Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kondisyon mu? Komponent mi?

Elitistizm tanımını en güzel Pareto yapmıştır. Pareto’ya göre tarih belirli bir elit grubunun bir döngü içerisinde birbirlerini ikame etmelerinden ve nöbetleşmelerinden ibarettir ve bu yönüyle “aristokrasilerin mezarlığıdır”. Belki de günün birinde karbon bisikletler mezarlığı olacaktır?

Scudo
@halil halil
nedense performans kazansın istedim,sonuç benim için hüsran:koptum:

Önce kondisyon. Ekipmanı zorlayacak kondisyon seviyesine ulaşınca ekipman önemli.
Ne demiş Karl Marx: Ulan Kapital! ;)

Kondisyon tabikide nedenmi magazam degisti 3 aydir bisiklete binemiyorum spor yapamiyorum evde yatiyor benim kerata hemde emekli amca gibi ( karbon ) kendisi ben ise 7 kg aldim lanet olasi federaller ne ise sakinim

• Beğen
Tepkiler: OnurÖzdağ
Saçma bir karşılaştırma. Kimse benim iyi bir bisikletim var kondisyona ihtiyacım yok demez, ben şahsen bisikletinin hakkını vermek için daha fazla zorluyorum. Saçma çünkü bir birilerinin alternatifi şeyler değil. Biri bütçe meselesi biri disiplin meselesi. Herkes kendince kondisyon yapabilir ama herkes yüksek kompedantlara sahip olacak gelir sahibi olamayabilir.

Her türlü kondisyondur bence.Kondisyon arttıkça insana altındaki yetmez oluyor.Dolayısıyla işin içine kompenent girmeye başlıyor.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Şunu unutmayın kondisyonu olan her bisikleti çok hızlı ve uzun mesafe kullanabilir. Karbon bisikletmis çelik kadro MTB imiş bu adama fark etmez yeter ki bike fit olayı sağlansın

• Beğen
Tepkiler: mustang41
sedona 610 un üstünde Kondisyonlu yol canavarı olmak ?

Sağlam kondisyonla bindiğin alet ne olursa olsun uçar.

@Snr U

Dayı bikepacking'in kralını yapmış. Yürü be Japon Samurayı, kim tutar seni.

bu soruya soruyla karşılık veriririm. Paran var mı?
Varsa al iyi bir karbon iyi bir ekipman yap kondisyonunu arkana dahi bakma. Paran sınırlıysa orta ağırlıkta bir alü. komponentleri tamamla kondisyonunu tut ama sonunda yine bir iyi komponentli karbon olmalı. İnsan yapısı hep daha iyisini istiyor. Tatmin önemli. Ne zaman tatmin oldun orada dur :)

@Gökhan Toros
kesinlikle katılıyorum.
Bence her ikiside.
Mantı ve yoğurt gibi,
zeki ve metin gibi,
kurufasulye ve pilav gibi,
kar ve sessizlik gibi
?
ikiside bence birbirini tamamlıyor...

Tabi ki Komponent, şu ekonomide iyi Komponent almak çok zor, kondisyon kolay sürdükçe gelişir ;) :harika:

Eğer kondisyonunuz yerindeyse ozaman düzenli spor yapan antrenman saatleri olan spor hayatınızın bir parçası haline geldiyse paranızda varsa çünkü artık maddi gücünüz fiziki gücünüzün önünde bir ihtiyaç haline geldi:acpsnr: işte ozaman komponent de işe yarar hale gelir hem sadece komponentle değil kıyafet aksesuar her türlü yedek parça en kaliteli kadro ve elektronik cihazları kullanmak lazım sizi diğer rakiplerinizin bir adım belkide yarım adım önüne taşıyan unsurlar haline gelmiş olur ama adam sadece gezmek ara ara antrenman yapıyorsa pek pahalı ürünlere gerek yok gibi buraya kadarı benim şahsi fikrimdir. Bu durum tamamıyla da kişiseldir ben böyle düşünürüm başkası farklı düşünür biride derki kardeşim benim param var pahalı üst seviye ürünlerden hoşlanıyorum ama ara ara kullanacağım diye bilir herkezin bütçesi ve zevkiyle doğru orantılı bir durum.
Bizde para az hayaller ve çene yorulması fazlasıyla çok :bsmagryr::agla:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
kontra pedal bir bisikleti sınırlarına kadar zorlamadan,yani kullandığınız bisikletin artık size yetmediğine gönülden inanmadan pahalı bir bisiklet almak bence yanlış.
bu araba,motosiklet içinde geçerli 300-400 beygir bir arabayı yeni ehliyet alan birinin altına verirseniz büyük ihtimalle kısa sürede kaza yapar yada 1000cc SS bir motosikleti tecrübesiz birisi kullanırsa yine kaza ihtimali çok yüksek. diyebilirsiniz bunların motoru var bisiklet bacak gücüyle ilerliyor tehlike olmayabilir ama öyle değil. videolarda gördüklerinden etkilenip de
bisikletle hiç tecrübe sahibi olmadan trafiğe atılanlar olabiliyor bazen. hani bisiklet çocuğa karne hediyesi ya bu düşünceyle,bunu kullanmak ne kadar zor olabilir ?? diye düşünüp ilk virajda arka lastiği kitleyip asfaltla öpüşenlerde oluyor.

kısaca kondisyon ve tecrübe.

Bu ikiliye bir de bilgiyi eklemek lazim. Bana göre her spor bilgi, güç ve malzemeden oluşur.

Geri