herkese merhaba. bende yaklaşık 1,5 ay önce canondale quick 4 alarak hayatımda ilk defa bir bisiklete sahip oldum. şimdi geçen yıllarıma yanıyorum
) gar civarında oturuyorum ve genellikle her akşam çıkıyorum. şehir içi rotalar yapıyorum ama genelde 25 km lik rotalar oluyor bunlar. nalçacı üzerinden sille veya real civarına sonra beyşehir yolundan şefikcan veya yaka üzerinden merkeze dönüyorum. gödene tarafına da gittim ama eksik ekipmanla o bölgede çok sayıda sinek yedim yada gözüme girdi. bisiklet konusunda çok yeni ve bilgisizim. hiçbir ekipmanımda yok. sadece biniyorum ve her geçen gün daha da seviyorum.
yedekparça için birkaç yer dolaştım sadece özceylanda işime yarayabilecek birkaç parça buldum ama onun da fiyatları çok pahalı diğer illere göre.bu nedenle henüz almadım. işin aslı başlangıçta tam olarak nelere ihtiyacım var bu konuda da desteğe ihtiyacım var. şimdilik tek ekipmanım ön ve arka aydınlatma.
bakım için de usta önerisine ihtiyacım var. birkaç tamirciye gittim. adamlar zinciri söküp grese yatırmaktan bahsetti. hemen kaçtım. bakımdan anlayan ve hesaplı bir usta biliyorsanız lütfen paylaşır mısınız?
son olarak özgün kısa rota önerileri sunarsanız sevinirim. akyokuş ve silleye çıkabiliyorum ama başlangıç seviyesinde olduğum için önerilen rotalar uzun rampalar içeremezse daha faydalı olur.
herkese güvenli sürüşler....