Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kol ve bacaklardaki güneş yanıkları için; armwarmer (kolluk) ne dersiniz?

@Cenk Devrim

size katılmıyorum. İnsanlar bu havada nasıl kask takıyorsunuz die sorup duruyorlar. Peki terliyo muyuz? Bisiklet hareket halindeyken çok fazla terleyip, kaskı çıkarıp atasım hiç gelmedi. Ki çok fazla ter atmayan biriyim. Soğuk hava için değilde, sadece koruyucu amaçlı olanlar bence işe yarayacak. Sanırım yukarıda da kullanan bir arkadaş çıktı. Ama dediğiniz gibiyse eğer ilk size haber vereceğimi bilmenizi isterim. Teşekkür ederim :D

Scudo
@Cenk Devrim

sözkonusu ürün warmer değil cooler! :in:

• Beğen
Tepkiler: ocanakci
Pazar gününden önce bu konuyu okumam lazımmış. Güneş kremi aklımdaydı fakat evden çıkarken uykulu uykulu unutmuşum. Kolum avusturya bayrağı gibi oldu :)

eBay'deki ürün teri dışarı atar mı acaba, bu fiyata çok şey beklememek lazım gerçi :)

aslında kumaş bulunup bir terziye diktirilebilir.
kumaş nerden bulunur onu bilemiycem ama merter tekstilci kaynıyodu sanırım :D

Arkadaşlar güneş alerjim olduğu için bende bu tarz bi koruyucu arıyordum almak isteyen olursa beraber alsak hem kargo ücretinden kaçarız hem kolaylık olur 1 kişide Türkiyedeki dağıtımı yapar böylece güneşten korunmuş oluruz :D

bence de, yurtdışında alışveriş konusunda tecrübeli arkadaşlar varsa, bize yön verebilirler.

arkadaşlar bence hiç gerek yok kolluğa. 50faktör güneş kremi 2 saat güneş altında çokta güzel idare ediyor. öğlen vakitlerinde de çıkabiliyorum bu sayede yani güneşin en tepeden vurduğu zamanda :) yalnız her 2 saatte bir yenilemek lazım (yani tekrardan sürmek lazım) yoksa hafif bronzlasıyor kol :)

Kolluk dahada sıkıntı verir bence :D hem bisikletci amele yanıklarından belli olur :d bu sayede bi çok bisikletciyle tanıstım sivil hayatta :D

Arkadaşlar madem bu işi profesyonel anlamda yapmaya başladık, her şeyimiz prof. olsun. Kolluk önemli gibi bence. Bisiklet kaynaklı amele yanığı cııkk. Malumunuz yazın tatile giden var, gidemeyen var. Bu yaz güneşlemeyen biri olarak bi işi çözecem. Ama güneş kremsiz.

Net bir öneri yapılmamış bekliyorum.

Bunların kol ve bacak için olanlarını kullanıyorum. Aliexpressten almıştım. Çok inceler ve fazla terlemeye yol açmıyor. Kol ve bacaklarımda yanıklar oluşmadı bunları kullanmaya başladıktan sonra. Ama kısa parmak eldivenden dolayı parmaklarımın yarısı siyah yarısı beyaz :) Alacaksanız çok para vermeyin bu tarz ürünlere. İki kere denize gidip yanın yanıklardan her türlü kurtulursunuz :)

• Beğen
Tepkiler: Özgür Atılgan
Abiler o kolluklara vereceginiz paraya iki kere havuza gidin bu havada gecer o yaniklar hem eglenirsiniz bosverin kollugu ☺️

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
50 faktör güneş kremi derde deva ! :D

50 faktör güneş kremi derde deva ! :D

Geri