Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Köpek saldırısı ve ısırmasından kurtulmak için...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@roadworms

iki ayet bilerek köpekten korunulsaydı hafızlar ölümsüz olurdu

Scudo
@FURKAN YAVUZ

Öncelikle gerçekten inanmak gerek Kur ana inanırsak ve uygularsak dünyadaki tüm sorunlarını çözeriz.

Ama nerdee inanmış gibi yapıp yaşamıyoruz. Gevşeğiz gevşek. temelimiz çürük. Kimimiz sadece namaz kılar başka şeye bakmaz körü körüne gider kimimiz sadece aya yıldıza bakar fenni ilimlere bakar başka bi işe bakmaz hepimiz yarım yamalak iş yapıyoz
Halbuki Kur an hepsini yapın diyo oda işimize gelmiyo....

Önce iman sonra gerisi gelir ne köpek ne terör nede terörist ...

Hz. Muhammed (sa) hiç olumsuzluk yaşamadı mı taif'te olanları birçoğumuz bilir. yani iman tam diye başımıza musibet gelmeyecek anlamı çıkmaz. ancak bu söylediklerim korunmayla imanın alakası yok gibi anlaşılmasın.

(konu sapmadan ben sussam iyi olacak)

@karamuratt

Ben tam aksi düşüncedeyim. Kaçmamak gerekiyor. Kaçmak acizlik oluyor ve köpekler kendilerini üstün görerek saldırmaya devam ediyor.

Bilhassa çoban köpeklerine karşı, ona ve korumakla görevli olduklarına zarar vermeyeceğimizi ve ondan daha güçlü olduğumuzu hissettirmemiz gerekiyor. (Av köpekleri de bu felsefe üzerine eğitilriler)

Geçen gün bir çoban köpeği (oldukça iri yarı ve tasmalı) üzerime koşmaya başlayınca ben de durdum ve yüzüne bakarak bağırmaya (azarlamaya) başladım. Önce durdu, sonra sustu sonrada yüzüme baktı baktı ve arka ayaklarının üzerine oturdu.

çok eğlenceli bir paylaşım bencede köpeğin üstüne gitmek veya bağırmak işe yarayabilir

köpek kovalarken taş attım gövdesine ve kafasına gelmesine ragmen beni bırakmadı bu yöntemi denemeyin..

Beni kucukken coban kopegi isirmisti

ben degilde o asi oldu :D

sonra kopeklerle genelde aram iyidir genelde mevzilerine girmemeye calisirim
zaten isiracak kopek uzaktan belli oluyor koruduklari bolgeye girmezsen bi sorun olmaz

ama en etkili cozum bence bisikletten inip onunla bogusmak artik kim sag kalirsa sansina Ama korkarak on kere olecegime cesur olur sansimi denerim

@M.Emin Doğan
Emin senin bu dediğin sadece havlayan bağıran köpek için geçerli. Saldıracak köpek acaip ağız hareketleri yapıyor. Ağzı seğirmeye dudakları inip inip kalkmaya, arada dişleri görünmeye başlıyor. Bir de hırlama varsa hazır ol atlayacak demektir. Böylesi bir hayvana ne yapmak gerek anlamış değilim.

Yusuf Z. Şipal bey, o hayvana yapılacak en iyi şey sizin birşekilde saldırmanız olacaktır, eğer o kadar kararlı bir hayvana denk geldiyseniz yapacak en iyi şey , yerden taş almak yada çantanızda yada arka malzeme kutunuzda tornavida benzeri birşey varsa almak olacaktır, bazı arkadaşlar biber gazı taşıyor hırsızlığa karşı aslında köpekler içinde çok etkili bir yöntem , hayvanları çok severim ama dediğiniz gibi bir köpek denk gelirse bunlardan başka yapacak birşey yok diye düşünüyorum sonuçta hayvana beni ısırma yada çek git desek gitmez heralde :))

@Yusuf Z. Şipal

Siz benim dediğimi yapın

Saldırın bakalım kim kaçacak tabi onda diş varsa sende de akıl var. ;)

Bir yöntemde var son çare olarak elinizi köpeğin boğazına sokun. :D

Umarım maç seyretmeyen köpeğe raslarız.:rolleyes:

Yoksa maçları seyrederken alışmıştır ona da :D

@birolcakir

onları yapacak babayiğit nerede acabaaa....? :D :eek:

en iyisi kurusıkı tabanca alıcaksın ya da boncuk tabanca ;)

boncuk tabanca sonderece kullanışsız diye düşünüyorum. düz taktaklardan alırsanız. kaçırma gibi bir şansı malesef bulunmamakta. dizime kaç defa dayayıp sıktım ne kızarma ne acı var. en mantıklısı keleş yada mp5 gibi boncuklular ancak onlar yanımızda yaşımak için son derece kullanışsız ve yayını germekte zaman alıyor. o esnada hiç uğraşılcak bi iş değil. benim tavsiyem kuvvetli bi düdük. kaçırırmı bilmiyorum ama bağırmaktan çok daha fazla ses çıkartır...

boşverin siz kurtulmayı köpeği gördünmüydü düsür vitesi kalk ayağa yap atağını can havliyle zaten köpek geride kalır :D

ikinci el köpek kaçırma aleti ( dazer miydi adı neydi :) satan var mı bana? aciliyetle gerekli bu aralar...

@Mehmet Ertuğrul001

4 ayaklı köpekler için var ama 2 ayaklı olanlara bir etkisi olmuyor.:)

Ben 4 ayaklilar icin degilde 2 ayaklilar icin Ramo bicagi tasiyorum
ne olur ne olmaz
:)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri