fakafuka
Aktif Üye
- Tepki
- 187
- İsim
- ilyas
- Başlangıç
- 2020—21
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
(link)
YİNE BİR KÖPEK FACİASI . ARKADAŞ ŞUAN CAN ÇEKİŞİYOR. HİÇ BİR İNSANIN YAŞAMI BU KADAR UCUZ OLMAMALI. KÖPEKLER DE CANLI ONLARINDA YAŞAMA HAKKI VAR LAKİN KONTORÖLSÜZ BIRAKILDIKLARINDA NASIL BİR SONUCA SEBEP VERDİKLERİNİ HABERİN VİDEOSUNDA İZLEYE BİLİRSİNİZ.
(link)
YİNE BİR KÖPEK FACİASI . ARKADAŞ ŞUAN CAN ÇEKİŞİYOR. HİÇ BİR İNSANIN YAŞAMI BU KADAR UCUZ OLMAMALI. KÖPEKLER DE CANLI ONLARINDA YAŞAMA HAKKI VAR LAKİN KONTORÖLSÜZ BIRAKILDIKLARINDA NASIL BİR SONUCA SEBEP VERDİKLERİNİ HABERİN VİDEOSUNDA İZLEYE BİLİRSİNİZ.
Büyükçekmece de bariz bir köpek sorunu var ne yazık ki. Hayvan sever bir ilçe olduğundan köpeklerin, kedilerin besleyeni bakanı çok. En büyük korkum çete halinde dolaşmaları. Eşime ve oğluma verdiğim en büyük öğüt saldırırlarsa sakın kaçmayın demekten başka birşey değil ne yazık ki.
Yakalayabilirlerse. Kuş gibi uçuyorum artık. 😄 😄İyi ki İspanyada yaşamıyorsun Çetin abi. Boğaların hedefi olurdun .
Yakalayabilirlerse. Kuş gibi uçuyorum artık. 😄 😄
Eskice Çiftliği, Karağaç, Hezarfen arası sürüş yapardım eskiden, şimdi 30lu çeteler yüzünden arabayla zor geçiliyor zaman zaman.Büyükçekmece de bariz bir köpek sorunu var ne yazık ki. Hayvan sever bir ilçe olduğundan köpeklerin, kedilerin besleyeni bakanı çok. En büyük korkum çete halinde dolaşmaları. Eşime ve oğluma verdiğim en büyük öğüt saldırırlarsa sakın kaçmayın demekten başka birşey değil ne yazık ki.
Kamyon şöförünün bir hatası suçu günahı yok. Vebal tamamen, başıboş köpek ilkelliğini yıllardır sonlandırmayan yöneticilerin.Ayrıca kamyon şöförünün durumu daha da bi kötü. O adamın yerinde olmayı da düşünemiyorum. Hiç ama hiç elinde olmaksızın bir insanın ciddi yaralanmasına ya da hayatını kaybetmesine sebep olabilir. Ki olmuş da.
Kamyon şöförünün bir hatası suçu günahı yok. Vebal tamamen, başıboş köpek ilkelliğini yıllardır sonlandırmayan yöneticilerin.
Kaçmam severim de beslerim de ama insanın ruh hali o an ki tepkisi yüzlerce sebep var şahıs bisiklet ile kaldırımdan gidiyor olsa belki çok daha büyük bir kazaya kazalara diğer araçlarında karışmasına sebebiyet verecekti bu köpek... binlerce örneği var ortadoğu ülkesi ya burası normal bu köpeklerin böyle şuursuzca dolanmaları şehir içinde yetkililerin de umrunda değil ..!!
Takılma o kadar okuyun geçin anlamadım diyenler daha çok anlar.2 3 kere okumama rağmen ne demek istediğini anlayamadım. Aralara nokta ve virgül koymayı alışkanlık haline getirmelisin.
Hadi be lanet olsun böyle hayvan sevgisine! Bizde hayvan besledik 4 tane köpek baktım bu güne kadar,huylusu var huysuzu var bu canlılarında,halen de besliyoruz,ama bu şekilde sokakta durup dururken insana saldırmasınada tahammülüm yok arkadaş! toplayacaklarmı adam gibi ıslahmı edecekler ne yaparlarsa yapsınlar bu kadar sokak köpeği çok arkadaş! Noldu şimdi elemanın yüzü gözü dağıldı inşallah ölmez,insanların korunamadığı bir memlekette hayvanların korunup ıslah edilmeside ayrı bir hayal benim için.(link)