Scudo Sports

Konya'daki teyzemize yardım toplamaya başlıyoruz

Merhaba,

yapmış olduğumuz bu yardımların yerine ulaştığına canı gönülden inanıyoruz. Fakat yapılan yardımların banka dekontlarını isimlerini kapatarak paylaşmanızı isterdim.
Bu bağlamda yurt dışından döviz olarak gelen yardımları bozdurmayıp teyze ye verilmesi daha doğru olur diye düşünüyoruz. Çünkü miktar ne olursa olsun daha sonra bozduracağı düşünülürse belki de kar yapacaktı! Size iletilen miktar yabancı para kaynaklı olduğu için onuda o şekilde verilmesi daha doğru olur diye düşünüyoruz.
Bu sizin yapmış olduğunuz iyiliği kötülemek amaçlı değil de hak geçmemesi adına söylenen bir durumdur.
Murat beye katılıyorum.Size yapmış olduğunuz bu güzel iş için ayrıca teşekkür ederim.Kimsenin aklında bir şey kalmasın bence . Daha şeffaf olunması bu konuda gönderen göndermeyen herkes için daha sağlıklı olur ye düşünüyorum. İlgi alaka gösteren herkese de şahsım adına teşekkürü bir borç bilirim.Saygılar.
Merhabalar,

Daha öncesinde her birini paylaşmıştım. Parayı teslim ettikten sonra kendimle ilgili olabilecek bilgileri kaldırdım. Talep ediyorsanız elbette yine aynı şekilde rakamları gösterir şekilde hareketleri paylaşabilirim. Dövizi, döviz olarak vermem mantıksız olacağı için bozdum. Dövizleri direkt bir IBAN'a değil, kripto borsasında aldım ve borsadan bankaya sadece TL olarak geçirme imkanı veriliyor. TL'yi tekrar $ yapmam gerekirdi ki burada makas farkından istenmeyen bir zarar ortaya çıkmış olacaktı. Kötü niyetli eleştiri yaptığınızı kesinlikle düşünmüyorum, her şeyden önce paralar sizindi, bilmeyi istemek en doğal hakkınız.

Scudo
Merhabalar,

Daha öncesinde her birini paylaşmıştım. Parayı teslim ettikten sonra kendimle ilgili olabilecek bilgileri kaldırdım. Talep ediyorsanız elbette yine aynı şekilde rakamları gösterir şekilde hareketleri paylaşabilirim. Dövizi, döviz olarak vermem mantıksız olacağı için bozdum. Dövizleri direkt bir IBAN'a değil, kripto borsasında aldım ve borsadan bankaya sadece TL olarak geçirme imkanı veriliyor. TL'yi tekrar $ yapmam gerekirdi ki burada makas farkından istenmeyen bir zarar ortaya çıkmış olacaktı. Kötü niyetli eleştiri yaptığınızı kesinlikle düşünmüyorum, her şeyden önce paralar sizindi, bilmeyi istemek en doğal hakkınız.
Önceki gönderdiginiz bilgiyi gördüm ama okadar kücükdüki ne oldugu bile belirsizdi. Büyültünce de sadece bulanik bir sey görünüyordu.
Detayli bir bilgi bence herkesin aklindaki soru isratlerini giderecektir.
Tabiki paylasim yapmak yada yapmamak yinede size kalmis.

Kusura bakmayin eger kirici bir sey yazdiysam, ben biraz detayli ve takintili biri oldugum icin her seyin düzenli ve ispatli olmasi istiyorum. Sizinle kesinlikle bir alakasi yok.
Yanlis bir sey yapiyorsam tekrar özür dilerim.

Saygilarimla.

Önceki gönderdiginiz bilgiyi gördüm ama okadar kücükdüki ne oldugu bile belirsizdi. Büyültünce de sadece bulanik bir sey görünüyordu.
Detayli bir bilgi bence herkesin aklindaki soru isratlerini giderecektir.
Tabiki paylasim yapmak yada yapmamak yinede size kalmis.

Kusura bakmayin eger kirici bir sey yazdiysam, ben biraz detayli ve takintili biri oldugum icin her seyin düzenli ve ispatli olmasi istiyorum. Sizinle kesinlikle bir alakasi yok.
Yanlis bir sey yapiyorsam tekrar özür dilerim.

Saygilarimla.
Konuyu güncelledim. Excel formatında ekledim ama 60 kadar dekontu tek tek işleyerek koymak zor olurdu. O görüntüyü telefondan ekran görüntüsünü uzatarak aldığım için net çıkmamıştı.

Merhaba,
Kampanyaya bisikletimi satarak bende katılmak istiyorum. Bisiklet sporuna ara verip playstation'a saracağım.
Bsiskleti satınce gelen paradan hesaba göndereceğim. Sahibinden.e ilan girdim henüz onaylanmadı.
Buraya da ilan girecektim ama beceremedim bir türlü

Konuyu güncelledim. Excel formatında ekledim ama 60 kadar dekontu tek tek işleyerek koymak zor olurdu. O görüntüyü telefondan ekran görüntüsünü uzatarak aldığım için net çıkmamıştı.
Cok tesekkür ederim, o dosyayi birakin orada kalsin, gercekten emek vermissiniz ve detayli olmus. Sadece dosya emeginize degil tüm ilgilendiginiz ve verdiginiz emege Forum olarak cok tesekkür ediyoruz.
Sizin gibi yardim sever arkasalarin Allah tüm islerinizi ras getirsin.

Her şey için teşekkür ederim. Bir insanın yüzünün gülmesine neden olmak müthiş bir duygu... İyi ki varsınız...

• Beğen
Tepkiler: ÆSir ve necmeddin
Çok erken mi kapandı. Henüz bağış yapamamıştım bir süre foruma giremedim. Tekrar olur mu acaba yatıramayanlar adına yada benzeri. Üzüldüm :agla::agla:

• Beğen
Tepkiler: ÆSir
Çok erken mi kapandı. Henüz bağış yapamamıştım bir süre foruma giremedim. Tekrar olur mu acaba yatıramayanlar adına yada benzeri. Üzüldüm :agla::agla:
Konu güncellendi kapanmadi, konu yazisini okuduysaniz söyle bir satir okumus olacaktiniz...

>>> Banka hesap bilgilerini güncelledim, kendisinin ziraat banka kartı gelmiş, üzerinde IBAN yazıyordu. Artık yardımlarınızın takibi bende olmayacak, bizzat kendisine ulaşacak <<<
Hatice AYDINLI - Ziraat Bankası
TR890001002197430941285002

Buda demektirki bagis yapmak isteyenler direk teyzenin hesabina parayi yatirabilir. Yeterki siz bagis yapmak isteyin, istediklten sonra her yol acik. ;)

Foruma yardım yapmanız yasak uyarısı gelmediği sürece banka hesap bilgileri aktif kalacak. Aradan çekildim, yardımlarınız artık direkt teyzemize gidiyor.

Foruma yardım yapmanız yasak uyarısı gelmediği sürece banka hesap bilgileri aktif kalacak. Aradan çekildim, yardımlarınız artık direkt teyzemize gidiyor.
Yapacağını yaptın yiğit kardeşim. Her ne kadar aradan çekilsende bu güzellik hanene hayır olarak yazılacak. Bu süreci şeffaf bir şekilde yürüttüğün ve bizleri bilgilendirdiğin için ne kadar teşekkür etsek az. 😍 :harika:

Konu altında yardımı olan, destek veren yada veremeyen tüm arkadaşlara teşekkürler. Güzel bir dayanışma oldu.

Uzuuuuuuun zaman oldu :) Giden yardımlar nedir artık bilmiyorum.
Lakin iyi haberlerimiz var. Hatice teyze kan vb tahlilleri vermiş. 1-2 güne sonucu çıkacak. Uygun görülmesi halinde 1 Mart tarihinde ameliyat olacak. Bu arada birde varis hastalığı çıkmış.

Şimdiden geçmiş olsun Hatice teyze'ye.

Lakin iyi haberlerimiz var. Hatice teyze kan vb tahlilleri vermiş. 1-2 güne sonucu çıkacak. Uygun görülmesi halinde 1 Mart tarihinde ameliyat olacak. Bu arada birde varis hastalığı çıkmış.

Kardeşim emeğine sağlık bizim için takip ettin bizi haberdar ettin gelişmelerden. Ellerin dert görmesin ayağına sağlık.

• Beğen
Ya siz ne kadar gönlü geniş insanlarsiniz

• Muhteşem
Hatice teyze aradı bugün. 3 gün önce ameliyatını olmuş, çıkmış. Bana yeniden az miktar paraya ihtiyacı olduğunu söyledi. Verdiğimiz parayı ne yaptığını veya bittiğini vs hiç bir şey sormadım. Zaten kendi IBAN bilgisi olduğu için karar tamamen sizin bireysel halinize kalıyor. Ameliyat sonrası evde hizmet için galiba hastane ücret istiyormuş, öyle bir şey söyledi bana. Ayrıca "eski üye olmak veya yönetimin kefilliği ile" Hatice teyzenin numarasını konuşmak isteyene özelden verebilirim.

Elimden geleni yaptığıma inanıyorum, artık aradan çekilmek isterim.

Allah kabul etsin, yardimlarimizi esirgemedik ve elimizden geldigince yardimci olmaya calistik. Kesinlikle de yardima karsi degilim, yanlis anlasma olmasin.
Yalniz bir yerde okudum nerede oldugunu simdi tam olarak hatirlamiyorum ama Hatice hanim dükkanindan gelen gelir ile evimin gecimi , ailesine ve torunlarina baktigi icin gelirinin yetmedigini söylüyordu.
Hatice hanimin torunlari varsa ozaman yetiskin kizi/kilari ve ogulu/ogulllari da var demek ve durum böyleyse onlar calismiyormu ve Hatice hanim onlara o yasda calisip zorda olsa bakabiliyorda onlar 1- 2 hafta yada 3hafta yani iyi olana kadar hatice hanima bakamiyorlarmi?

Geri