Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Köpek kovalayınca kaçmayın, sevin!

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
(link)

YİNE BİR KÖPEK FACİASI . ARKADAŞ ŞUAN CAN ÇEKİŞİYOR. HİÇ BİR İNSANIN YAŞAMI BU KADAR UCUZ OLMAMALI. KÖPEKLER DE CANLI ONLARINDA YAŞAMA HAKKI VAR LAKİN KONTORÖLSÜZ BIRAKILDIKLARINDA NASIL BİR SONUCA SEBEP VERDİKLERİNİ HABERİN VİDEOSUNDA İZLEYE BİLİRSİNİZ.

Scudo
(link)

YİNE BİR KÖPEK FACİASI . ARKADAŞ ŞUAN CAN ÇEKİŞİYOR. HİÇ BİR İNSANIN YAŞAMI BU KADAR UCUZ OLMAMALI. KÖPEKLER DE CANLI ONLARINDA YAŞAMA HAKKI VAR LAKİN KONTORÖLSÜZ BIRAKILDIKLARINDA NASIL BİR SONUCA SEBEP VERDİKLERİNİ HABERİN VİDEOSUNDA İZLEYE BİLİRSİNİZ.

Aynen de videoda göründüğü gibi, bunlar kendi halinde köpeğe bulaşmadan yürüyene bile saldırıyo. Orda yürüyen biz de olabiliriz, ailemizden biri de olabilir, yayaya çarpan aracı kullanan da biz olabiliriz. Her durumda hayatımızı etkiler. Biraz sağduyulu olup, başıboş köpekler toplatılsın diyenlere hayvan düşmanı muamelesi yapılmasın.

(link)

Kazazede mi desem, kurban mı desem bilemedim. Facia olduğu kesin...

Kendisine şifa, akrabası ahbabı olanlara sabır, bizlere de sokak köpekleri sebebiyle başımıza bir iş gelmemesi için şans diliyorum.
Ayrıca kamyon şöförünün durumu daha da bi kötü. O adamın yerinde olmayı da düşünemiyorum. Hiç ama hiç elinde olmaksızın bir insanın ciddi yaralanmasına ya da hayatını kaybetmesine sebep olabilir. Ki olmuş da.

Ancak facia olması için ağır araç filan olmasına gerek yok.
Köpeklerden dolayı, bırakın koskoca kamyonu bisikletten motordan düşüp de ciddi yaralanan ya da atlatan arkadaşlarımız var.

Koşmayın, sevin. Doğru.
Ama bu fobiyle gerçekten yaşamış birisine karşı bu cümleyi söylemenin ne kadar boş olduğunu da bir düşünün. Belki suç onlarda değildir? Ha?

Başını okşasaydı bir şey olmazdı.
Cebinde yem taşısaydı bir şey olmazdı.
Evet en tehlikelisi iki ayaklılar vıdı vıdı.

İtinin de, başı boş it severinin de, sebep olanın da, önlem almayıp göz yumanın da.

Büyükçekmece de bariz bir köpek sorunu var ne yazık ki. Hayvan sever bir ilçe olduğundan köpeklerin, kedilerin besleyeni bakanı çok. En büyük korkum çete halinde dolaşmaları. Eşime ve oğluma verdiğim en büyük öğüt saldırırlarsa sakın kaçmayın demekten başka birşey değil ne yazık ki.

Büyükçekmece de bariz bir köpek sorunu var ne yazık ki. Hayvan sever bir ilçe olduğundan köpeklerin, kedilerin besleyeni bakanı çok. En büyük korkum çete halinde dolaşmaları. Eşime ve oğluma verdiğim en büyük öğüt saldırırlarsa sakın kaçmayın demekten başka birşey değil ne yazık ki.

İyi ki İspanyada yaşamıyorsun Çetin abi. Boğaların hedefi olurdun .

birazdan sözde hayvanseverler gelir ve o adamda ordan geçmeseymiş canım köpeğin yaşam alanı orası bi kere diye zırvalar, yada geçmeden önce köpeği sevip okşayıp ona mama verseymiş köpekte saldırmazmış gibisinden ezber kalıpları saydırırlar, her gün köpekler tarafından saldırıya uğrayıp hayatını kaybeden mutlaka birileri oluyor bunlar yetmezmiş gibi birde pitbullcu tiplemeler çıktı başımıza.

insanı değersizleştirmek için her şey yapılıyor buna en büyük destekte kendilerini çok medeni ve çağdaş olarak tanımlayan kişilerden geliyor, bir köpeğin hayatını bir insanın hayatından daha değerli gören zihniyetle baş etmek çok zor, herkesin istediği tek bir şey var köpekler sokaklarda başıboş dolaşmasın, barınaklarda bakılsın yada batılı ülkeler bu işe nasıl çözüm bulduysa o şekilde sorun çözülsün, lafa geldimi avrupa abd diye yaygara yapan tipler söz konusu köpek olduğunda hindistan pakistan seviyesinde pespaye ve çözümsüz salvolar atıyor, dediğim gibi bunlar ezilmiş ve aşağılanmış insanlar kendilerini köpekten daha değersiz yada bir köpeği kendisinden daha değerli gördükleri için sizinde öyle düşünmenizi emrediyorlar.

bugün sokaklardaki tüm köpekler toplatılsa inanın vatandaşların yüzde 95'i bu işe destek verir, maalesef azınlık bir grubun sosyal medyayı domine etmesi nedeniyle bu sokak köpeği mevzusu bugün katlanılmaz seviyelere gelmiştir, ülkedeki sokak köpeği sayısı şu anda tespit edilebilen rakamlarla 11 milyon civarındadır, birilerinin elini taşın altına sokup radikal kararlar alması gerekiyor, sosyal medya zorbalarının dikta ettiklerine bakılmaksızın kesin ve net çözüm uygulanmalıdır.

Eskice Çiftliği, Karağaç, Hezarfen arası sürüş yapardım eskiden, şimdi 30lu çeteler yüzünden arabayla zor geçiliyor zaman zaman.

Ayrıca kamyon şöförünün durumu daha da bi kötü. O adamın yerinde olmayı da düşünemiyorum. Hiç ama hiç elinde olmaksızın bir insanın ciddi yaralanmasına ya da hayatını kaybetmesine sebep olabilir. Ki olmuş da.
Kamyon şöförünün bir hatası suçu günahı yok. Vebal tamamen, başıboş köpek ilkelliğini yıllardır sonlandırmayan yöneticilerin.

Kamyon şöförünün bir hatası suçu günahı yok. Vebal tamamen, başıboş köpek ilkelliğini yıllardır sonlandırmayan yöneticilerin.

Aynı durumdan bahsediyoruz zaten.
Adamın hiç bi suçu günahı yok.
Bu tür kazalara karşı kim olursa olsun yapabileceği hiç bişey de yok.
Ama karşıdaki insana "istemdışı da olsa" doğrudan zarar vermiş olmak, kötü bir psikoloji. Bu durumun içinden çıkabilmek zor.

• Beğen
Tepkiler: hasanben
1 AY İÇİNDE KÖPEKLERİN SALDIRILARI
1- (link)
2- (link)
3- (link)
4- (link)
5- (link)
1 AY İÇİNDE YAŞANAN KÖPEK SALDIRILARI. DAHA FAZLA VARDI ELEDİKTEN SONRA BU KADAR

Kaçmam severim de beslerim de ama insanın ruh hali o an ki tepkisi yüzlerce sebep var şahıs bisiklet ile kaldırımdan gidiyor olsa belki çok daha büyük bir kazaya kazalara diğer araçlarında karışmasına sebebiyet verecekti bu köpek... binlerce örneği var ortadoğu ülkesi ya burası normal bu köpeklerin böyle şuursuzca dolanmaları şehir içinde yetkililerin de umrunda değil ..!!

Kaçmam severim de beslerim de ama insanın ruh hali o an ki tepkisi yüzlerce sebep var şahıs bisiklet ile kaldırımdan gidiyor olsa belki çok daha büyük bir kazaya kazalara diğer araçlarında karışmasına sebebiyet verecekti bu köpek... binlerce örneği var ortadoğu ülkesi ya burası normal bu köpeklerin böyle şuursuzca dolanmaları şehir içinde yetkililerin de umrunda değil ..!!

2 3 kere okumama rağmen ne demek istediğini anlayamadım. Aralara nokta ve virgül koymayı alışkanlık haline getirmelisin.

Belediyelerin harekete geçmesi için sesimizi nasıl duyurabiliriz, nasıl organize olabiliriz? Cimer vb. yerlere şikayet sonuç verir mi?

Meseleyi farklı noktaya çekmek istemiyorum,ne yapılması gerektiği konusunda da bir fikrim yok ancak bu meseleyi hangi parti çözmek istese diğer parti "ooooovvv hayvanlar katlediliyor,hayvan düşmanları"diyecek ve bundan nemalanmaya çalışacaktır. Ayrıca yaralı vatandaşa da acil şifalar diliyorum

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
2 3 kere okumama rağmen ne demek istediğini anlayamadım. Aralara nokta ve virgül koymayı alışkanlık haline getirmelisin.
Takılma o kadar okuyun geçin anlamadım diyenler daha çok anlar.

(link)

Hadi be lanet olsun böyle hayvan sevgisine! Bizde hayvan besledik 4 tane köpek baktım bu güne kadar,huylusu var huysuzu var bu canlılarında,halen de besliyoruz,ama bu şekilde sokakta durup dururken insana saldırmasınada tahammülüm yok arkadaş! toplayacaklarmı adam gibi ıslahmı edecekler ne yaparlarsa yapsınlar bu kadar sokak köpeği çok arkadaş! Noldu şimdi elemanın yüzü gözü dağıldı inşallah ölmez,insanların korunamadığı bir memlekette hayvanların korunup ıslah edilmeside ayrı bir hayal benim için.

Özeti şu sandal su almış yangın her yeri sarmış siz küreğin derdindesiniz kısaca bu ülke de bunların olması yaşanması normal diyorum.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri