bunda diğer bütün aksesurları aldım az araştırma sonunda ama 1 senedir alamadım km saati :)

Yol bisikleti kullanıyorum ve yarışlara katılma gibi bir düşüncem yok bu bilgi doğrultusunda bana km saat tavsiye eder misiniz? Aklımda sıgma 16.12 sts cad vardı kadansın bana ne gibi faydası olacakki sonuçta yarışa katılacak gibi antrenman yapmıyorum ama boş beleşte kullanmıyorum bisikleti aklımda sıgma 16.12 sts cad ve btwın count 14 var bu iki cihazın arka aydınlatması var mı?

@çağatay_çankaya

Sigma dan şaşma diyor herkes 12.12 sts iyi bende araştırdım cateye sts eğer olabilir bence count14 hiç bilmiyorum ama çok iyi değil diye yorumlar okudum

Bende km sayaci alicam Can alanyada nereden taktirmayi dusunuyorsun ? bide hangi markada karar verdin ben dogru gosteren ucuz bisi ariyorm cnku bisiklet ucuz.

@newhidalgo

Ben hep olgu dan alıyorum ucuz istersen Kablolu Sigma al yada kablosuz dersen count 4 al ama oda olgu da yok

@newhidalgo

Arkadaşlar bugün itibari ile Sigma sts 12.12 siparişi verdim alanyadan olgu bisiklete umarım sorun çıkmaz

teşkkr ederım olguya bakacağım.

@newhidalgo

15 gün sonra elimde olacak diğer modeller var orda

arkadaşlar bu gün sayacımı yanlışlıkla kırdım (btwin Count 8). gayet memnundum ama internet mağazasında kalmamış o yüzden max 100 ₺ ile alabileceğğim mümkünse kanblosuz doğru ölçüm yapıp sapıtmayan ne alabilirim ?

@salih.polat ucuz bisey kullaniyorum..aliexpresten aldim, kablolu ama..bu urunun kablosuzuda varmis..4,5 5 dolar civari.ben memnunum acikcasi..yani dogru olcum yapiyor..yorumlarina bakiyorum mesafe fotograflari var, strava ile birebir uyumlu oldugu gosteren kullanicilar var.
Kablosuz Bisiklet Bilgisayar, LCD Ekran Ile Su Geçirmez Bisiklet Metre Kilometre Sayacı Kilometre, Bisiklet Bilgisayar Velocimetro Kronometre
(link)
(from AliExpress Android)

• Beğen
Tepkiler: blackice_serkan
@EmirhanShn aslında mantıklı ama 100 ₺ üstüne çıkmayı düşünmüyorum ama en son bulamazsam bunu alacam gibi. manyetik alan olayında karışıklık yapmaz inşaAllah. :)
@isocan öneriniz için teşekkürler ama bu olayı aliexpress ten halletmeyi düşünmüyorum çin malı ürün yerine göre güzel ancak ben bu gösterge olayına fazla takığım o yüzden daha bilindik doğru iş yapıp uzun zaman beni idare edecek bir alet arıyorum

Ben Decathlon'dan Sigma 8.12 kablosuz sayacı 50 liraya almıştım, tavsiye ederim. ;)

@Polo decathlonda şu anda hiç sayaç yok şehrimde de decathlon mağazası yok o yüzden bakıyorum sağdan soldan bir tavsiye

Geri