Bu arkadaşla tanışmak ve beraber iş yapmak istiyorum..Ne güzel bir kafa...Telif te alırız..😁Dostlar kimse bir birine sataşmasın lütfen, arkadaşımızı yakınen tanıyorum ! Kendi kendine saniyeler içinde kurgu yapabilen birisi, rahatsızlıkları ve sorunları olan bu dostumuzun, daha çok vukuatı var, olay kesinlikle gerçek değil bunu artık anlamanızı rica ediyorum !!
Türkiyede o kadar çok at hırsızı varki, biri anlatmaz belkide, diğerlerini tutamazsın..Tutamadıkta zaten, kim kime güveniyor 2020 itibarıyle..😑@Atasoy dostumuzun anlattigi hikayedeki en onemli mesaj gercek oldu ;
"Bunun üzerine at sahibi, ibretli ve manidar şu sözleri söylemiş: “Çünkü bu olayı insanlara anlatırsan, insanlardaki merhamet ve yardımseverlik duygusunu katletmiş, yok etmiş olursun ki bu, insanlığın ölümü ve dünyanın yaşanmaz hale gelmesi demek olur."
O konularda genelde bisikletle alakalı olmuyor zaten 😅 (En azından çoğu hızdan bisikletlerin haberi yok 🤣)bu forumda bisiklet dışında olan ne varsa daha çok ilgi çekiyor. Bir de kaç km/s hız yaptın konuları!
Göbekten vitesliler Y.Y.D.'ye ve Brooks konularına bakmanızı isterim. Yine her derde deva kadans ve Murat Çömez'in efsnaevi klasikler belgesel vari yazıları, ha aklıma gelmişken Kaldato işi Bisiklet Barındıran Türk Hikayelerini hatırlamak lazım.@Cemal Ç.
Yeni mesajlar bölümünde bu bölüme açılan konular, sürekli güncellenerek yukarı taşınıyor. Bakmamak gibi bir şansınız yok ne yazık ki. Başlıkları görmek bile yeterli. Eski üyeliğim zamanında da yazıyordum, bu forumda bisiklet dışında olan ne varsa daha çok ilgi çekiyor. Bir de kaç km/s hız yaptın konuları!
Benim pipolu, gözlüklü, kelli felli bir yazar olduğumu sana düşündüren neydi ki?@Kubiilay sayın @hamlet2006 'ya yakşabileceğini sanmıyorum kurgu yapmada.🤣 Ben adamı pipolu, gözlüklü, kelli-felli bir yazar bekliyordum açıkçası.🤪
Yazılarınızda ki anlatım gücünüz. Kurgu yeteneğiniz bg. bg. bg.Benim pipolu, gözlüklü, kelli felli bir yazar olduğumu sana düşündüren neydi ki?
Nasıl yani? O başlığın yarısının TdF hız rekorunu kırdığına nasıl inanmazsınız?!!!O konularda genelde bisikletle alakalı olmuyor zaten 😅 (En azından çoğu hızdan bisikletlerin haberi yok 🤣)
bir de seyi anlamadim herseyi alan gaspcilar, nasil oldu da telefonu almadilar.
Erdal'ın yıllardır isteyip de alamadığı özellikSerbest kürsü bölümünü engelleyemiyor muyuz? Foruma Admin'leri bir zahmet şu özelliği ekleseler de, saçma sapan konulardan kurtulsak!