Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Konu Dışı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Okuldan çıkıp yarın okul yok bisiklet ile gezeyim diye düşünürken gelirken hararet yapmam sebebi ile bisikleti boşver otur vantilatör karşısına yarın denize gidersin düşüncesi ile vakit geçirirken seferihisarın pilot bölge seçilip mesafe başına ücret alındığı aklıma geldiği anda eski foça ne güne duruyor derken metronun da mesafe bazlı ücret olduğunu hatırlayıp oturdum şansıma ağlıyorum. Arabası olan izmirde yaşayan denizi seven bekar arkadaşlara duyurulur :D Kahvaltılık benden yurtta açık büfe var. Ama çeşit az :D

Scudo
@Kunget Bende bugün başakası yazmıcak herlade diyodum şansa bak :D motor olurmu :)

@Kunget Olmaz o zmn ben kask-mont-dizlik olmadan kimseyi artçım yapmam babuş :( şansına küs

@Fire Blade TR belki arabası olan çıkar sen motorla gelirsin :D

Ben kaçtım telefonu şarja takayım

İnşaallah güzel olur :D babuş

Gidiyonmu şarja takıp kalıyon mu????

Babuşlar noldu burda yaw kaç gündür kimse girip bişi yazmıyo canlandırın da az bu konuyu

@Kunget seferihisar için mesafe bazlı ücret dediğini açıklar misin?

@Çağdaş78 izbandaki gittiğin kadar öde sistemi eshotada gelecekti. Pilot bölge olarak seferihisar seçildi. İnstagramda izmirde çevirme sayfasında görmüştüm bir süre önce uygulanmaya başlandı diye

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
Hayırlı sabahlar babuşlar

@Fire Blade TRSayın @Fire Blade TR, şu "babuşlar" söyleminden vazgeçin rica ederim. Kahve mi burası Tanrı aşkına [emoji57]

Cemal Ç.

@CmlCLK Olmaz :) Barkın abinin sürekli söylediği söz o. Üstelik konu kahvehaneye döndü zaten ne fark eder herkes kendi kafasında takılıyo :D

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
@Fire Blade TRİyi, takılın madem.

Cemal Ç.

• Beğen
Tepkiler: Fire Blade TR
@CmlCLK :D konunun amacı o zaten

@Fire Blade TRKonu amacı [emoji57] Aslında konu amacı "forumda kahve yok ya. Bir kahve ekleyelim" düşüncesinden, insanlar girip boş söz kalabalığı yapsından çok insanlar girip aklına geleni, düşündüklerini yazsın gibi bir şeydi. Siz olayı yanlış anladınız sanırım [emoji6]

Cemal Ç.

@CmlCLK İnsanların aklına gelenleri yazması bu zaten trolde var nede olsa :D :D ama konu trol dolu yaw :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Şşştt nabıyonuz bakem?

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Örneğin bu iletim [emoji57] "TROLL" denen... Neyse, uzatmayayım [emoji6]@CmlCLK

Cemal Ç.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri