Kızagan
Demir Taylı Silahşör
- Tepki
- 157
- İsim
- Yasin
- Başlangıç
- 2002—03
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Kadans varsa süper, altimetre de varsa mikemmelKonu kablosuz olarak açılmış ancak benim yakın zamanda dağ bisikletine düşündüğüm bir alet.
(link)
Çok hoşuma gitti. Hem geçmişi anarım baktıkça dedim ?.
Fiyatı 300 TL gibi gördüm yanlış görmediysem. (link) ona 300 TL vereceğime bu cihazı alırım çok daha iyi.Bugün böyle bir aletin reklamını gördüm. Em ucuz Gps Km sayacı diye geçiyor. Duyan gören bilen var mı acaba. Strava desteği de varmış.
(link)
Çıplak ürün fiyatı olarak doğru. Lakin sensörleride ilave ettiğiniz zaman en ucuz olmaktan çıkıyor.Bugün böyle bir aletin reklamını gördüm. Em ucuz Gps Km sayacı diye geçiyor. Duyan gören bilen var mı acaba. Strava desteği de varmış.
(link)
Sigmalar araştırmalarımda öne çıkıyor ama ürün bulmakta zorlanıyorum. Bazı satıcılar da piyasada ürün yok diye abarttıkça abartmış fiyatları. Sigma 9.16, cube pro lite, sigma pure 1 ats modelleri gözüme çarpmıştı hem tasarım hem fonksiyon olarak ama bir kaç satıcıda stok kalmış. Bu sayaçlar bir yılda fiyatını tam ikiye katladı ve sadece bir ili satıcıda var. Mesela saydıklarımdan sadece pure ats kablosuz hepsiburadada atak bisiklette var. Geçen hafta fiyatı 300tl idi bu hafta 360 olmuş. Açıkçası alasım bile gelmedi. Yurtdışından bulabilirsem daha iyisini alabilirim sanırım.@Anonim Ben 2016'dan beri Sigma 8.12 kablolu modelini kullanuyorum, tam olarak da saydığınız fonksiyonlara sahip. Pili bu kış bitmiş, ilk defa değişti. Sürüşe başlayınca otomatik açılıyo, kablosuz 8.12'de yoktu onu da bu forumdan öğrenmiştim. Yalnız kablosuz iletişimde de iyi deniliyo Sigmalar için.
Gönlümde cube vardı da ürün bulamayınca üretilmiyor diye düşünmüştüm. Cube pro lite olmazsa sigma 9.16 kablosuz sizce nasıl?@Anonim Pure ats az fonksiyonlu pek mantıklı gelmedi, Cube pro lite baya iyi özellikleri, arka ışık da varmış, bike24.com diye biyerde 25 euro + 20 gönderim ile 45 euro. Bence bu siteyi bi araştır bizden kullanan illa vardır.
Yurt dışından gönderim yapan firmalardan almayı deneyin, vergileri ile birlikte daha iyi fiyata alabiliceğiniz ürünler var.Gönlümde cube vardı da ürün bulamayınca üretilmiyor diye düşünmüştüm. Cube pro lite olmazsa sigma 9.16 kablosuz sizce nasıl?
Gönlümde cube vardı da ürün bulamayınca üretilmiyor diye düşünmüştüm. Cube pro lite olmazsa sigma 9.16 kablosuz sizce nasıl?