Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Km sayacı

9.16'nın 8.12'ye göre pek bi avantajı yok bence, tek farkı kalori hesabı, o da nabız bilmeden yolun eğimini bilmeden göstermelik bi hesap, fonksiyon diye konmuş diye bakıyorum. Yurtdışı sitelerde zaten 8.12 eski model olduğundan bulunmuyo galiba, 20 euro civarı 9.16 kablosuz. N11'de 8.12 kablosuzu da 248 TL'ye gördüm, kablosuz performansından yana kullanıcı deneyimleri iyiyse yurtdışından 9.16 kablosuz gönderim ücretiydi vergisiydi 8.12'nin fiyatını baya aşıyo. Sigma modelleri arasındaki durum bu tabi, Cube pro lite en aklıma yatanı.
Çok teşekkür ederim

Scudo
Merhaba echowell ui25 aldım.Herşeyi doğru kurdum diye düşünüyorum ama bir türlü çalıştırmadım. Bana yardımcı olur musunuz?

Merhaba echowell ui25 aldım.Herşeyi doğru kurdum diye düşünüyorum ama bir türlü çalıştırmadım. Bana yardımcı olur musunuz?

"Çalıştıramadım" derken "ölçmüyor" anlamında mı?

Evet ölcmüyor

ölçüm yapan sensör ile, mıknatısın birbirine yakın olduğundan emin olun. Aradaki mesafe biraz fazla ise, sensör algılayamadığı için değer veremiyor olabilir...

• Beğen
Tepkiler: GONOİKİZ
Evet ölcmüyor

Yukarıdaki mesajdaki gibi sensörün yakınlığı önemli, bir de sensördeki pilin sağlığı. Çekilmesi gereken küçük bir koruma bandı olabilir, pili bitik ya da akmış olabilir.

Ben pilleri değiştireyim bi mesafeleri ölçtüm.

Dostlar çok kısa bir soru soracağım, çok fazla mesaj var hepsini okuyamadım. Sizce hangisini tavsiye edersiniz?

Bunu mu?
(link)

Yoksa bunu mu?
(link)

Dostlar çok kısa bir soru soracağım, çok fazla mesaj var hepsini okuyamadım. Sizce hangisini tavsiye edersiniz?

Bunu mu?
(link)

Yoksa bunu mu?
(link)

Ben ilkini tercih ederdim.
İkinci seçenekte hem G, hem G+ var, aralarında çok fark var.
Hem iGPSport IGS50S, hem Xoss G ve G+ amazon.com.tr'de de var.

• Beğen
Tepkiler: TeAk
Ben ilkini tercih ederdim.
İkinci seçenekte hem G, hem G+ var, aralarında çok fark var.
Hem iGPSport IGS50S, hem Xoss G ve G+ amazon.com.tr'de de var.

Cevabınızdan dolayı teşekkür ediyorum hocam. Peki fiyat performans açısından X ürün daha iyi ve kaliteli diyeceğiniz bir ürün var mı? Maksimum bütçem 1K

• Beğen
@Spartiat hocam 50S modeli mi? 50E modeli mi? Hangisini tavsiye edersiniz peki? İkisi arasında ne gibi fark var acaba?

@Spartiat hocam 50S modeli mi? 50E modeli mi? Hangisini tavsiye edersiniz peki? İkisi arasında ne gibi fark var acaba?

50 sadece Çince
50E sadece İngilizce
((link))
50S daha iyi bağlantı seçenekleri sunan, yazılımsal özellikleri epey geliştirilmiş yeni model.

Resmi sitede sadece 50S listeleniyor: (link) , diğerlerine eski model diyebiliriz.

• Muhteşem
50 sadece Çince
50E sadece İngilizce
((link))
50S daha iyi bağlantı seçenekleri sunan, yazılımsal özellikleri epey geliştirilmiş yeni model.

Resmi sitede sadece 50S listeleniyor: (link) , diğerlerine eski model diyebiliriz.

Çok teşekkür ederim hocam bilgilendirmeden dolayı emeğinize sağlık🙏🏻

• Beğen
Tepkiler: Spartiat
Bir soru daha sormak istiyorum müsaadenizle :)

Cycplus M1 mi? IGS50S mi? Hangisini tavsiye edersiniz?

igs 50s almak isteyen varsa aşağıdaki linkte sadece cihaz vergi hariç 600 lira. Ben sepete ekleyince de 50 lira indirim uyguladı otomatik. Aliexpreste yaz indirimi var şuan. Ondan kaynaklı sanırım.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Baranaslan ve TeAk
Merhaba arkadaşlar

tern link d8 katlanırım için km sayacı bakıyorum. Beklentim gece sürüşü yaptığım için ekranın ışıklı olması"bazı ölçerlerin diğer ekipmanlardan lamba givi vs. etkilendiğini ve çalışmadığını yazmışlar decathlonun van rysel modeline, o tip şeylerden etkilenmeyen" , hız ve km verilerini doğru vermesi ve kablosuz olması. Kadans kalori ölçümü rakım vs gibi beklentilerim yok. Parasının karşılığı olan kaliteli sorunsuz doğru ölçüm yapan f/p oalabilecek bir ürün bakıyorum. Tavsiyeniz var mıdır?

@Leonidas4888 (link)
toplamda 551 tl, aliexpress de vergi dahil bu fiyata yok.

Geri