Scudo Sports

Kolaysa çalsınlar bisikleti

Scudo
Burası Türkiye bisikletin yanında o aleti de çalarlar. :D:D:D

bu alette pahalıdır hani..Ucuz bişeye benzemiyor..(kilit)

@Candan Biberci

@nuruasakir

''2016'nın en tatlı en trajikomik mesajla cevabı'' aday adayı :)

Minareyi çalan kılıfını hazırlar

@Zekeriya Çab

Bu tırmanan guvenlik aleti cok gazoz ve gereksiz olmus :)
2010 da piyasaya cıkıp duyulmamis olmasi da tutmadiginin gostergesi demek ki!
Ilk olarak tasimasi hantal ve hamallık olan bir alet.
Buna uygun ve uzerinde yeterli yukseklige kadar tabela, kelepce vb. olmayan direk bulmak her zaman mumkun degil :)
Aku, şarj, frekans sorunlari ne alemde acaba ;)
Kaldı ki bisikleti taktıgınız kisim acik! Aski gibi yarım kesit boru! Calacak olan ucu kancalı uzun bir boru veya sopa ile (hani su ust raflar icin bazi dukkanlarda olur ya) bisikleti cikarip aliverir ordan :D Yeterki istesin ;)

Hırsız kafaya koyduysa her turlu bisiklet, eşya vb. çalar goturur :( Ne ile nasil kilitlediginizin anlami kalmiyor bir yerden sonra...
Bizim yapacagimiz isini guclestirmek ve bu konuda gereken tedbirleri elden geldigince almak olur sadece.

Direğe yakın bir balkon varsa balkondan çalarlar :D

O direği söker bizim millet.

Bence bu hırsızlığa karşı geliştirilmiş bir şey değil... Adamlar park yeri sorununa çözüm olarak düşünmüşler gibi... ;)

daha fazla dikkat çeker, millet etrafına üşüşür.Toplanip izlerler hatta bir şekilde indirmeye calisirlar bisiklet mahsur kaldi diye :D

birinin kafasına düşerse facia olur. o yüzden katlanır bisiklet diye birşey var zaten. al kolunun altına nereye gidiyosan git

Direkle beraber götürürler.1 taşla 2 kuş O değil de adamlar bunu yaptığına göre demekki yurt dışında da hırsızlık had safhada...Baksanıza adamlar bisikleti düz direğe tırmandırmışlar resmen..Bence mantalite değişmeli..Çalmak isteyen çalıyor.Çalamazsa zarar veriyor hırsından..Şansımıza artık.Adamına denk gelmemek lazım maalesef..Sonu yok bunun.Çok üzücü.

@Berge Çelik çalana da bişey demeye korkar insan. ilerde alcapone olabilir :D aynen şöyle demiştir; (bilmeyenler olabilir) Çocukken her akşam yatmadan önce ve aklıma geldiği her an Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim

Geri