Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron bisiklet hakkında sorular, cevaplar ve öneriler.

Ben bir kaç hafta önce görüştüm, yeni modellerin örnek kadrolarını ve tasarımlarını gördüm. Tatlı modeller var, satış tarihi olarak Nisan ayı ortası denmişti yanlış hatırlamıyorsam...

Scudo
arkadaşlar önümüzdeki hafta gelecek artık herhalde yaz geldi hala bisiketler ortada yok sade çizimler ve bi kaç foto ....

kron'un yol bisikleti var bildiğim kadarıyla akrobasiye uygun bi bisiklet daha var ama adını tam hatırlamıyorum crazy hop olabilir :in:

Geçtiğimiz hafta Riva gezimizde Orçun arkadaşımın yolda ekşın yapıp hızlı bie şekilde boş kaldırımda sürmeye başladı..

Bende xc4000'imle arkasına takıldım. Kaldırım bitimince bizim fit Orçun zıpladı bisikletyle..

İşte ''o an'' gelmişti. Hızlıydım yavaşlar ama duramazdım..

Yüklendim pedala, tam kaldırımın bitimine geldiğimizde bende önü kaldırıp zıpladım peşinden.

Ya kırılacaktı kadro ya da başka bir şey olacaktı benim gibi 100 kg adamı tartacak değil ya.

Ama kadro resmen esnedi ya altımda.. Resmen maşanın dışında yaylanma hissettim..

Vay bee..

(link)

(link)

bunu bir abim öğretmişti
ellerinizi ve ayaklarınızıda düşüşü yavaşlatacak şekilde esnettiyseniz
daha yüksek bir yerlerden atlayabilirsinizde
yani demek istediğim elleri ve ayaklarıda süspansiyon gibi kullanmak

• Beğen
Tepkiler: tolga1976
Kron direkt olarak 2011 modelleri çıkaracak galiba biraz daha beklerse. Kron'la,Sedona'nın modellerinin Geç çıkması ve halen bisikletçilerde yerini almaması en çok Whistle'ye yaradı... Bakalım önümüzdeki haftaya çıkacak mı ? Fiyatları ne olacak ? ben en çok Xc250 yi merak ediyorum 450 civarı bir fiyatla satılacak diye duymuştum ama görücez ...

Eskişehir muratoğlu bisiklette bi tane kron xc 250 vardı gerçekten güzel bi bisiklet.Bu arada dediğiniz gibi bende kron alcaktım çıkmaınca whistle aldım iikide almışım ...

bugün efor bisikleti aradım gelmiş 2010 kronlar. baya bi renk çeşidi olduğunu söylediler. ama sitelerine koymaları gene 1 hafta 10 günü bulur dediler.

• Beğen
Tepkiler: melek öztürk
Geçtiğimiz Cuma günü ben de Efor Bisiklet'teydim. Dünden (Cumartesi'den) itibaren Efor başta olmak üzere satışa başlamışlar. Yakın zamanda sanıyorum ki online alışveriş sitelerindeki yerlerini de alırlar.

Arkadaşlar bilginize kron 2010 modelleri salı yada en geç çarşamba günü muratoğlu bisiklette olacakmış

2010 lar C.tesi itibari ile efor bisiklette satışa çıktı biz de 2 tane aldık hatta

Merhabalar. xc 1000 nakit fiyatı ne kadar? Ayrıca üzerindeki komponentler nelerdir acaba? Teşekkürler.

bendede xc400 var, bisikletimde v brake mevcut ve kadronun arka bacakları fren kısınca çok esniyo. :(

• Beğen
Tepkiler: alp güven
aslına bakarsak kullanmış olduğumuz xc4000 kadro çok esnemeyen bir kadrodur
@Yasin Kukur

fren sıkınca mı esniyor :eek: onu nasıl hissettin veya gördün? ben sprintte ilk haftaki rijitliğini bulamıyorum oda haliyle çoğu alu kadroda zamanla olur :(

@barış topcu

frene basınca (biraz sert) arka bacaklar pivotlardan sağa sola doğru açılır. hafif olan çoğu kadroda bu esneme hissedilir(fren kolunda ve gözle bakarak) ama çok sorun çıkartacak veya sürüşü engelliyecek bir esneme değildir.

• Beğen
Tepkiler: Yasin Kukur
Geri