Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Konya

@imamyakali Hocam baya mesafe var, bisikletle günlük zor olur. Çumra da gelişmiş bir ilçe ikameti orada sağlamanız istifadenize olabilir, Nacizane üstüme vazife olmadan. İyi akşamlar

Eyvallah hocam, teşekkür ederim tavsiye için. Beni asıl düşündüren ve merkezde ikamete iteb sebep iş imkanı. Malum çalışmadan okul okumak zor bu devirde. O yüzden iş imkanını gözetmek durumundayım. Bakalım hele, ne gösterecek zaman.

• Beğen
Tepkiler: By chow
Scudo
Şefikcan cd’den Çevreyolu-Fatih cd-eğitim fakültesi-Meram yeni yol-havzan-Meram belediyesi yanında açılan yeni cadde-Antalya çevre yolu-Karaman göbeği-kaşınhanı-içeri Çumra-alibeyhüyüğü istikametini takip ederek gidiş dönüş ortalama 100km tutmuştu. Eğim neredeyse 0’a yakın hissettirmiyor bile. Sabah erken saatlerde gitmeni tavsiye ederim, yol boyu güneş altında sürüyorsun, asfalt insanı yakıyor. Yol üzerinde bol bol benzinlik olduğundan su ve yiyecek sıkıntısı çekmezsin.
Daha kısa rota önerisi ben vereyim. Şehir merkezi - meram yeni yol -tavus baba türbesinden dutlukır - antalya çevre yolundan sola(yokuş aşağı hız yapmalık yol) - çevre yolu - adliye - şehir merkezi 40- 45 km tutmuştu.

• Beğen
Tepkiler: imamyakali
Daha kısa rota önerisi ben vereyim. Şehir merkezi - meram yeni yol -tavus baba türbesinden dutlukır - antalya çevre yolundan sola(yokuş aşağı hız yapmalık yol) - çevre yolu - adliye - şehir merkezi 40- 45 km tutmuştu.
Teşekkürler dostum, dikkate alacağım 👍🏻

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Adliye civarını tavsiye etmem arkadaşlar.çok fazla araç ve egsoz gazı var.Meram ve selçuklu nun üst tarafları sağlık ve manzara açısından iyidir hiç çarşıya inmeyin derim.
Kazasız sürüşler.

Merhabalar. Formu internet üzerinde araştırırken buldum. Dün ani bir karar ile corelli kr 300 satın alarak hayatımdaki bisiklet serüvenime tekrar başladım.Lise ve üniversite dönemlerinde uzun sürüşler yapmaktaydım. Konya ekibiyle zaman içerisinde tanışacağımızı umuyorum. Herkese iyi sürüşler dilerim

Merhabalar. Formu internet üzerinde araştırırken buldum. Dün ani bir karar ile corelli kr 300 satın alarak hayatımdaki bisiklet serüvenime tekrar başladım.Lise ve üniversite dönemlerinde uzun sürüşler yapmaktaydım. Konya ekibiyle zaman içerisinde tanışacağımızı umuyorum. Herkese iyi sürüşler dilerim
Korona bitince tanışslım. Hoşgrldin.

Eskiden öyle bir Korkuttular ki bayramlarda bile bisiklet ile toplu taşıma ya bisikletle binemiyorum Çimlere basmayın da vardı 😂😂

• Hahaha
@Peugeott12 olayı anlamadım ben koltuksuz her gün seferde mi olacak bisikletsiz binile bilecek mi?

• Beğen
Ooo güzel olmuş. bosnaya tramvay, dönüş pedal. Biraz şehir merkezine doğru eğim olduğunu varsayıyorum.

• Beğen
Ooo güzel olmuş. bosnaya tramvay, dönüş pedal. Biraz şehir merkezine doğru eğim olduğunu varsayıyorum.
Zamanında üniye 3-4 sefer gidip geldim. Tramvayla bir buçuk saat sürüyordu pedal çevirerek 1 saat. Giderken zor oluyor lakin gelirken yokuş aşağı daha tehlikeli oluyor. Tramvay iyi oldu.

• Beğen
Tepkiler: By chow
Abiler yok mu tur mur. Bi gezsek şöyle havalar iyice serinlemeden :)

• Beğen
Tepkiler: Safa Kaplann
Merhaba dostlar,
Konunun son 10 sayfasını okudum. Devamını da okuyacağım inşallah.
Geçen yıl giant escape 3 alarak lise yıllarımdan sonra tekrar bisiklete dönüş yaptım ama bir yıldır çok fazla binemedim. Haftasonu sabahları bazen çevreyolunda 40kmlik turlar yaptım. Çoğunlukla bisiklet yollarını kullandım.
Sabah erken saatler de olsa çevreyolu trafiği yoğun olduğu için egzoz gazı solumaktan fazlaca zevk almadım. Ayrıca bisiklet yolunun bittiği yerlerde yola inmek çok güvenli gelmiyor.
Bisiklet yollarının hali ise başka bir dert. Cam kırığı olmayan yol yok. Ayrıca yolu işgal eden araçlar ve esnaf da cabası.
Adliye tarafında oturuyorum. Gidiş geliş 50km civarlarında tavsiye edebileceğiniz rotalar var mı?
İkincisi güncel olarak bisiklet tamiri ve yedek parça için nereleri tavsiye edersiniz?Şimdiye kadar internetten alışveriş yaptım. Herhangi bir tamirciye de gitmedim.
Teşekkürler yollarda görüşmek üzere 🙂

Merhaba dostlar,
Geçen yıl giant escape 3 alarak lise yıllarımdan sonra tekrar bisiklete dönüş yaptım ama bir yıldır çok fazla binemedim. Haftasonu sabahları bazen çevreyolunda 40kmlik turlar yaptım. Çoğunlukla bisiklet yollarını kullandım.
Sabah erken saatler de olsa çevreyolu trafiği yoğun olduğu için egzoz gazı solumaktan fazlaca zevk almadım. Ayrıca bisiklet yolunun bittiği yerlerde yola inmek çok güvenli gelmiyor.
Bisiklet yollarının hali ise başka bir dert. Cam kırığı olmayan yol yok. Ayrıca yolu işgal eden araçlar ve esnaf da cabası.
Adliye tarafında oturuyorum. Gidiş geliş 50km civarlarında tavsiye edebileceğiniz rotalar var mı?
İkincisi güncel olarak bisiklet tamiri ve yedek parça için nereleri tavsiye edersiniz?Şimdiye kadar internetten alışveriş yaptım. Herhangi bir tamirciye de gitmedim.
hoşgeldin mehmet abi .adliye otoban gibi olur.oralarda süremen.Benn servise aybike ye gidiyorum.memnunum birçok çevre de bilir orayı.Senin işinide görürler.zaten yardımcı olurlar sana burada hepsi ilgili insanlar.başlıkları takip edersen yeterli bilgin olur forumda .Uzun süredir tur yok konyada yada ben öyle biliyorum.Tekrar hoşgeldin.

Merhaba dostlar,
Merhaba abi hoşgeldin öncelikle. Ben mevlanaya yakın oturuyorum. Bisiklet yollarımız malesef çukurlu , cam kırıklı , bol araçlı ve yayalı. Çok sefer araç yolundan gidiyorum evet biliyorum bu güvenlikli değil ama trafikte araçlarla beraber sürmeye alıştım artık. (Çevre yollarında bisiklet yolu tercihimdir)

Size rota önerim . Çarşı - Meram Yeni Yol - Dutlukır - Çevre Yolu - Adliye rotasını öneririm.

Yedek parçayı Özceylan bisiklet , Şekerde Sefa Motor (Muammer Usta var , yılların esnafıdır İç lastik vs daha ucuz ve kaliteli olabiliyor bazen) oradan alıyorum genelde . Tamir içinse kızılay'ın orada Başaran bisiklet var. (1-2 sefer gittim işçiliği gayet iyi. Genelde kendim yapıyorum)

• Beğen
Tepkiler: Mehmet T.
Merhaba dostlar,

Hoşgeldiniz. Bisiklet yollarında bende sürekli bosna tarafındaki bisiklet yolunu kullanıyorum. Bir kaç kez teker patlatmışlığım var. Normal yollardan gitmek zorunda kalıyoruz. Son zamanlarda rotayı merama çeviriyorum artık bende.

herkese merhaba. bende yaklaşık 1,5 ay önce canondale quick 4 alarak hayatımda ilk defa bir bisiklete sahip oldum. şimdi geçen yıllarıma yanıyorum:)) gar civarında oturuyorum ve genellikle her akşam çıkıyorum. şehir içi rotalar yapıyorum ama genelde 25 km lik rotalar oluyor bunlar. nalçacı üzerinden sille veya real civarına sonra beyşehir yolundan şefikcan veya yaka üzerinden merkeze dönüyorum. gödene tarafına da gittim ama eksik ekipmanla o bölgede çok sayıda sinek yedim yada gözüme girdi. bisiklet konusunda çok yeni ve bilgisizim. hiçbir ekipmanımda yok. sadece biniyorum ve her geçen gün daha da seviyorum.
yedekparça için birkaç yer dolaştım sadece özceylanda işime yarayabilecek birkaç parça buldum ama onun da fiyatları çok pahalı diğer illere göre.bu nedenle henüz almadım. işin aslı başlangıçta tam olarak nelere ihtiyacım var bu konuda da desteğe ihtiyacım var. şimdilik tek ekipmanım ön ve arka aydınlatma.
bakım için de usta önerisine ihtiyacım var. birkaç tamirciye gittim. adamlar zinciri söküp grese yatırmaktan bahsetti. hemen kaçtım. bakımdan anlayan ve hesaplı bir usta biliyorsanız lütfen paylaşır mısınız?
son olarak özgün kısa rota önerileri sunarsanız sevinirim. akyokuş ve silleye çıkabiliyorum ama başlangıç seviyesinde olduğum için önerilen rotalar uzun rampalar içeremezse daha faydalı olur.
herkese güvenli sürüşler....

Geri