Scudo Sports

Konya

Scudo
Uzun zamandır bisiklete binmiyorum beraber bisiklete binebilecegim birileri varmı tanışalım

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
1679423263872.pngkonyalı arkadaşlar haberde bahsedilen imalathane hem elle hem ayakla pedal çevrilebilen bunun gibi bir bisiklet üretebilir mi, ustaların teknik bilgisi bunun için yeterli mi?Aranızda buraya üretim yaptıran kimse var mı?(link)

@emir yakup bulut Komple bisikleti yaptırmaya gerek yok. Bir çelik maşaya bundaki gibi attırıcı monte etme sacı kaynatacak, ve maşayı hazır bisiklete takacak. Önde vites istenmezse ona da gerek yok. Sadece çevrilebilen ve dişli takılabilen gidon tertibatını yapacak. Sitesine baktığım kadarıyla bunu yapabilecek bir usta.

Velosipet de yapıyormuş. Bi delilik yapıp alabilirim bi gün.

urun-12-3.jpg

• Beğen
Tepkiler: emir yakup bulut
Selamlar arkadaşlar, malesef çok sevdiğim bisikletim çalındı. Konya-Karatay-Kule Site civarı evimiz, bodrum katta idi ve çalındı. Görenler haber ederse çok sevinirim, çok nadir modellerden, türkiyede 10'dan fazla olduğunu sanmıyorum. Teşekkürler. Son hali kırmızı griplidir.Capture.PNG

• Üzgün
Tepkiler: by0ne ve Atasoy
  • Beğen
Tepkiler: winterkhan
Konya Türkiye'nin en düzlük alanı olmasının verdiği avantaj ile ülkemizde en çok bisiklet kullanım oranına sahip illerinden birisi.
Konya belediyesi de biz bisiklet severler için PEDAL CAFE adı altında bisikletle girebileceğimiz içerisinde çeşitli aktivitelerin yapılabileceği , çocuklar için eğitim alanı olan , uzun yolculuk yapanlar için dinlenme imkanı sağlayan bir projenin geliştirilmesi için bir çalıştay gerçekleştirmiş . Çalıştay raporunun ön sözünde ;

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Konbeltaş iş birliğiyle, Sosyal İnovasyon Ajansı ev sahipliğinde gerçekleştirilen Pedal Kafe İçerik Geliştirme Çalıştayı bisiklet tutkunlarına hizmet veren yenilikçi bir sosyal mekân oluşturma hedefiyle hayata geçirildi. Bisiklet Şehri Konya’nın sürdürülebilir şehir yaşamına katkı sağlama hedefi doğrultusunda planlanan Pedal Kafe projesi, bisiklet tutkunları için bir hizmet merkezi olmanın ötesinde, toplumsal yaşamın önemli bir parçası olacak....

Siz neler düşünüyorsunuz .
Çalıştay raporunun tamamı için : (link)Ekran Alıntısı.PNG

Şubat'ın 2.haftası konyadayım 1 yıl orda yaşasamda neredeyse hiç bisiklet sürmedim beraber sürmek isteyen varsa...

Geri