Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Konsolosluğa Sığınmak!

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Eğer trol ise yazar kesinlikle forumdan uzaklaştırılmalıdır. Yalancı çoban hikayesini ne çabuk unuttuk. Bu kadar insan iyi niyetiyle giriyor, okuyor, yardımcı olmaya çalışıyor. Ayıp. İnsanların duygularını, yardımsever davranışlarını bu şekilde suistimal edemez kimse. Başka bir zamanda gerçekten ihtiyaç sahibi biri yazsa buraya ne olacak?
Yakından takip ettim, edeceğim. Bu yazar gerçekten trol için yaptıysa cezasını almalı.
Tek bir şey söylemek istiyorum. Tüm insanlık zaten duyguları suistimal edilerek yönetilmiyor mu? Bu resmen insanların bug(hata) ı. Debug(Hata ayıklama) bulunsa da aynı konuda onlarca yüzlerce kez hata vermiyor mu. :) Duygularıyla oynanıyor, tüm insanlığın sınandığımız kısmı bu olarak görüyorum. Çevremde ne zaman güçlü insan görsem (maddi-manevi) bu insanlar ya gamsız ya da çok gaddar oluyorlar. Genel anlamda doğaya insana kıyan sistemi oluşturan insanların mantalitesi gibi.

Scudo
Tek bir şey söylemek istiyorum. Tüm insanlık zaten duyguları suistimal edilerek yönetilmiyor mu? Bu resmen insanların bug(hata) ı. Debug(Hata ayıklama) bulunsa da aynı konuda onlarca yüzlerce kez hata vermiyor mu. :) Duygularıyla oynanıyor, tüm insanlığın sınandığımız kısmı bu olarak görüyorum. Çevremde ne zaman güçlü insan görsem (maddi-manevi) bu insanlar ya gamsız ya da çok gaddar oluyorlar. Genel anlamda doğaya insana kıyan sistemi oluşturan insanların mantalitesi gibi.
Bu apayrı bir başlık konusu hocam. Derin ve uzun bir tartışma konusu...

Konuyu başlatan arkadaş 13 yıllık forum üyesi, 55 başlık tam 623 mesajı var nasıl trol olabilir? Bende çoğu arkadaş gibi olaya "şüpheyle" bakıyorum ama sanki daha başka bir şey var gibi...

• Eğer pasaportunuz çalınırsa, derhal yerel polise başvurunuz ve pasaportunuzu kaybettiğinize dair bir belge alınız (Bu bildirimi yapmanız pasaportunuzun üçüncü şahıslarca yasadışı kullanımı halinde haklarınıza zarar gelmemesini de sağlayacaktır.) Bu belge ile en yakın Büyükelçiliğimiz/Başkonsolosluğumuza giderek yeni pasaport başvurusu yapabilir veya Türkiye’ye dönüşünüzü teminen geçici pasaport alabilirsiniz.
  • Paranız ya da değerli bir eşyanız çalınırsa, yerel polise başvurunuz. Gerekirse bir avukat tutunuz. Bir hırsızlık olayının mağduru olmuşsanız, olayın olduğu yere en yakın polis karakoluna yazılı şikâyette bulunarak, çaldırdığınız eşya, para ve değerli kâğıtların listesini de içeren tutanağı mutlaka alınız. Bazı ülkelerde polis şikâyet almak istemeyebilir ve sizi en yakın Türk Temsilciliğine yönlendirebilir. Polisten tutanak almak konusunda ısrarcı olunuz.
  • Kredi kartınız/seyahat çekiniz çalınırsa/kaybolursa derhal bankanızla temasa geçerek kartınızı/çeklerinizi iptal ettiriniz.
  • Paranızın veya para yerine geçebilen kartlarınızı (kredi kartı vb.) kaybetmeniz veya çaldırmanız halinde Türkiye’deki yakınlarınızla temasa geçerek size para göndermelerini isteyiniz. Paranızın tamamını kaybetmeniz/çaldırmanız hâlinde yakınlarınızın size para transfer etmesine yardımcı olabiliriz, ancak size kamu kaynaklarından borç para veremeyiz.
@necmeddin Abi dün konsolosluk sitesinde bulmuştum. Daha bir çok detaylı bilgi var.
Bu başlıkta ki en faydalı mesajlardan biri oldu. Ellerin dert görmesin. :harika: 😍

Konuyu başlatan arkadaş 13 yıllık forum üyesi, 55 başlık tam 623 mesajı var nasıl trol olabilir? Bende çoğu arkadaş gibi olaya "şüpheyle" bakıyorum ama sanki daha başka bir şey var gibi...

Daha önce de bisikletle hız yaptığı için polisin durduğunu, dayak yediğini, bekçi lisansının iptal edildiğini falan yazmıştı başka bi başlık altında. Orda yazdıkları da tutarsız görünüyordu. Belki de psikolojik bi sorunu var. Bilemeyiz.

Daha önce de bisikletle hız yaptığı için polisin durduğunu, dayak yediğini, bekçi lisansının iptal edildiğini falan yazmıştı başka bi başlık altında. Orda yazdıkları da tutarsız görünüyordu. Belki de psikolojik bi sorunu var. Bilemeyiz.
Buda güzelmiş...Helal...
Bence megaloman...

Ek olarak, Mastercard, Visa ve American Express kartların yurt dışında acil kart servisleri oluyor, yerel bankanızın onaylaması durumunda 2 iş günü içinde size yeni kart ulaştırabiliyor. Acil nakit ihtiyacı içinde sizi iş ortaklığı olduğu ödeme kurumlarından(Anlaşmalı banka, Western Union gibi) birine yönlendirip kartınız olmasa bile para çekmenize imkan tanıyor. Tabi bu durumda kimliğinize/Pasaportunuza veya o da çalındı ise, geçici kimlik belgenize ihtiyacınız olacaktır. Ancak yine de hesabınız, kart limitiniz müsait ise paraya ulaşabiliyorsunuz. Ek olarak yurt dışı çıkışlarında yaptırdığımız seyahat sağlık sigortasına hırsızlık ve maddi zarar için teminatları çok ufak farklar ile ekletebiliyorsunuz. En azından zararınızın maddi kısmının bir kısmını da olsa geri alma konusunda yardımcı olacaktır.

Konuyu açan arkadaşı tanıyan bir arkadaş psikolojik sorunları olduğunu söylemesi üzerine konu dağıldı zaten.

Oktay Derelioğlu, 18 yıllık futbol hayatında Beşiktaş, Gaziantepspor, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Samsunspor formalarını giydi. Türkiye liglerinde oynadığı 344 maçta tam 177 gol attı. Türk milli takımlarında oynadığı 92 maçta ise 47 defa ecnebi filelerini havalandırdı. Lakin kendisi aynı zamanda trolün kralıdır; buyrun hep beraber izleyelim:

50 nin üzerinde başlık 600 geçkin mesaj ve 20 ilan vermiş bir insandan bahsediyoruz 2 günlük hesap olsa dersin ki. Adam yeni hesap açmış herkesle eğleniyor. İyi olsunda varsın, biz 1 kez daha kandırılmış olalım.

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
İsmini yazmak istemiyorum ama, yoldakiyabani arkadaşımızı neredeyse 1 seneye yakındır tanımaktayım, hemen hemen hergün beni arayıp bir kurgu anlatırdı, bunlardan mesela bir kaçı şöyleydi;

bugün yapıkredi hesabıma 500 bin tl para geldi

bugün yolda bana bir otomobil çarptı yere düştüm ama bir şeyim yok

accell bisiklet benim hesabıma yanlışlıkla 400 bin lira gönderdi

bugün bir vatandaşı dövdüm Ağzı yüzü kanlar içinde kaldı

bisikletim ile turdayken gasp edildim, tartaklandım , ve yanımda taşıdığım pala ile beni gasp etmeye çalışanları yaraladım, ardından mahkemeye çıktık Para cezası aldım, gibi gibi gibi olaylar ile dolu bu M...T arkadaşımızın Hayatı. Buda o olaydan yine birisi !

Son düzenleme:
İsmini yazmak istemiyorum ama, yoldakiyabani arkadaşımızı neredeyse 1 seneye yakındır tanımaktayım, hemen hemen hergün beni arayıp bir kurgu anlatırdı, bunlardan mesela bir kaçı şöyleydi;

bisikletim ile turdayken gasp edildim, tartaklandım , ve yanımda taşıdığım pala ile beni gasp etmeye çalışanları yaraladım, ardından mahkemeye çıktık Para cezası aldım, gibi gibi gibi olaylar ile dolu bu M...T arkadaşımızın Hayatı. Buda o olaydan yine birisi !

olayı halen gerçek zanneden ve absürt mesajlar yaazanlara’da ayrıca gülüyorum :)
Cenkkkk.jpeg
Taksim'in delisi Cenk'i tarif ediyorsunuz sanırım :koptum:

Lemi Dolunay değil mi bu gencin ismi? Sosyal medyanın her yerinde bu isimle hesapları, gönderileri var?

@Kubiilay hocam konu yavaştan Müge Anlı Hanımın formata döndü. 😂😂 kimi. kimsesi yokmu bu adamın birde sizle nasıl tanıştı. Allah yardımcınız olsun geç saatlerde arayıp rahatsızda eder bu arkadaş işiniz zor

You tube da 3-5 video yüklemiş. 4 sene önce yüklediği videoya bir beğeni attım. Kimse beğenmemiş bisiklet sürerken video kaydı yapmış.

@necmeddin Yılmaz Morgül bu yahu..😁..Ne trolmüş, vay bee...Hayranlığım giderek artıyor..

Şaka bir yana midem çok bulandı ve inanılmaz hakaretler edebilirim, iğrenç bir suistimalci olduğu için...😠...Rating uğruna neleri gözden çıkarabiliyor insan ..Pes...

Son düzenleme:
@necmeddin twetter instagram bütün sosyal platformlarda var yahu adam profesyonel trolcü o zaman 😂

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri