Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron bisiklet hakkında sorular, cevaplar ve öneriler.

Scudo
yok mu kron tourer'ın toplam ağırlığını bulabilecek durumda olan birisi?

demekki kimse bilmiyor kaç kg olduğunu sahip olan biri tartıp yazarsa hepimiz öğrenmiş olacağız.:)

Bende 2007 xc 2000 var. En fazla 14 kg ama tam net şekilde tartma imkanım olmadı.

@turkstyle

kadro olarakmı..yoksa standart ekipmanları ile olan agırlığımı..

millet iyi hoş diyorsuunuz da benim boy 1.69 falan bir tane 17.5 inç var hangi ayar beni mutlu edecekmiş merak ettim soruyorum? biraz bana eziyet olur sanki

Bendeki kron ct1000'de alu,markasız sele borusunun üzerinde 31.2 mm yazıyor(Bu çapta sele borusu duymamıştım).....Yeni bir tane almayı düşünüyorum ...31.2 mm bulamadım,hep 31.6 mm var..Acaba sizdeki sele borusu çapları nedir? 31.6 sele borusu uyar mı?

Alacağım yer İstanbul'da!....

arkadaşlar yeni bir dağ bisikleti alıcam bana 600 ve aşağısı fiyatlarda öneri verirmisini ve nerelerden alabilirim bu verceğiniz örnekteki bisikletleri

Şu son 2-3 gün içinde 400-600 TL arası bisiklete acayip talep arttı ya. Umarım en güzelini alır yeni konu açan arkadaşlar.

Kapatılabilir...

ben arkadaştan bitane kron xaos kadro alacam ama yanında furç yatağı falan yok acaba furç takımı pahalı mıdır internette de bulamadım

12 tlden başlayıp 100lerce tlye kadar furçlar var. ortalama 30-40 liralık bir furç takımı xc için yeterlidir.

(link)
Bu linkteki de sana uyar...

• Beğen
Tepkiler: mustafa38
Geri