Scudo Sports

Korktum 4 ayda 12 kilo

Yarış bisikletine geçmeyi düşünüyoruuuum hem yorulma yok hem daha hızlı en azından şehir içi için 1000 lira biriktirmeye başladım ay sonunda güzel bişey alırım inş :islik::islik::islik:

Scudo
hmm anladım yola hobi olsun diye geciyorsun tamam o zaman :)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
mtb bırakılmaz. mtb kardeşliktir. mtb dayanışmadır. mtb ormanda toprağın kokusunu duymaktır(orman kalmadı ama olsun)
mtb yi bırakırsan seni kınarıs :D
@mariokaldato abi gel mevzu var :D

@Rampage ne marka düşünüyorsun yol bisikletini

@chnkrmz
Bi mtb ci bi mtb ciyle hakiki koç firmasiyla istanbula giderken yanyana gelirse ikiside biskelet almaya gidiyodur
2. Bi mtb ci bi mtb ciye aşik olur evlenirlerse dogan cocuk cylo cross alir buyuyunce
3. Bi mtb ci baska bi mtb cinin dugunune gitse taki olarak deore vites kolu takar :D

Sana shmano
@V3DAT
Sis yada mikroshift 3x6 aktarici takacam :D 2. El hahHHahaha

• Beğen
Tepkiler: V3DAT
@mariokaldato
Abi zaten sis var evlat acısı gibi değişemiyorumda :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bence çok zayıfladığın için bisiklete ara verme. Bisiklete devam et ve sürüşten sonra protein ve karbonhidrat ağırlıklı beslen. Yağlarının çoğunu yakmışsın, hatta bu sürede bir miktar kas kaybın da olmuştur. O yüzden beslenmene dikkat et.

@Rampage
Kiloyu ve kondisyonu mtb yaratıyor. Ben kilo verdiğim dönemde çift süspansiyonlu market bisikleti kullanıyordum. Ne yokuş ne düzlük dayanmaz. 2.2 candır. :)

@Rampage yarış bisikletinde yorulma var :) sürtünme kuvvetinden biraz kar elde edebilirsin bu doğru ama yarış bisikleti üzerine bindiğin an daha hızlı olmak isteyeceksin ve sürtünmeden kazandığının çok daha fazlasını rüzgar senden alacak :D, kişisel görüşüm imkanlar el veriyorsa herkesin 1 mtb 1yol bisikletinin olması gerektiğidir... Bu arada bisiklete devam ettiğine sevindim, (biraz zorunluluktan olmuş sanki, toplu taşımadan kaçmak için mi?)

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
vay arkadaş, ben 12 kg fazladan 50 gr veremiyorum. milletin derdine bak :)
hergün 15 km işe geliş, 15 km eve dönüş olarak 30 km yol yapıyorum ( Dahon D8 ile ) hiç zayıflayamıyorum, benim sorunum ne acaba :D

@shielD

Interval şeklinde pedallamayı deneyin. Kesinlikle sonuç alırsınız.

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
1buçuk ayda 1400km yapıp 10 kilo verdiydim. Aynı şekilde devam edeydim ne olurdu bilmiyorum. Sonuç olarak yaşıyorum rahat olabilirsin :)

• Beğen
Tepkiler: V3DAT
@shielD
Senin sorunun ne biliyor musun dostum ? Lanet bir dahona sahip olmak
dddx.jpg

@chnkrmz

Orman arayanlar Arnavutköy'e lütfen. Burda bol bol var. Hastane arkasından bi Şamlar köyü yaparız ormana doyarsın cihan kardeş :) Yarın İnşaallah yine aynı parkurdayım. Sivri kayalıklı yollar, şahane bir manzara, baraj, aksiyon, herşey var. Yolcular anlamaz o işlerden :)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Geri