Araplar bölgesindeyim bendeFetih caddesi tarafında oturuyorum. Siz ne taraftasınız?
malesef bugün müsait değilim dilerseniz iş yerime gelin bi çay ısmarlayayım size tanışalım burada başka bir gündede pedallarız19.00 da eski garaj tarafına doğru çıkacağım, müsaitsen bi yerde buluşabiliriz.
Whatsapp değil de Telegram olsa daha iyi olabilir. Telefon numaraları görünmediği için daha uygun.Merhaba arkadaşlar. Bir whatsapp grubu var mi. Yoksa numara larinizi atarsanız grup kuralım
Numara gözükse ne olacak sanki . Istemeyen gelmez o kadarWhatsapp değil de Telegram olsa daha iyi olabilir. Telefon numaraları görünmediği için daha uygun.
İsmi ile ilgili önerisi olan var mı?
KonyaBisikletKulubu
t.me/KonyaBisikletKulubu
uygun mu mesela?
hocam telegrama katıldım ama sohbet yazma kapalı açarsanız tanışır kaynaşırızGenellikle telegram üzerinden kuruluyor diye söylemiştim.
WhatsApp üzerinden kurun o zaman, katılalım.
malesef kapalıGenellikle telegram üzerinden kuruluyor diye söylemiştim.
Numaraları bana yollayın davet edeyim hepiniziGenellikle telegram üzerinden kuruluyor diye söylemiştim.
arkadaşlar cuma günü kentplazada decatlon açılıyor bilginiz olsun
valla bilmiyorum o kadarını malesefAçılış saati ile ilgili bilgi var mı?
Buna çoooook sevindim. O kadar sevindim ki anlatamam. Mükkemmel bir haber!!arkadaşlar cuma günü kentplazada decatlon açılıyor bilginiz olsun