Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron bisiklet hakkında sorular, cevaplar ve öneriler.

@Haşim Okyay

yok yav sadece işe gidip gelmek için kullanmıyorum.bu bisiklet benim için başlangıç oldu zaten,mekanik disk frenin performansı çok düşük kendim otomobil bakım taknisyeniyim yani hidrolik ve mekanik sistemleri iyi biliyorum.mekanik disk fren sürekli ayar istiyor ve ayarları düzgün yapmadığınız taktirde de tutmuyor.hatta bir ay önce genel müdürün gözünün önünde otomatik kapının camına çarptım ve kırdım:p

• Beğen
Tepkiler: erhan erden
Scudo
Aero arkadaşımızın bisikleti satılmıştır . Bilginize

bende 2000 yerine 1000 alıp parcalarda daha yuksek model kullanıcagınızı dusunuyorum, mekanik disk olayına gelince kesinlikle mekanik kullanmanızı önermem , iyi bi v fren herşeyi halledicektir

triple butted-double butted bu iki kadro arasındaki farklar nedir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca, SRAM hakkındaki bilgilerinizi paylaşırsanız. Bir şey daha eklemek istiyorum. Kron cx 1000-salcano ng303 srd mi?

• Beğen
Tepkiler: volkan volkan
bence 303srd alın hem hidrolik disk var hemde kadrosu hakkında olumlu yorumlar geliyor ama ömür boyu kadro garantisi diyorsan kron almak daha mantıklı olur fiyatları aynı sanırsam 2 bisikletin birde ritchey set var salcanoda oda artı bence kolay gelsin:D

• Beğen
Tepkiler: Serkan DERİN
Çok yararlı oldu benim için teşekkürler...

@farkın

Kron 540 usd - salcano 883 TL... fiyatlarda iskonto yok henüz...

Birine karar verirsem, fiyat için indirim söz konusu tabii

Hardrocksport beyaz olan... gerçekten güzelmiş. Araştırmakta fayda var...teşekkürler tavsiye için. Kron xc100-salcano ng303srd, hakkında da yorum yazarsanız çok sevinirim...:)

kron xc 1000 cok rahat bir bisiklet fakat salcano ng303 o kadr rahat deil ama parca ve fiyat olarak krondan cok guzel bn olsam ng303 alıp parcalarını kron kadro uzerine gecrrdım :D:p

Güzel bir fikir aslında, zaten Kron ve Salcano arasında karar verememiştim. Ancak tercihimi salcanodan yana kullandım...ileride kadroda bir problem yaşarsam...parçaları Kron kadrosuna aktarabilirim,teşşekkürler fikir için...

Merhabalar arkadaşlar, Mtb'mi satmak üzereyim ve kron tourer almayı düşünüyorum. Fakat bir türlü kaç kg olduğunu bulamadım. Yardımcı olabilecek durumdu olan varsa yardımcı olursa sevinirim... Ayrıca en fazla 1250 bütçem var. Daha hafif ve çok daha iyi kadro olarak olarak hangi bisikleti önenirsiniz(amörtisörlü ve lock out olmak sartıyla)

Bayağı eski.Profillerin üst taraflarına bakarsan orada mesaj tarihleri mevcut.

Geri