Scudo Sports

Konya

Scudo
@jeepers42

Faruğu boşver :D Benide bu siteden kandırmıştı.
Ben yakadayım görüşelim inşallah. Bir ara hep beraber pedallarız inşallah.

@abdulhamit

Abdülhamit abi ben muhasebenicinizin oğluyum bu arada memnun oldum :) dükkanınıza da gelmiştim bir defa babamla :) bürodayım bende çay içmeye beklerim :) ama MTB tutkunuyum onu baştan söyleyeyim :):):)

• Beğen
Tepkiler: Abdülhamit Topçu
@Faruk ÇUBUKCU

Merhaba Hocam

@jeepers42

Ne olursan ol yine gel. Görüşelim inşallah.
Rafet abiye selam.

• Beğen
Tepkiler: jeepers42
yarın sabah bizde bir tur yapabiliriz. Ama yol olur. Mesut hocalar Mtb yapacakmış bizde boş durmayalım. Kondüsyon olarakda sıkıntı çekmezsin.

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
@abdulhamit

olur :) en azından tanışmış oluruz :) mtb ateşimi bugün ikinidin söndüreyim ben, yarın yol yapalım :)

@Bugsbunny

Burada da var D&R Mağazası Veeee Benzerleri lakin Faaarettinler çizgi filmlerin içine bile bakıyor acep aradığımız burada mıdır diye :) :) :D :D :rolleyes: ;) ;) :eek: :eek: :eek:

• Beğen
Tepkiler: Bugsbunny
mtb ler araziden Hatunsaray yaparken, bazı arkadaşlar aynı saatte meram da buluşup asfalttan seydişehir yolundan, gilistradan hatunsaray yapmayı düşünüyormuş.

İlgilenenlere duyrulur.

Yarın işim cıktı alışverişe gitmem gerekiyormuş nese bayramdaki turlarda beraber oluruz inş abilerim saygılar selamlar iyi geziler size fotoları unutmayın 4 gozle bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
@yunus arslan

teşekkürler :) önümüzdeki günlerde düşük ritimli bir mtb turu yapalım :) ben senin arkadaşın hayrettini bulamadım forumda onada selamımı söle :)

• Beğen
Tepkiler: yunus arslan
Geri