Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kol ve bacaklardaki güneş yanıkları için; armwarmer (kolluk) ne dersiniz?

@Mehmet Ergene

bepanten kalkmadı mı hocam piyasadan?

Scudo
naptınız hocam bepanten kalkar mı piyasadan ya :D daha geçen gün aldım eczaneden. kalktı da bilerek satıyolarsa bilmiyorum...

kollar için önerim:

(link)

ürün 1 dolar bile değil.... + 0,99 dolar da nakliye

yaklaşık 3 liraya kolları koruyun...

ben beyaz renk aldım... tayt gibi sarıyor... tavsiye ederim...

@Erdinç ALTINÇEKİÇ

işte bende bunu diyodum. Çok teşekkür ederim. Anlayan biri çıktı.

@ozan çanakçı

kremlerden nefret ederim de :)

kol koruyucu alacaksanız renk belirtin... beyaz hem her renk tişörte uyar hem de güneş ışınlarını daha iyi yansıtır, ya da öyle bişey :D

• Beğen
Tepkiler: ocanakci
@Erdinç ALTINÇEKİÇ

türkiye' de satan yok. problem burada.

@ozan çanakçı

Aslinda seninle ortak arayistayiz dostum. Ben de havalandirmasi iyi olan, SICAK tutma amacli olmayan ve yine dizi korumak amacli da olmayan sadece gunseten koruyup kasalri gergin tutan dizlik ve kolluk ariyorum. Yabanci sitelerdeki baktiklarinda da warmer yaziyor ki bu ayzin vucudu sicaktan mahveder, kislik urun onlar. Bulursan kesinlikle bana da haber ver memnun olurum. Hatta nba basketcileri de giyiyor dedigini, belki buyuk capli bir basket urunleri amagzasinda bulabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: ocanakci
@Mehmet Emin

dediğiniz gibi bu ürün yarışlarda falan da kullanılmakta. Basketçilerinde kullandığını tahmin ederek ankara' da birazcıkda olsa araştırma yaptım. fakat olumsuz. Büyük firmalarda dahi yoq. Kullanan arkadaşların varlığını sorgulamaktayım şuan. Umarım birileri bize yardımcı olur.

@Erdinç ALTINÇEKİÇ

Sukur ya, binlerce :) Arkadasin dedigi gibi nihayet istedigimizi bulabildik. Hocam simdi bu urunu amerikadan ansil getirtebiliriz? Ben 3 4 tane alirim fiyati cok uygun ileriye donuk saklamak icin. Bir de aynisinin bacak versiyonu da vardir sanirim, hic olmadi en buyuk bedenini alip dizime uydurmaya calisirim :) Eger diger arkadasa da uyarsa siz bizim icin getirtin biz alalim.

@Mehmet Emin

ya bu üründe ne beden var ne de renk çeşidi. lacivert istiyorum ben yok mesela. bir de bayanlar için sanırım-standart bi şeyse bize hiç olmaz. aslında türkiye de satan vardır da. bulamadım ben. 5 lira fazla verip, sağlam ürün almak daha iyi olur diyorum ama...

ozan bey, özelden bi telefon numarası gönderebilir misiniz??

bu konuyla ilgili bişiy danışıcam ben de..

Bisikletçi dediğin amale yanığıyla gurur duyar, gerek yok boşver :))

@ali yılmazzz

özelden mesaj atmanızı rica etsem.

@Harun Sayı

yok bea hocam. denize girerken sıkıntı. gerçi 3-5 günde geçiyo izleri. ama korumak lazım. tişörtle yeteri kadar yanıyo zaten normal zamanlarda.

kolsuz forma+güneş kremi yada bisiklet sürerken hararetli bi rampada çıkar formayı. geri kalanlarda yansın kavrulsun. en kesin çözüm :)
Belli bir süre sonra güneş seni değil sen güneşi yakarsın :)

@İRŞAD ÇETİN

eywallah, teşekkür ederim öneriniz için. :D

@Mehmet Emin

bacak versiyonu yok sanırım...

ben kullanıyorum ve çok memnunum...

teri anında emiyor ve kolda ilginç bir serinlik hissi yaratıyor...
terlememizin ana sebebi de bu değil mi zaten! :D

sizin için alırım elbette ama yurdumuzda en ucuz kargo ne kadar? 3 lira mı 4 lira mı? kendiniz alsanız daha ucuza gelir :)

BEYAZ renk öneriyorum... her formaya uyar, güneş ışınlarını yansıtır...

güneş kremi, 50+ faktör. özelliği; cilt tipiniz güneş altında 2 dakika durmaya elverişlidir, bu kremleri sürünce 50x2=100 dakka etkilenmeden kalabilirsiniz. hele hele 20 dakikada bir tazelerseniz, peynir gibi bembeyaz kalmanız bile olası.

Kolluk takmanı hiç tavsiye etmiyorum, çok fazla terlemene yol açar.Bu sıcakta vücudunu öyle bir kalıbın içine sokman hiç sağlıklı değil.
Çok su ve özellikle mineral kaybedersin, bu da bir bisikletçinin istemediği bir şeydir.
Güneş kremi derim ben ama yine de güneş in çok yoğun olduğu saatlerde çıkmamanı öneririm.

Geri