Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron bisiklet hakkında sorular, cevaplar ve öneriler.

iniş olarak daglık rampa cıkıs asfalt cok maksatlı bir bisiklet olacak yanı hafta sonları yayladan iniş hafta içi sehir trafigi
butce 500 800 civarı

Scudo
arkadaslar bana ne olur yardımcı olun.Ayrıca 2 adet bisiklet alıcam biri arkadasım için ikiiside aynı alandaa kullanılacak

Sadece önde amortisörü bulunan, ismi tanınmış firmaların ürettiği kadrolar üzerine toplanmış bisikletler işinizi görecektir. Bu bütçeyle hidrolik diskli bisiklet alamazsınız, mekanik disk freni de almayın bence. İyi bir V freni olan Alivio, Acera, Altus donanımlı, yani 24 vites, bir Scott Addict, Corratec X-vert, Trek, Giant gibi markalardan birini tercih edin. En çok hoşunuza gideni alın, pişman olmazsınız.

• Beğen
Tepkiler: paravol
bence hem arazide hemde yolda kullanılabilecek kron xc1000 alın derim xc2000 e hiç gerek yok fakat corratec x-vert ide düşünün oda çok güzel bir bisiklettir

• Beğen
500-800 arasında ise 800 TL'nin hakkını sonuna kadar verebilicek bir bisiklet almaya çalışın.Benim size tavsiye edebileceğim net bir marka model yok.Ama şunu söyleyebilirimki mekanik disk frenden uzak durmanız yönünde olacaktır iyi forumlar...

• Beğen
bence disk frrenden uzak durun 2.el temiz bir şeyler tavsiye ederim madem rampa çıkacaksınız boşuna ağır birşey almayın

katılıyorum mekanik disk alma diyen arkadaşlara...
yağmur ve çamur haricinde v kaliteli v frenler
işinizi fazlasıyla görecektir, bu demek değildir ki yağmur ve çamurda işlevini tamamen yitirir. bizzat denedim çamurda da kullandım yağmurdada v frenlerimi, tabiiki zorlukları var, disk frenler gibi tabiiki değil ama hem daha ucuz, hem daha hafif, hembakımı ve onarımı daha basit.
bütçeniz de zaten hidrolik disklere uygun değil.
kron, sedona, amoeba yada corratec modellerinden size uygun birini seçebilirsiniz gönül rahatlığıyla...
şimdiden kazasız sürüşler.

@paravol
düşündüğün bisiklet 2009 mu olcak 2008 mi? fiyatıda ona göre değişir tabii ki

Merhaba bende Kron xc1000 kullanıyorum.Disk frene bence kesinlikle gerek yok,V brake frenler işini çok daha iyi yapacaktır mekanik disk frene göre..

yeni baslayan biri olarak cok arastırdim.
kesinlikle mekanik disk tavsiye edilmedi ve birazdaha butce ayırarak 900 tl ye
trek 4400 yada 4500 alabilirsin ben buna karar verdim bol sans

kron xc2000 e hiç gerek yok xc1000 kesinlikle yeticektir ayrıca v fren tavsiye ederim disk frenlerin bakımları zor ve v frenden daha agır oluyorlar

Kron xc1000 11.2 kg sanırım işinizide görür yada çok övülen 2009 Salcanolar var benim içime sinmedi ama özellikle ng303SD ye bakın derim ..

500 Ytl ye borla alabilirsn tahminen 2009 xc1000 840TL. Para biriktire bilirsen bekle derim ben...Disk fren almana gerek yok V-fren daha iyi forumda araştırırsan artılarını görürsün :)

arkadaşlar 2008 sezonunda aldığım kron xc 2000 bisikletimde sorun var,pedal çevirmeyi bıraktığım anda tık diye şissetli bir ses geliyor.Sanki arka dişli takılıyormuş gibi.Kendi halledebileceğim bir sorunmudur yoksa servisemi gitmeliyim.Bisikletimin garantisi hala var.:(

• Beğen
Tepkiler: erhan erden
bende padal kısmında bir ses geliyordu aldığım günden beri ve yaklaşık 1 ay önce servisine yanı üreticiye götürdüm ve monoblok değiştirdiler normalde garantiye girmiyormuş ama bu ürünlerde sorunlu olduğu için shimano ile değiştirdiler bence sen götür hem bakım yapıyorlar hemde ne sorunu var ona bakarlar

• Beğen
bir kutu wd40 la dişlileri ve zincirleri temizledim,bi süredir yapmıyor,sorun heralde arka dişlinin sıkışmasından kaynaklanıyor.arasına toz veya pislik gitti ise yapabilirmi acaba.işin gerçeği işe bisikletle gidip geliyorum ve de bisikletimi çok seviyorum,servis şu an en son planda:) ilgilendiğiniz için saolun arkadaşlar.

• Beğen
birde arkadaşlar bi konu hakkında daha yardımınızı istiyorum.bildiğiniz gibi kron xc 2000 in frenleri mekanik disk fren ekonomik olarak hangi komponent setle hidrolik disk frene çevirebilirim.

• Beğen
@recsky

Eğer bisikletinizi sadece işe gidip gelirken kullanıyorsanız, ve hafta sonları hafif arazi veya şehir içi turları atıyorsanız, hidroliğe geçmenizi pek tavsiye etmem. Boşa masraf çıkmış olur size. ;)

Geri