Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Köpek kovalayınca kaçmayın, sevin!

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Çok enteresan bir olay, önümde giden bisikletliye saldırdı ama bana bakmadı bile. Saldırmaya değmez mi dedi acaba...? Şaka bir yana köpekten herkes korkar ama derecesi farklı, kiminin fobisi var ki en kötü durum bu. Benim bir akrabam da ileri derecede köpek fobisi vardı, inanın bir karış yavru köpekten aşırı korkardı. Kimseyi suçlayamayız köpekten korkuyor diye. Ben köpek olsun kedi olsun çok tutkuluyum ama yerine göre, sayısına ve şekline göre korkarım. Çoğu zaman bisikletten inip severim, güzergahımda bir tane psikopat bir köpek var ve inanılmaz saldırgan, bu yüzden oradan geçmiyorum. Kısaca düşüncem şudur ; Herkes köpek sevmek zorunda değil. Köpek sahipleri köpeklerini cinsi ne olursa olsun, bağlı ve ağzında koruma ile dolaştırmak zorunda. Başıboş köpek potansiyel tehlikedir, kaçarken arabanın altında kalan yavrucaklar için ne kadar üzülürseniz üzülün artık geri gelmez. Bu konu çok hafife alınıyor yetkililer tarafından. En kısa zamanda bir çözüm üretilmesi zorunluluktur.

Scudo
1 hafta önce rotamı değiştirmeme sebep olan konu tek köpekler sıkıntı değil ama sürü sıkıntı gerçekten

• Beğen
Tepkiler: enzo
1 hafta önce rotamı değiştirmeme sebep olan konu tek köpekler sıkıntı değil ama sürü sıkıntı gerçekten

Katılıyorum. Köpekler 2-3, hadi olsun 4 tane iseler genelde sadece havlıyorlar. Fazlası gruptan güç alıp saldırmaya çalışabiliyor.
Küçükken köpekler tarafından saldırıya uğrayan travmaya sahip biri olarak zamanla bu travmayı yendim. Genelde önce uzlaşma yoluna giderim. Kalabalıklarsa bisikleti tepeme çıkarıp ben de üstlerine koşarım. O da yetmezse artık ben de son çare karşılıklı ısırmaya başlarım. Benim bulunduğum bölgede boş arsa çok olduğu için hep oraları mesken belliyorlar. O yüzden ilk zamanlar çok zorlanıyordum. Artık bölgenin köpeklerine selam verince selam alıyorlar.

Bisiklet ile gezerken köpek çetesi havlamaya başlayınca tabanca ile vurmanın cezası var mı? Ruhsatım var.

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Görüntülerden köpeklerin suçunun olmadığı çok süper über bariz açık ve net besbelli.
Aslında yoldan geçen arabalara havlıyorlar sadece.

@can_celik Türkçe dilbilgisi uyarısı lütfen.
Twitter daki video yu izlerken sinir küpü oldum . O hayvanseverleri insan görünce. Hayvan sevgisi , insan sevgisi. Yaşam sevgisi kalmaz insanın .
Adam diyor kızımı ısırdılar. Sözde hayvansever. Nereye götürüyorlar diyor . Adamın iyi tamam kızımı ısırmaya devam etsinler demesini bekliyorlar herhalde .

Bu çığırtkanlar madem bu kadar çok önem veriyorlar. Kendileri gibi olanları bulsunlar kendi aralarında toplayıp birlik olsunlar Kendileri toplayıp uygun şekilde baksınlar Örnek olsunlar öncü olsunlar sonra herkes yardım eder yani .

• Beğen
Tepkiler: Plsty
Bisiklet ile gezerken köpek çetesi havlamaya başlayınca tabanca ile vurmanın cezası var mı? Ruhsatım var.
Mor saçlı bir feministe denk gelmedikçe sıkıntı olacağını sanmıyorum.

@can_celik Türkçe dilbilgisi uyarısı lütfen.

Dün izleyip çok sinirlenip günahkar olduğum için bugün izlemiyorum. Yalnız videonun bir yerinde söz konusu hayvansever(!) bayan(kadın değil bayan çünkü kendisi,bayıyor bu sözde hayvanseverlikleri bu tiplerin) köpeği vermemek uğruna sırtı ile köpeği sıkıştırıyor,köpek "napıyor lan bu "diyip kaçıp kurtuluyor. Videodaki tek olumlu şey bu

@noyanyan Veganım diye başıboş köpeklere karşı olmadığımı mı düşündünüz? İbretlik zeka gerçekten.

Hayvanları koruma kanununa muhalefetten 1002 tl para cezası var.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
  • Beğen
Tepkiler: Guanzo45
@noyanyan Veganım diye başıboş köpeklere karşı olmadığımı mı düşündünüz? İbretlik zeka gerçekten.

Nerden yaptınız bu çıkarımı yahu. Aklımın ucundan bile geçmedi. Veganlığınızı da bilmem etmem, ilgilenmem.
Sadece Türkçe dilbilgisi uyarılarınızı dikkate aldığıma vurgu yapmıştım.

Hakaretli yaklaşımınız da çok utanç verici. Utanmalısınız.

Doğma büyüme vegan mısınız? Sanki algınızda bir zayıflık var gibi.

Veganlığınızı da bilmem etmem, ilgilenmem.
Et yiyici olarak veganizme sataşırken cevap verdiğiniz kişiyi hatırlamanız lazım sanki? Et yemek algıyı yüksek seviyede tutuyo ya, ondan.

• Beğen
Tepkiler: Peregrine
Et yiyici olarak veganizme sataşırken cevap verdiğiniz kişiyi hatırlamanız lazım sanki? Et yemek algıyı yüksek seviyede tutuyo ya, ondan.

Kesinlikle hatırlamıyorum. Çok umursamıyorum o konuyu. hatırlayamadığım için normalde özür dilerdim ama malum sizden dilyemeyeceğim.
Gereksiz sinirlendiniz sanırım. Yazım hataları yapmaya başladınız. Benim için konuya giriş noktamız dilbilgisiydi zaten.

Et yemekle ilgili bir kesin bir iddiam da yok.

Sinirlendiğimden değil bir yandan çalıştığım için hızlıca yazıyorum, epey yazım hatası yapmışım. Kusura bakacaksınız ama olsun söyleyeyim yine de.

@noyanyan Tutuyor yerine tutuyo yazmak ile cümle kuramamak aynı şey değil sanki? Biraz daha et yerseniz kavramları karıştırmanın önüne geçebilirsiniz. Algınızı yükseltir.

Gerçekten sizden beklenecek yaklaşımlar bunlar. Çok haklısınız. :harika:
Hiçbir kral, "Kralım ben" demek zorunda hissetmez. Köpüş severler de hayvanlarına çifte standart yapıyor. Herhalde, onların et yememeleri bir tercih ama hayvanlar yiyebilir çünkü yemek zorunda - doğal yanılsama. Sonra, besi hayvanları da doğayı kirletiyor ama evcil hayvanlar kirletmiyor! Daha devam edebilirim. Umarım şakadan anlıyordur greenpeaceçiler.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri