Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Konya

Abicim hayırlı olsun öncelikle çok güzel bir bisikletin sahibi olmuşsun. Ekipman olarak öncelik sıralaması bana göre Kask-eldiven-gözlük olmalı. Zaten aydınlatma almışsın. Daha sonra kesinlikle bir tamir seti almalısın. Btwinin güzel bir yama seti olması lazımdı. Levyeli filan. Daha sonra kendine bir hava pompası alman gerekli tabiki. Quick serisinin lastikleri inceydi yanlış hatırlamıyorsam biraz iyi bir pompa alsan yani yüksek psi hava basabilen iyi olur. Tabi istersen bir de bunları koymak için selealtı çantası alabilirsin. Usta önerisi de şefikcan caddesinde bike and art adlı bisikletciyi şiddetle tavsiye ederim. Gidip kendin de görebilirsin. Ha fiyatları biraz tuzlu gelebilir ama kuruşu kuruşuna hak ediyorlae bence. Diğer sorularına da açığım güzel abim. Hayırlı olsun tekrardan :)
@solido

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve solido
Scudo
Bosna Hersek Mahallesinde önerebileceğiniz bir bisikletçi var mı? Aynakolum yamuldu değiştirmem lazım.

Bisikleti almayı düşünürseniz , Özay bisiklete uğrayın. Bisan All Trail Eco aldım , kurulum yapacak serviise kendisi götürdü, ilgisi alakası çok güzeldi.
IMG_20201112_152239.jpg

Malum havalar soğudu, ayrıca 08/19 saatleri arasında mesai saati nedeniyle bisiklete ara verdim beyler, servise devam :(

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
@MAERKEK hafta sonu olmazsa olmazim zaten.

• Beğen
  • Beğen
Selamün aleyküm arkadaşlar 4 ay sonra Konya'dan İstanbul'a gitmeyi planlıyorum 7.8 günde katılmak isteyen arkadaş mesaj atsın buluşup tanışalım

Konya MTB yarışı 2021 takviminde yer almıyor. En yakın yarış 19 Haziran yol yarışı.
Kaç senedir izlemeye gidemiyorum. (Hasta oluyorum , işte oluyorum, nasip olmuyor işte)

Bu sene niyeti erkenden alayım dedim. O da olmadı be

• Beğen
Tepkiler: IslakElliAsker
Merhabalar,

Konya merkezde yaşayanlar ile canlı olarak iletişime geçebileceğim grup, kanal, whatsapp telegram vs. bişey var mı?

• Beğen
Tepkiler: imamyakali
@mkfygt üniversitelerin öğrenci grupları var instagramda. Orada Konya ikametli kişilere ulaşabilme ihtimalin yüksek 👍🏻

konyada beraber bisiklet sürmek isteyen varsa tanışalım :)

Geri