Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Konya

Scudo
Telegram grubunda mesaj yazamıyorum .

• Beğen
Tepkiler: Yıldızlı
Telegram grubuna katıldım ama mesaj yazılamıyor. Ve admin dışında yazılanlarıda göremiyorum. Grup oluşturulurken bu şekilde oluşturulmuş sanırsam.

Aynı sıkıntı bendede var

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Kanal olarak oluşturulduğu için sanırım. Gurup olarak oluşturulmalıydı.

• Beğen
Hemen düzeltelim
Sosyal medya özürlü olunca bu tür durumlar olabiliyor, kusura bakmayın

Aşağıdaki linkten grubumuza katılabilirsiniz.

(link)

(link)

Seydişehirde bisiklet festivali varmış. Belki katılırım belki iş durumuna bakar

(link)

Seydişehirde bisiklet festivali varmış. Belki katılırım belki iş durumuna bakar

Parkurlar yol bisikletlerine göre uygun değilmiş. Üzüldüm doğrusu gidip 3 gün kamp güzel olabilirdi.

• Beğen
Konyada kimse yok mu beraber bisiklet surebilecegimiz

Selamlar,
Konya içerisinde binmek için aldığım fakat ailevi problemler dolayısıyla bırakın binmeyi henüz kurduramadığım ve bu sebeple garantisi dahi başlamamış güzelim bisikletimi satmak zorundayım.
Herhangi bir başlık açamadığım ve yöneticilere mesaj atamadığım için şu an bu başlığa yazmaktayım. Yanlış bir şey yapıyor isem lütfen beni uyarınız.

Saygılarımla
(link)

• Beğen
Tepkiler: freebloodus
Konya'dan kamplı tur planlaması yapan var mı ? Yada yolu Konya'dan geçen varsa bende dahil olmak isterim. İlk uzun tur deneyimim olacağından tek başıma çıkmaya biraz çekiniyorum açıkcası... Yanıma arkadaş arıyorum.

Konya'dan kamplı tur planlaması yapan var mı ? Yada yolu Konya'dan geçen varsa bende dahil olmak isterim. İlk uzun tur deneyimim olacağından tek başıma çıkmaya biraz çekiniyorum açıkcası... Yanıma arkadaş arıyorum.
Beyşehir ve seydişehirde yılın bu aylarında güzel etkinlikler düzenleniyor. İnceleyebilirsiniz.

• Beğen
beraber antalya side ye gidelim 🤣?

merhaba İstanbul 24h Boostrace e katılmak isteyen takım olmak isteyen varmı

• Beğen
Konya da bikefit yapan yer var mı .?

• Beğen
Merhaba arkadaşlar; 7 günlük bir iznim var. Konya'dan yola çıkarak bir tur planlamak istiyorum ama bir türlü rota belirleyemedim. Muhtemelen tek başıma olacağım. Konya - Beyşehir - Isparta yada Konya - Antalya yapmak istiyorum ama şu orman yangınları vs. çok canımı sıkıyor. Acaba kamp noktasında sıkıntı çıkar mı diye endişe ediyorum. Ayrıca daha önce tecrübe etmiş arkadaşlardan rota önerisi verebilecek varsa çok memnun olurum. Herkese iyi geceler diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Merhaba arkadaşlar; 7 günlük bir iznim var. Konya'dan yola çıkarak bir tur planlamak istiyorum ama bir türlü rota belirleyemedim. Muhtemelen tek başıma olacağım. Konya - Beyşehir - Isparta yada Konya - Antalya yapmak istiyorum ama şu orman yangınları vs. çok canımı sıkıyor. Acaba kamp noktasında sıkıntı çıkar mı diye endişe ediyorum. Ayrıca daha önce tecrübe etmiş arkadaşlardan rota önerisi verebilecek varsa çok memnun olurum. Herkese iyi geceler diliyorum.
Konya taşkent alanya turum
Benim tavsiyem bu olur🙋‍♂️

Geri