Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Konya'daki teyzemize yardım toplamaya başlıyoruz

@AESir , şu kullanıcını adını değiştir bro, etiketlemekte zorlanıyorum :) . Özelden mesaj attım. İşlem tamam. Gelişmeleri bu başlıktan takip ederiz. Destek veren tüm Canlar, sağolsunlar , varolsunlar.
@Anonim , hızlı gonzales dahi yanında pasif kalır. Hayırlı işlerde hızlı olmak lazım. Tebrikler.😍:harika:
Ben her türlü yazınızı görürüm :kedicik:

Rüyamda bile bakiye takibi yapıyordum.

1368 TL+ 27.50$

Scudo
Ben her türlü yazınızı görürüm :kedicik:

Rüyamda bile bakiye takibi yapıyordum.

1368 TL+ 27.50$
emre bey çok tşkler bizim yapamadığınızı yaptınız. aybaşı gelsin inş ilk işim bu olacak.

Toplam 198 kişiden oluşan 3 bisiklet grubuna konuyu aktardım. Gerekeni yapacaklar çıkacaktır :)

Yardımın alet edevat şeklinde de olabileceğini belirttim. Bu durumda, bu aletleri gönderebileceğimiz adres nedir?

Elinize sağlık.

Hepinize tekrar, tekrar teşekkür ediyorum. 1500 TL en büyük yardımımız ile birlikte TL bakiyemiz 3800 TL'ye yükseldi.

Hesaba bir de anneciğimden destek düştü. Sizlere selamını da iletmiş olayım.
Bisikletforumla sınırlı kalmayıp çevremizden de destek vermek isteyenler çıkabilir unutmayalım. :harika:

Fabrikada yerime başlayan yeni muhasebeci arkadaş ve iş güvenliği uzmanımızdan ayrıca destek istedim, maaşlar yattığı zaman onlardan da gelecek.

Birlikten doğan kuvvet.
Bi ufak katkı olarak az önce elimizi uzattık, umarım teyzemize gülümseme katabiliriz.
Arkadaşlarımıza da bahsettik, oralardan da bir şeyler gelir diye umuyorum.

Hafta içi Konya'ya ben gideceğim, teyzeye biriken parayı elden teslim edeceğim. Sonuna kadar parayı elde tutmanın mantıksız olduğunu düşünüyorum. En azından kış ayında işe yarar.

Sayın @ÆSir, gitme fikri çok güzel. 👏
Olur da şaşırıp sorarsa teyzemiz, bizi anlatmaya çalıştım iki satır. Okumaya fırsatı olmaz belki, paylaşırsınız kendisi ile...

Sayın forumdaşların ilave satırları da olabilir.

Bisikletçi Teyzemiz,

Hepimiz seni böyle tanıdık bu satırlarda. Gönül verdiğimiz bisikletlerimiz ile gönül köprüsü kurduk seninle.

Sen bizleri bilmiyorsun belki ama, mutluluk dağıttığın, yüreği pır pır eden çocukların gibi görebilirsin bizleri de.

Bisiklete sevdamız, insana sevgimiz ile yüzünde ufak bir tebessüm yakalamak tek amacımız.

Bisiklet forum ailesi olarak, sağlığına bir an önce kavuşurmanı temenni ediyoruz.

Bisikletli çocuklar...

İnsanlığın kadim duygularından olan "vefa" bizim gibi duyarlı insanlar sayesinde yaşıyor...
Katkıda bulunan, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum....

Kısa sayılabilecek bir sürede hatırı sayılır bir meblağ toplanabilmesi, insanımızın yardımlaşma bilincini ve yaşadığımız tüm olumsuzluklara rağmen ülkemizden umudu kesmememiz gerektiğini bize tekrar gösterdi.

Başta bu hareketi organize eden @ÆSir arkadaşımız olmak üzere, bağışta bulunan herkese kendi adıma teşekkür ederim. Bir kişinin bile hayatına olumlu anlamda dokunabiliyor olmakla, belki de binlerce kişinin umutlarını yeşerttiniz. Sağ olun, var olun.

Karınca kararınca desteğimi sundum. Blr yandan da aklıma bilindik birkaç tamir bakım aletleri üreticisine ulaşmak fikri geldi. Alet edevat olarak yardım sağlayabilirler sanki.

Hepinize günaydın, yeni yılın ilk haftasına güzel başlamanızı temenni ederim.

Biletlerimi aldım. Perşembe* sabahı emanetlerinizi teslim edeceğim. Yardım etmek isteyip şu an müsait olmayan üyeler için hesabı Ocak sonuna kadar açık tutacağım. Ocak ayı bitişinde son bir yardım daha ileteceğim.

Son düzenleme:
Geri