Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Köpek saldırısına karşı elektroşok cihazı

siz durunca hayvan da duruyor zaten ne gerek var ;)

• Beğen
Tepkiler: ventiol
Scudo
O kadar uzaktan işe yaşamasına şaşırdım.

Daha miniminnacık, şöyle çakmak kadar olanı var mı acaba, bu çok büyük...

ATALAY16 kardeş köpek fobim var yoksa biliyorum durunca onların durduğunu psikolojik olarak kendimi güvende hissediyorum böyle :D
Veysel A. internette daha küçükleri olabilir.

@OsmaniyeRehber

Bu cihaz elektro şok cihazı değildir sadece köpeğin duyabileceği frekansta ses çıkarıp ve onu uzaklaştıran bir cihazdır. Eğer fobin varsa yenmeye çalış çünkü bu cihazın iş görmediği durumlarla da karşılaşacaksın. Eğer köpeği sinirlendirirsen hiç bir ses onu durduramaz. Mesela 4 tana kangal çoban köpeği ile etrafın sarılsa o cihazı çalıştırana kadar seni parçalarlar.

Arkadaslar benim turlarda bizzat sahit oldugum etkkli cozum duduk,duduk caldiginizda kopekler duruyor..Diger bir cozum ise sulugunuzdan bi miktar ona dogru su sıkmak..daha zararsiz ve etkili..ikisini de denedim,ikisi de ise yariyor..

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Veysel A.

Elektroşoktan ziyade bu köpek kovucu denen aletler işe yarıyor fakat her korkulduğunda kullanılmasına karşıyım. Videoda da görüldüğü üzere önce gerek var mı diye soruyorum gerek olmadığı köpeğin yuvasını koruduğunu öğrenince kullanmadan yolu görüp iniyoruz.

Ayrıca forumda "yüzlerce" (abartmıyorum) köpek başlığı var. Her youtube kanalı açan bir kere bu konuyu işliyor. Bu tekrarlar nereye kadar devam edecek merak ediyorum.

Bisikletle hiç kovalanmadım ama arabayla çok kovalandım. Bi gün yine köy yolunda giderken 3-4 tane kangal sardı arabanın etrafını. Bi de tam arabanın önünde gidiyolar, geçip hızlansam kurtulcam ama yok çekilmiyorlar. Bu şekilde yarım kilometre gidince canıma tak etti, durdurup arabayı açtım camı, kanka yer yok arabada dedim :D Köpeklerin hepsi mala bağladı kalakaldılar öyle sonra geçip gittim yanlarından. Aynı şeyi bikaç kere daha uyguladım işe yaradı, tavsiye ederim :D

@OsmaniyeRehber dostum 4 yıldır kullanıyorum elektroşok cihazını ve saldırgan köpeklere karşı çok faydalı olduğunu düşünüyorum;)

• Beğen
Tepkiler: OsmaniyeRehber
caesar bende yeni yeni kullanmaya başladım.Her fırsatta söylürum yine söyliyeyim amacım hiç bir canlıya zarar vermek değil , köpek fobim olduğu için bana yaklaşmalarını engellemek.
clubber kendi üzerimde denedim ve gerçekten can yakıcı bir alet .elektrik çarpma hissi vermiyor fakat çok acı veriyor .Nasıl tarif edeyim o acıyı hah böyle koca bir iğne düşün , onu bir an saplıyorlar hissi veriyor.Yuotube de videoları var dev gibi badicileri bu alet yere seviyor ve bebek gibi ağlatıyor :D

• Beğen
Tepkiler: caesar
Bir ara dazer kullandım bir kaç kez ama hiç bir etkisini görmedim. Bisikletten inip dostluk kurmayı seçenlerdenim.

Durun ve hareketsiz kalın..Arada ''hoşt'' filan da diyebilirsiniz..Bisikletten inip yürümeyi de deneyin..
Bana birkaç kez yaklaşık 10 tane köpek saldırır gibi oldu ama bu dediklerimi spontane olarak yaptım ve köpeklerden kurtuldum..

benim iki yöntemim var. birincisi aferin oğlum diyerek sakinleştirmek. ikincisi ise görmezden gelmek hatta başka tarafa bakmak. ilgisizilik hayvanın artan gerilimini azaltıyor.

Peki bir şey sormak istiyorum ama lütfen yanlış algılanmasın. Kuru sıkı tabancam var ve bunu kesinlikle hiçbir şekilde köpeğe doğrultmadan ve çoklu köpek saldırılarında artık mesafe gitgide daraldığında, başka şansımız kalmadığında sadece havaya doğrultarak sıksak sonuç alabilir miyiz ? Amaç sadece sesten korkmalarını sağlayıp uzaklaştırmak.

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
Elektro şok cihazı korkutmak maksatlı kullanıldığı sürece iyi birşey. Fakat hayvan üstünde kullanıldığı an sonucu ölümcül olabilir. Bence bu kadar şey e gerek yok. normal bir köpek savar aleti( ses ile çalışan ) işe gayet yarayacaktır. Bu şok aletini hayvanlar için değilde 2 ayaklı hayvanoğlu hayvanlar için kullanmak daha isabetli olur. keyifli sürüşler.

fthgzl79 aslında bende duruyorum ve bugüne kadar ciddi bir sıkıntı yaşamadım ama köpek fobim olduğu için aşırı korkuyorum , bu cihaz bir nebze bana güven veriyor.
muhammetcelik kesinlikle etkili olur çünkü köpekler sesten korkuyorlar , ama kullandıktan sonra çevrede sahibi felan varsa silahı gerçek zannedip bize sıkıntı çıkarabilir.
vintage_cyclist bencede :komik:

dün ilk kez köpek saldırısına uğradım(köpeklerden hiç korkmam normalde), uysal uysal 5 6 köpek yatıyordu yanlarına yaklaşınca kalkıp saldırmaya calıstılar birisi ciddi olarak ayağıma yaklaştı biraz hızlandım kurtuldum ama cıkmaz sokağa geldiğimi fark ettim :)
İndim bisikletten yanlarına gittim bir kaç gel kuçu kuçu yaptım geldiler sevmeye başladım sadece bir tanesi aksilik yaptı sevmeyi bırakınca hırlamaya başlıyordu 5 dakika kadar kendini zorla sevdirdikten sonra gidip tekrar yere yattı bende geçip gittim.

• Beğen
Tepkiler: Caner Geyik
@OsmaniyeRehber sizi videonuzdan izledim. Ben de aldım bu cihazdan. Denemesini uzak mesafeden yaptım, başarılı. Bir kaç yıl önce ısırılınca bende de fobi başladı. Önce arkadaşlarımızın bahsettiği yöntemleri deneyip son çare bunu kullanırım diye düşünüyorum. Zaten , köpek görüş alanımdaysa ona göre sürüyorum. Köpeğin hareketlerine göre karşı şeride geçiyorum veya inerek devam ediyorum. Ama asıl sorun sizin farketmediğiniz anda birden peydah olan köpekler. Bir de küçükler çok inatçı ve havlayarak büyükleri çekiyorlar.

mama 5 tl yada en fazla 7.5 tl alın ve besleyin korkmayın, demiyorum korku!! insanı bir duygudur ben hep korkduğum her şeyin üstüne giderim sizde gidin.

Geri