şimano
Üye
- Tepki
- 79
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Focus
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Bu konuda toplumsal çözüm bulmak mümkün değil. İnsanlar hayvanları bir süre kullanıp sonra kapıya koymayı normal bir davranış olarak görüyor. Onlara veya yavrularına karşı sorumluluk hissetmiyorlar. Ben ne seviyorum nede besliyorum. Bırakın şehirlerde beslenemiyeceklerini anlayıp doğaya dönsünler. Sokaklarda bilinçsizce hayvan beslemeyin.
Oradan geçecek olan bir kişinin oğluna veya kızına okula giderken saldırmasına ve canlarının yanmasına sebep olmayın.
Her köpeği sahibinin üzerine zimmetlicekler. Evinde bakmak istemiyor mu, sokağa mı attı, Devlet hayvanı alacak, sahiplene kadar yada ömrü dolana kadar bakım masraflarını bırakan kişiye fatura ederek barınakta bakacak. Böylelikle hayvan alacaklar ikinci defa düşünür, barınak şartları iyileşir, belediyelere yük olmaz. Sokak köpekleri de dişili erkekli kısırlaştırılırsa 10 yıla bu iş çözülür. Mama parası, barınak kirası, bakıcı parası diye söyle güzelinden her ay faturayı kitledin mi miss. Köpeğini üzerine zimmetlemeyene de sağlam bir para cezası. Ölen sahipler için de hayvanın sahipliğinin mirası ohh.
Ne kadar ıssız ve güzel yerlerde koşmuşsunuz Eray hocam
Sanırsam iş adamı köpeklerin sigorta primlerini yatırmamış.Bakırköy'de oturan forum sakini arkadaşlar köpek kovalayınca kaçmayın sevin! Taammı?![]()
![]()
(link)
Bakırköy sahilinde yürüyüş yapan iş adamı başıboş gezen 6 köpeğin saldırısına uğradı. Köpeklerin iş adamına saldırma anları civardaki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Kasmaz. Ancak burada komik duruma düşen insanlarla dalga geçerler.(link)
Köpeklerden kaçarken kamyonun altına giren kızın sağ bacağı kopmuş, itseverler bu habere de duyar kasacak mı?