Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Km sayacı

Merhaba arkadaşlar

tern link d8 katlanırım için km sayacı bakıyorum. Beklentim gece sürüşü yaptığım için ekranın ışıklı olması"bazı ölçerlerin diğer ekipmanlardan lamba givi vs. etkilendiğini ve çalışmadığını yazmışlar decathlonun van rysel modeline, o tip şeylerden etkilenmeyen" , hız ve km verilerini doğru vermesi ve kablosuz olması. Kadans kalori ölçümü rakım vs gibi beklentilerim yok. Parasının karşılığı olan kaliteli sorunsuz doğru ölçüm yapan f/p oalabilecek bir ürün bakıyorum. Tavsiyeniz var mıdır?
TRY 239.51 45%OFF | INBIKE 2.8 inç bisiklet kablosuz bilgisayar yağmur geçirmez İşlevli kilometre sayacı kilometre kronometre arka işık CX-9
(link)
Ben yıllardır bunu kullanıyorum.kablosuz olan modelini.gece sürüşlerinde yeşil ışığı var,ekranı gayet büyük,2 farklı bisiklette kullanilabiliyor trip a trip b gibi.yol çok bozuk olmadığı ve sayaca çok uzak baglamadiginiz sürece doğru ölçümler yapıyor.icerisinde bir çok değer mevcut tavsiye ederim.
IMG_20230202_113429.jpg
Bu model.

• Beğen
Tepkiler: Leonidas4888
Scudo
Xoss g+ modeli var bir de o sanki daha kağsamlı gibi. Bir de telefonda uygulamalar var cep telefonunu direkt km sayaco gibi kullansak olur mu?

G+ sensörlere bağlanabiliyor, G bağlanamıyor. Beklenti büyük olmayınca G'yi önermişler ama arada fazla fiyat farkı yoksa G+ gelecekteki beklentileri de karşılayacak daha iyi bir seçim olur.

TRY 239.51 45%OFF | INBIKE 2.8 inç bisiklet kablosuz bilgisayar yağmur geçirmez İşlevli kilometre sayacı kilometre kronometre arka işık CX-9
(link)
Ben yıllardır bunu kullanıyorum.kablosuz olan modelini.gece sürüşlerinde yeşil ışığı var,ekranı gayet büyük,2 farklı bisiklette kullanilabiliyor trip a trip b gibi.yol çok bozuk olmadığı ve sayaca çok uzak baglamadiginiz sürece doğru ölçümler yapıyor.icerisinde bir çok değer mevcut tavsiye ederim.
300283 dosyayı görüntüle
Bu model.

Pil tüketimi nasıl? CR2032 pille ışık açık kullanıldığında birkaç günde bir yeni pil gerekir gibi geldi bana. Günde 2 saat ışıkla kullanılsa en fazla 4 gün kadar dayanıyor olmalı.

G+ sensörlere bağlanabiliyor, G bağlanamıyor. Beklenti büyük olmayınca G'yi önermişler ama arada fazla fiyat farkı yoksa G+ gelecekteki beklentileri de karşılayacak daha iyi bir seçim olur.

Pil tüketimi nasıl? CR2032 pille ışık açık kullanıldığında birkaç günde bir yeni pil gerekir gibi geldi bana. Günde 2 saat ışıkla kullanılsa en fazla 4 gün kadar dayanıyor olmalı.
Sürekli ışık açık hiç kullanmadım şehir içi suruslerde yol aydınlatmaları görmek için yeterli oluyor.normalde ben belki yılda 1 kez anca pilini değiştiriyorum.ama sürekli ışık açık olunca ne kadar gider bilemedim.fakat 4 günden çok gidecektir.

• Beğen
Tepkiler: Leonidas4888
Sürekli ışık açık hiç kullanmadım şehir içi suruslerde yol aydınlatmaları görmek için yeterli oluyor.normalde ben belki yılda 1 kez anca pilini değiştiriyorum.ama sürekli ışık açık olunca ne kadar gider bilemedim.fakat 4 günden çok gidecektir.

Deneyin.
Bende şarjlı bir model var. Günde ~4 saat kullanımla ışık kapalı olarak yaklaşık 4 ay, ışık açık kullanımla yaklaşık 2 gün gidiyor, 3. gün yolun başında şarj uyarısı veriyor. Şarjlı olunca 2 günde bir şarj etmek sorun değil ama pilli olunca birkaç günde, fazla iyimser bir tahminle haftada bir CR2032 pil değiştirmek pek hesaplı değil.
Bu tür ürünlerde "LED backlight" gibi yanıltıcı ifadeler kullanılsa da aslında yandan ya da üstten panel dışı diyotlarla ışık sağlanıyor, sizdeki üründe veya ürün sayfasındaki ekran görüntülerinde belirgin şekilde görebilirsiniz. Çok eski ve verimsiz bir teknoloji olduğundan ciddi tüketimi olur, buton piller yetersiz kalır.

Deneyin.
Bende şarjlı bir model var. Günde ~4 saat kullanımla ışık kapalı olarak yaklaşık 4 ay, ışık açık kullanımla yaklaşık 2 gün gidiyor, 3. gün yolun başında şarj uyarısı veriyor. Şarjlı olunca 2 günde bir şarj etmek sorun değil ama pilli olunca birkaç günde, fazla iyimser bir tahminle haftada bir CR2032 pil değiştirmek pek hesaplı değil.
Bu tür ürünlerde "LED backlight" gibi yanıltıcı ifadeler kullanılsa da aslında yandan ya da üstten panel dışı diyotlarla ışık sağlanıyor, sizdeki üründe veya ürün sayfasındaki ekran görüntülerinde belirgin şekilde görebilirsiniz. Çok eski ve verimsiz bir teknoloji olduğundan ciddi tüketimi olur, buton piller yetersiz kalır.
Doğrudur ben söylediğim gibi çok fazla ışık yakarak sürüş yapma gereği duymuyorum o yüzden benim işimi görüyor.

Arkadaşlar merhaba ;
İstanbul için elden teslim aşağıdaki modellerden elimde mevcuttur. İlgilenenler Dm'den ulaşabilirler. Ayrıca özel marka ve model isteği olanların da araştırmalarını yaptıktan sonra istedikleri ürünleri stoklarda olması durumda getirebilirim. Lütfen kesin alıcı olanlar iletişime geçsin.
Başlangıç seviyesi ürünler;
Sigma bc 5.0 kablosuz
Sigma bc 8.0 kablosuz
Sigma bc 10.0 kablosuz
Sigma 7.16 kablosuz
Üstteki ürünlerden ilk 3 tanesi yeni modellerdir.

Merhaba;

Bisikletimde kullandığım btwin kablosuz km saatimin sensörü kayboldu. Yeniden temin etmek istiyorum ancak hiçbir yerde bulamıyorum. Bu parçayı edinebilmemin bir yolu var mıdır?

Merhaba;

Bisikletimde kullandığım btwin kablosuz km saatimin sensörü kayboldu. Yeniden temin etmek istiyorum ancak hiçbir yerde bulamıyorum. Bu parçayı edinebilmemin bir yolu var mıdır?
Miknatis mi sensör mu ?

Marka model nedir hocam bir fotosu falan var mı kendimi bulmaca çözer gibi hissediyorum.

Btwin 500 model kablosuz kilometre saati ölçüm sensörü hocam. Sizi zahmetten kurtarayım.:)

Ayrıca modeli yazdım ama dikkat etmemişsiniz sanırım.

Son düzenleme:
Btwin 500 model kablosuz kilometre saati ölçüm sensörü hocam. Sizi zahmetten kurtarayım.:)

Ayrıca modeli yazdım ama dikkat etmemişsiniz sanırım.
Magene tarzı bir sensör denediniz mi?

SIGMA ROX 11.1 Evo hakkında bilgi verebilecek olan var mı acaba? Teşekkürler.

Yol bisikletim için Km saati bakıyorum sensörlü anlık tepki verecek anlık hız ortalama hız veren deneyimleriniz sonucu tavsiyede bulunur musunuz

Yol bisikletim için Km saati bakıyorum sensörlü anlık tepki verecek anlık hız ortalama hız veren deneyimleriniz sonucu tavsiyede bulunur musunuz
iGPSPORT BSC100S modelini kullanıyorum ve çok memnunum. 600₺ gibi bir fiyata AliExpress'ten almıştım.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
teşekkür ederim tavsiye için Kadans ve hız sensörlerini hangi marka aldınız peki

teşekkür ederim tavsiye için Kadans ve hız sensörlerini hangi marka aldınız peki

Bende BSC100s'lere bağlı olarak
1 set bundan var, fiyatı hala makul: (link)
1 set de bendan var, aldığımda en hesaplısı buydu ama pahalanmış: (link)

Nabız bandı olarak da bu ama dövizden kaynaklı olarak çıldırmış fiyatları: (link)

İlk BSC100s + Geoid + nabız sensörüne 600 lira vermiştim, ikinci BSC100s + CYCPLUS'a da 600 lira vermiştim Nisan'da.

• Beğen
Tepkiler: oktay33
CYCPLUS SENSÖRLERİ İÇİN sorunlu sensörler devamlı bağlantı koparıyor 30 km üzerinde reset atıyor şeklinde bir satıcı yorum yapmstı sorun yaşadınız mı

CYCPLUS SENSÖRLERİ İÇİN sorunlu sensörler devamlı bağlantı koparıyor 30 km üzerinde reset atıyor şeklinde bir satıcı yorum yapmstı sorun yaşadınız mı

Bende sorun çıkmıyor. Bazı kullanıcılar hız sensörünü arka göbeğe takma eğiliminde, o nedenle sorun yaşıyor olabilirler. Pilin zayıf olması ya da ANT+ yerine Blıetooth ile bağlanmış olmaları gibi ihtimaller de var. Tabii yine de daha uzun süre kullananlardan görüş almak lazım.

Geri