ÆSir
Dora Otomotiv Yedek Parça
- Tepki
- 1.472
- İsim
- Emre
- Başlangıç
- 2001—02
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Merhaba,
yapmış olduğumuz bu yardımların yerine ulaştığına canı gönülden inanıyoruz. Fakat yapılan yardımların banka dekontlarını isimlerini kapatarak paylaşmanızı isterdim.
Bu bağlamda yurt dışından döviz olarak gelen yardımları bozdurmayıp teyze ye verilmesi daha doğru olur diye düşünüyoruz. Çünkü miktar ne olursa olsun daha sonra bozduracağı düşünülürse belki de kar yapacaktı! Size iletilen miktar yabancı para kaynaklı olduğu için onuda o şekilde verilmesi daha doğru olur diye düşünüyoruz.
Bu sizin yapmış olduğunuz iyiliği kötülemek amaçlı değil de hak geçmemesi adına söylenen bir durumdur.
Merhabalar,Murat beye katılıyorum.Size yapmış olduğunuz bu güzel iş için ayrıca teşekkür ederim.Kimsenin aklında bir şey kalmasın bence . Daha şeffaf olunması bu konuda gönderen göndermeyen herkes için daha sağlıklı olur ye düşünüyorum. İlgi alaka gösteren herkese de şahsım adına teşekkürü bir borç bilirim.Saygılar.
Daha öncesinde her birini paylaşmıştım. Parayı teslim ettikten sonra kendimle ilgili olabilecek bilgileri kaldırdım. Talep ediyorsanız elbette yine aynı şekilde rakamları gösterir şekilde hareketleri paylaşabilirim. Dövizi, döviz olarak vermem mantıksız olacağı için bozdum. Dövizleri direkt bir IBAN'a değil, kripto borsasında aldım ve borsadan bankaya sadece TL olarak geçirme imkanı veriliyor. TL'yi tekrar $ yapmam gerekirdi ki burada makas farkından istenmeyen bir zarar ortaya çıkmış olacaktı. Kötü niyetli eleştiri yaptığınızı kesinlikle düşünmüyorum, her şeyden önce paralar sizindi, bilmeyi istemek en doğal hakkınız.