Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron bisiklet hakkında sorular, cevaplar ve öneriler.

Zaten amcam otolar konusunda usta onunla konuştum özel oto boyası alıcaz kompresörle boyucaz, boyamadan sonra yaılar yapıştırılacak ve üstünede orjinal bir görünüm için vernik. Fakat boya rengi hala kafamı kurcalıyo. benim istediğim bembeyaz kadro, kırmızı jant göbekleri ve jantlar ve miller siyah. ben böyle güzel olur diye düşündüm. Siyah da hoşuma gitmiyo ki :(:(

Scudo
o zaman beyaz yap önemli olan senin hoşuna gitmesi eğer kendi içine sinmezse dünyanın en güzel bisikleti olsun binmek içinden gelmez, hep aklında bir soru kalır acaba bu renk yapsam dahamı guzel olurdu diye, beyaz yap üzerine 2009 model xc500 ünkü gibi siyah etiket yap buda bi öneri istersen komple beyazda yapabilirsin yalnız boyama konusunda boyanın tamamen çıkmış olmasına dikkat et boya sökücülerden kullan, daha sonra boyama işlemi yap üzerine boyarsan hem kalitesiz olur hemde ağırlığı artar unutma önemli olan senin hoşuna gitmesi boyanın sonunda fotoları bekliyoruz ;)

@Burak ELMAS

Boyama sonunda fotoğrafları koyucam tabiki. Ancak çıkartmaları nereden bulucam? :(

neden illaki siyah ya da beyaz ? kimsede olmayan bişi tasarla.. seni ifade eden bi bisiklet olsun. Ne bilim kamuflaj deseni yaptır. siyah beyaz mavi gibi ya da dikkat çekici bi koyu turanj beyaz gidon beyaz sele borusu.. madem yep yeni bir bisiklet çıkıcak ortaya senin bisikletin TEK OLSUN... Bence öle değeri artar. senin emeğin senin tasarımın olacağı içinde onu satmak istemiceksin.. Değerini kafana takma o yüzden...

Forumda bi tane turuncu TREK vardı. onunki değişik bir boyamaydı, renk dönmesi vardı yani baz yerlerde, o şekil bir boya yaptırabilsem, o boya süper olurdu. :)

@Yasin Kukur
o arkadaşı bul nasıl yaptırdığını kime yaptırdığını sor.. kafanda bişi tasarla bence onu yaptır, hem bak sanayide tanıdkların imkanında varmış.. bence kendine öz bi bisiklet çıkar ortaya :in: :)

• Beğen
Tepkiler: Yasin Kukur
Sanırım o kadro sıfırdı yani fabrika çıkış. :(

milletin düşüncesini yapma o zaman sende yasin kendi düşünceni şeklini tarzını ve farkını yarat samsunda farklı değişik bir tarz moda bir bisiklet daha görsün. .

• Beğen
güzel krdesim sn o kadroyu samsundan mı aldın birde o kron xc 4000 benim düşündügm kdroysa eger o kdroyu sanayiye git kompresorle mat siyah yap sonrada reklamcıya git kron xc 4000 kdroyu gster ve ordaki yazıları çıkar sonrada yazıyı yapstır eski haline dnsün sonrada yazılara vernik at bak dediydi dersin çok bomba kdro olacak

• Beğen
kardeş sn bana ulaş msajlarıma cevap ver bn sana yardımcı olayım bnde samsunda kron xc 4000 kdrom var bn sana yrdımcı olrunm

• Beğen
Öncelikle Hayırlı Olsun.Bence Siyaha Boyamalısın, Okuldan Dönüşte Görüyorum seni arada dükkan sizin heralde :)

@Vahdet Güven

:D:D evet Güven Market ;) bisiklet bazen dışarda oluyo, bazen de ben. doğru mu? :)

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=9221

Sanırım bu bisikletlerden Halilinkini aldınız çünkü benim ki Kron değildi...

İlk başta şunu söylemeliyim o kadroların üstündeki beyaz boyayı biz statik toz boya olrak yapmıştık boya sökücü ile sorunsuzca sökebilirsin rahat rahat istediğin renge boyarsın...

Ama özgün renkler her zaman daha iyi olacaktır...

@Hasan Çağri

Evet bu bisiklet şuan bende ama parçaları farklı tabi. bu bisiklet KRON xc4000 değilmi. buna karşı gelenler varda. bi de bunun boyası orjinal fabrikaçıkışlı gibi yani vernikli dimi?

@Yasin Kukur

Sizdeki XC4000 den yapıldı, benim yolladığım fotoğrafta ise Amoeba Scandium kadro var...

o kadroların üzerindeki ana grafiklerin hepsi airbrush ile yapılmıştır... isimler o kırmızı şerit vs... üstüne de özel airbrush verniği, sedefli vernik...

Geri