@AnonimYa bi yürü git ya. Harbiden bi bas git ya. Zoruna mı gitti kutsal bir bayramımız olması?
Cadılar bayramına uyduruk dedim, zoruna mı gitti? Bizim bayramımızı bize peygamber getirdi. Cadılar bayramını kim getirdi? Peygamberin onaylamadığı bir şeyi ben de onaylamıyorum, zoruna mı gitti?
Necisin sen? Cadı mısın? Druid mi? Şaman mısın sen? Satanist misin yoksa? Bana ne ya zaten her kimsen. Benim mutluluğuma, bayram kutlamama ne diye laf ediyorsun?
Benim bayramım kutsal bunu da göğsümü gere gere kutluyorum. Nah buraya da yazıyorum. Bu ülkede bu kadar Müslüman varken bu Müslümanlarının bayramını kutlamak o kadar doğalken , bir kişi çıkıyor gene abuk subuk konuşuyor. kendine gel beyefendi, nerede olduğunu unutma. Burası Müslüman köyü. Kendine gel.
Bi bas git ya, zoruna gittiyse harbiden bi çek git... Bu kadar Müslümanız burada, herkes yerini bilecek. Ona gör davranacak. Eğer zoruna gittiyse Müslümanlarının olmadığı, kendi bayramını kutlayacağın bir ülkeye git. Çünkü biz, bu ülkedeki 75 milyon Müslüman, o bayramı kutlamayacağız ve saygı da duymayacağız. Sen de bu insanların olduğu bir yerdeysen, sen bize saygı duyacaksın. Bunu böyle kabul edeceksin.
Bir bitmediniz. Bitin tükenin inşaallah tez zamanda da kurtulalım hepinizden.