Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron bisiklet hakkında sorular, cevaplar ve öneriler.

@Blasto

ozaman xc3000 le xc500 ün arasında da fazla bi fark yok çünkü xc 1000 xc 2000 xc 3000 kadroları aynıdır sadece satışa sunulurken mazemeleri farklıdır ;)

• Beğen
Tepkiler: BULUT ÇELİK
Scudo
üstündeki parçaların ağırlığını kabaca hesapladığımda geriye 1700 gr gibi bişey kalıyor. hafif olmalı :)

Merhaba Arkadaşlar.
Kron marka bisikletleri Ankara 'da nerede bulabilirim.Bilen var mı?
XC500 , XC1000 2009 ya da 2010 modellerine bakacağım daha çok.
Teşekkür ederim.

Merhabalar,kron marka bisikletleri ÇAnkırı caddesindeki Yiba çarşısında bulabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Okan Serinder
kron keşke bow kadro üretse ....photoshoptan çalışma yapabilen arkadaşlar yapabilirlerse efor bisiklete öneri olarak sunabiliriz.

arkadaşlar neden hayır yada neden evet belirtirseniz konu daha iyi anlaşılır.

Bence hibrit modeller üretsin...Trail , akrobasi ve freeride bisikletleri üretsin...Yol bisikletleri üretsin soralı ve tiagralı başlangıc modelleri olsun....Diyorum :)

@Okan Serinder

Merhaba arkadaşım,
Kronları çankırı cad.yıba çarş.45/90 Işıl bisiklette bulabilirsiniz.
tel:312.3118616
teşekkürler.

@sedat
Bende bu adresi kastedmiştim.

arkadaşlar bu konusu hakkında bilgi sahbi olanlar var nı ne zaman çıkacak bisikletler nasıl olacak. çizimlerini gördüm ama hangi parçalar kullanılacak
bilgisi olan varsa görüşlerini yazsındar
şimdiden teşekkürler

kron markasının kadrolarına ömür boyu garanti verdiğini biliyorum ama bu garantiyi xc 1000'i ilk satışa çıkardıktan sonra verdi diye hayırlıyorum peki kron xaos kadrolarınada ömür boyu garanti veriyormu yoksa sadece xaos'dan sonraki yıllarda çıkan kadrolaramı ömür boyu garanti veriyor.şimdiden sağolun

Efor bisiklete danışın , çok derin bir mevzu sizinkisi :D

Efor garanti ve garantiye girenkonualr hakkında detaylı bilgi verir.Sonerin dediği gibi

Efor bisikletle iletişime geçerseniz,Kron kullanıcısı olarak,bu konu hakkında bizide bilgilendirirseniz memnun olurum ..

nerdeyse yaz geliyor yeni modeller hala çıkmadı sıkıldım bu işten. :boese157:

Efor bisikleti aradım kısmetse önümüzdeki haftaya gelir dedi. Fiyatlar henüz belli değilmiş, siteye koyacaklarmış geldiği gibi...

Geri