Scudo Sports

Konya

@solido ; hoşgeldiniz; bende havzandayım meram eskiyoldan dudlu kırı ordan çevreyolundan kozağaç sonra yeni açılan cadde var çevre yoluna çıkan meram belediyesinin önünden geçiyor oradan dönüş yapıyorum. Rota tamamen bisiklet yolundan oluşuyor hem güvenli hem yorucu değil günlük kısa turlara çok uygun. Tavsiye ederim. Ekipman içinde en azından kaskınız olması gerekiyor. Velespitten alabilirsin yada decatlondan daha uyguna da alabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: solido ve Daytona
Scudo
@solido ; hoşgeldiniz; bende havzandayım meram eskiyoldan dudlu kırı ordan çevreyolundan kozağaç sonra yeni açılan cadde var çevre yoluna çıkan meram belediyesinin önünden geçiyor oradan dönüş yapıyorum. Rota tamamen bisiklet yolundan oluşuyor hem güvenli hem yorucu değil günlük kısa turlara çok uygun. Tavsiye ederim. Ekipman içinde en azından kaskınız olması gerekiyor. Velespitten alabilirsin yada decatlondan daha uyguna da alabilirsiniz
Güzel Rota. Önerin için teşekkürler. Bu akşam hayata geçireceğim hava iyi olursa. yaklaşık 25 km. Bakım için tamirci öneriniz? Hürriyet bisiklet varmış kapı camisinin orada. Nasıldır? bilgisi olan var mı?

Dosyalar

• dutlukır rotası.jpg
    dutlukır rotası.jpg
    115,3 KB · Okunma: 9
@solido hoş geldiniz. Konya'da belli başlı gidilebilecek yerler var . Ben Bosna turu yapıyordum genelde meram tarafına döndüm son turlarımda . En son otogar-kelebekler vadisi - sille yolu - meram - merkez tarzında bir rota oluşturdum ve güzel bir gece turu olmuştu.

@solido hoş geldiniz. Konya'da belli başlı gidilebilecek yerler var . Ben Bosna turu yapıyordum genelde meram tarafına döndüm son turlarımda . En son otogar-kelebekler vadisi - sille yolu - meram - merkez tarzında bir rota oluşturdum ve güzel bir gece turu olmuştu.
Bosna bana çok uzak ve o yol çok işlek devamlı egzoz gazı yemek zorunda kalıyorum. Ama Kelebekler vadisi rotasını birkaç kez denedim. kentplazaya kadar gidip oradan içeri giriyorum. arkada barış caddesi vb. sakin oluyor. Öneri için teşekkürler.
Birde haftasonu sabah erkenden Çatalhüyük düşünüyorum. sabah 7 gibi. deneyen arkadaşların deneyimlerinden faydalanmak isterim? Saraçoğlu üzerinden gitsem köpek vb. oluyor mu? Yol çok bozuk mu? deneyeyniniz oldu mu?

• Beğen
Tepkiler: Safa Kaplann
Güzel Rota. Önerin için teşekkürler. Bu akşam hayata geçireceğim hava iyi olursa. yaklaşık 25 km. Bakım için tamirci öneriniz? Hürriyet bisiklet varmış kapı camisinin orada. Nasıldır? bilgisi olan var mı?
Tamirci olarak yaka meramda şampiyon murat var. İsinin ehli ve iyi esnaf. Googleda sampiyon murat diye aratirsanirz navigasyon sizi goturur.

Tamirci olarak yaka meramda şampiyon murat var. İsinin ehli ve iyi esnaf. Googleda sampiyon murat diye aratirsanirz navigasyon sizi goturur.
Teşekkürler. O'nu çok duydum ama çok yoğun oluyormuş. hatta birkez görüştüm. Bisikletin 3 gün burada kalması lazım dedi. Kendisi Türk Milli Takımı ve Torku'nun mekaniğiymiş sanırım.

• Beğen
Aslında forumdaki Konyalılar olarak bir akşam sürüşe çıksak tanış olsak güzel olmaz mı ?

• Beğen
Tepkiler: basrib
@solido ben saraçoğluluyum. İş yerimde saracoğlunda. Yolda sıkıntı yok asfalt yol. Ama köpek konusunda biraz sıkıntı. Tavuk çiftlikleri var dolayısıyla etrafında köpek oluyor. Bide 10 km filan bomboş yol sağ sol hiç yerleşim yok. Ben pek tavsiye etmem. Çumra yolu daha güzel orayı tavsiye edeerim. 5 km uzatır ama

Aslında forumdaki Konyalılar olarak bir akşam sürüşe çıksak tanış olsak güzel olmaz mı ?
Bence çok iyi olur. Ama siz tecrübelilere ne kadar ayak uydurabilirim bilmiyorum:)
@solido ben saraçoğluluyum. İş yerimde saracoğlunda. Yolda sıkıntı yok asfalt yol. Ama köpek konusunda biraz sıkıntı. Tavuk çiftlikleri var dolayısıyla etrafında köpek oluyor. Bide 10 km filan bomboş yol sağ sol hiç yerleşim yok. Ben pek tavsiye etmem. Çumra yolu daha güzel orayı tavsiye edeerim. 5 km uzatır ama
Ben yıllar önce araçla kullanmıştım o yolu ondan biliyorum. Köylerin içinden falan geçiyor. kanallar ve ağaçlı güzel yollar vardı. hoşuma gitmişti o zaman. pedallarken doğanında tadına varılacak bir rota diye düşünmüştüm. ama güncel bilgiler sizinkiler. ve köpek konusu sıkıntı. özellikle tek başınaysan...
bilgilendirme için teşekkürler.

Ağaçlı yol filan kalmadı ki. Sadece çatalhüyüğe yaklaşınca bi kaç küçük köyden geçecekşiniz, geri kalan yol bom boş ovanın içinden dümdüz gidecekseniz.

Desenize benim bilgilerin guncellenmeye ihtiyacı var. O halde Saraçoğlu catalhuyuk rotasını siliyorum. Kaşınhanı güzergahını deneyeyim.

Buluşma konusuna grlince; konya çok büyük bisikletlerle orta bi yerde buluşmak için herkesin bi saat civarı buluşma noktasına gelmeye pedal çevirmesi gerekiyor. Ben kendi adıma çok az zaman ayıra biliyorum bisiklete o yüzden kafama göre boş zaman bulduğum an binip çıkıyorum. Grup buluşma biraz daha plan programa zorlıyor insanı. Ama buluşma olursa katılmak tanışmak isterim.
Desenize benim bilgilerin guncellenmeye ihtiyacı var. O halde Saraçoğlu catalhuyuk rotasını siliyorum. Kaşınhanı güzergahını deneyeyim.
Beysehir yolu iyi güvenli keyifli. Apaya kadar gidip dönüş yapmak benim konyada en keyf aldığım rota. Özellikle sabqh erken saatte yol da boş oluyor.

• Beğen
Tepkiler: solido
Bence çok iyi olur. Ama siz tecrübelilere ne kadar ayak uydurabilirim bilmiyorum:)

Est. bende yeni sayılırım . Çok uzun süre ara verdim 2 ay oldu tekrar başladım. Bir akşama ayarlayalım bence.

Buluşma konusuna grlince; konya çok büyük bisikletlerle orta bi yerde buluşmak için herkesin bi saat civarı buluşma noktasına gelmeye pedal çevirmesi gerekiyor. Ben kendi adıma çok az zaman ayıra biliyorum bisiklete o yüzden kafama göre boş zaman bulduğum an binip çıkıyorum. Grup buluşma biraz daha plan programa zorlıyor insanı. Ama buluşma olursa katılmak tanışmak isterim.

Beysehir yolu iyi güvenli keyifli. Apaya kadar gidip dönüş yapmak benim konyada en keyf aldığım rota. Özellikle sabqh erken saatte yol da boş oluyor.
Biraz bacak kondisyonu yapmam lazım o rota için. yokuşu oldukça fazla. ama deneyeceğim.
Est. bende yeni sayılırım . Çok uzun süre ara verdim 2 ay oldu tekrar başladım. Bir akşama ayarlayalım bence.
Ben hafta içi akşamları çıkıyorum. akşamları extra bir programım yoksa 8:30 dan sonra sokaktayım. bir planlama yapılırsa katılabilirim.

Biraz bacak kondisyonu yapmam lazım o rota için. yokuşu oldukça fazla. ama deneyeceğim.

Ben hafta içi akşamları çıkıyorum. akşamları extra bir programım yoksa 8:30 dan sonra sokaktayım. bir planlama yapılırsa katılabilirim.
Bekarsınız heralde siz😃😀

• Beğen
Bilakis. Prime time dizisi/ tv izlemiyorum. TV kumandası yerine elcik tutmayı tercih ediyorum. Bir de bu mevsimde akşamlar çok güzel oluyor. Sokaklar hafiften tenhalasti. Yaz bitti ama sonbahar tam başlamadı. Soba ve kalorifer dumanı da yok. Daha ne olsun

Aynı şekilde bende akşam sürüşü yapıyorum malum iş - güç . Ayrıca bekarım.:) bugün akşam aslında çıkabiliriz ufak bir şehir turu yapılabilir. Katılmak isteyende olur belki bize .

herkese merhaba. bende yaklaşık 1,5 ay önce canondale quick 4 alarak hayatımda ilk defa bir bisiklete sahip oldum. şimdi geçen yıllarıma yanıyorum:)) gar civarında oturuyorum ve genellikle her akşam çıkıyorum. şehir içi rotalar yapıyorum ama genelde 25 km lik rotalar oluyor bunlar. nalçacı üzerinden sille veya real civarına sonra beyşehir yolundan şefikcan veya yaka üzerinden merkeze dönüyorum. gödene tarafına da gittim ama eksik ekipmanla o bölgede çok sayıda sinek yedim yada gözüme girdi. bisiklet konusunda çok yeni ve bilgisizim. hiçbir ekipmanımda yok. sadece biniyorum ve her geçen gün daha da seviyorum.
yedekparça için birkaç yer dolaştım sadece özceylanda işime yarayabilecek birkaç parça buldum ama onun da fiyatları çok pahalı diğer illere göre.bu nedenle henüz almadım. işin aslı başlangıçta tam olarak nelere ihtiyacım var bu konuda da desteğe ihtiyacım var. şimdilik tek ekipmanım ön ve arka aydınlatma.
bakım için de usta önerisine ihtiyacım var. birkaç tamirciye gittim. adamlar zinciri söküp grese yatırmaktan bahsetti. hemen kaçtım. bakımdan anlayan ve hesaplı bir usta biliyorsanız lütfen paylaşır mısınız?
son olarak özgün kısa rota önerileri sunarsanız sevinirim. akyokuş ve silleye çıkabiliyorum ama başlangıç seviyesinde olduğum için önerilen rotalar uzun rampalar içeremezse daha faydalı olur.
herkese güvenli sürüşler....
Zinciri söküp grese yatırmak mı ? Uzak dur. Tamirci Kızılay'ın orada Başaran Bisiklet var . Hocacihanda Aybike var. Meram yeniyolda Murat abi var .

İnstagramda bisikletseverler1 var . Ekipman bakabilirsin eldiven gözlük daha ucuza geliyor .

Aynı şekilde bende akşam sürüşü yapıyorum malum iş - güç . Ayrıca bekarım.:) bugün akşam aslında çıkabiliriz ufak bir şehir turu yapılabilir. Katılmak isteyende olur belki bize .
Olabilir. Akşam üzeri cevap vereyim katılıp katilamayacagima.
Zinciri söküp grese yatırmak mı ? Uzak dur. Tamirci Kızılay'ın orada Başaran Bisiklet var . Hocacihanda Aybike var. Meram yeniyolda Murat abi var .

İnstagramda bisikletseverler1 var . Ekipman bakabilirsin eldiven gözlük daha ucuza geliyor .

Hemen oradan uzaklaştım zaten :) tamirci ve ekipman bilgisi için çok teşekkürler.

Hocam ben cikiyorum. Akşam bosbokup olmayacağım belli değildi bu saate kaldımKusura bakmayın mobilden özel mesaj göndermeyi bulamadım. Ve buradan yazmak zorunda kaldım. Eğer cikamayi düşünürseniz yazın ben gelirim yakininiza

Geri