budak şener
Üye
- Tepki
- 121
- İsim
- Budak
- Başlangıç
- 1984—85
- Bisiklet
- Salcano
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Ben doğada yalnız trekking ve kamp yapmayı severim.. Bir yol birde dağ bisikletim var. Sokak köpekleri sorun değil. Ankara Etimesgut belediyesi tazminat ödemeye mahkum edildi 2019 yılında. Sebebi doğa yürüyüşü yapan İran vatandaşını köpeklerin parçalayarak öldürmesiydi. Cins köpeklerini insanlar doğaya bırakıp kaçıyorlar. Vahşi melezler de var. Medeni Avrupa ülkelerinde bu işe karşı bir çözüm var. Canlılara zarar vermeyen biber gazı. Ayı saldırısını dahi püskürüyor. Çevik kuvvetin kullandığı tarzda büyük biber gazları. Zamanında almadığım için bin pişmanım. Maalesef ülkemizde yasak şimdi. Parfüm şişesinden çıkan gazı çakmağa tutsak çıkan ateşi gören köpek saldırıdan çayar mı. Deneyen var mı Aslında bir başka tehdit daha da oluştu. Sınırdan kaçak giriş yapan ne olduğu bilinmeyen tipler. Orman gibi yerlerde bile bunlara 4 - 5 kişilik guruplar olarak karşılaşabiliyorsunuz. 4 tanesi köpeğe ıslık çalar gibi hoş olmayan tavırlarla beni çağırıp sırıtarak beni süzmeye başladılar. . Belimdeki bıçağı ve elimdeki baltayı görünce çark edip gittiler.