Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron bisiklet kadro, maşa, model vb. konular hakkında

Ah şu km saatini ayarlarını yapmayı bir öğrenebilsek hiç bu tartışmalara gerek kalmayacak :D

Scudo
ufaktan ufaktan alışıyorum zaten yakın bi abimin bisikletle arası iyi onla sürmeyede başlayacağız @Melih Çolak

teşekkür ederim önerinizi dikkata alacağım nasıl olmalı tam olarak sizce ? @alperK

ben 800 tl ye xc 500 26 aldm üstüne 250 daha katıp vitesleri 27 vites alivio ile deiiştirdim ama yinede h.o bol pedallı günler

95km değildir o. olsa duramazdı :D
ben yokuş aşşağı 65 geçemiyorum zorladığım halde :D :D

Hayırlı olsun hortlatıyorum ama yılın ilk kron xc 1000 i de bendeydi 2015 :) ocak 15 de geldi elime üretimi mart gibi başladı fuar bisikletini araya tanıdık sokarak aldım çok uygun bir fiyata ama o eski halinden eser yok şimdi sadece kadro kron artık :)

Hayırlı olsun hortu devam ettirelim :) , kazasız belasız pedallamalar. crossda performansı nasıl? memnun musun? artısı eksisi neler?

@Emrah Özşahin Merhabalar 1 ay önce Kron XC 800 29 bisiklet aldım. Maşa sorunu bende de var. kilitlendiğinde 1-2 cm içe giriyor. Normal midir değil midir anlamadım. Arkadaşların kilitli maşaları hiç oynamıyor. Kimleri bu normal demiş kimileri anormal. Durum nedir bende bisikleti götürmeyi düşünüyorum. Bu arada maşa Sutour XCM DS RL 29.

@Ransit benim suntour xct sf 13 te de az bir şey oluyor du.
Kilitli haldeyken Zorlanmışsada olabilir.

Kron XC 500 kullanıyorum. Benim maşayı kitleyince mm bile oynamıyor ama işin garip tarafı, kilit açıkken en yumuşak ayarda bile 2cm kadar anca oynuyor. Bozuk yolda katur kutur demir sesleri geliyor ve gerçekten sinir bozucu. Ciddi bir boşluk sorunu var. Düz maşadan farkı yok gibi bişey..

Çok yakında kurtuluyorum bu maşadan. Garantisi de umrumda değil.. :)

Kron alacak olan kişi maşayı gereksiz ağırlık olarak taşımayı göze alsın. Görüntü'den başka bişey değil.. Ya da Suntour marka maşalar genelde sorunlu..

başlık bulamadım bu yüzden yeni açtım varsa yönlendirin arkadaşlar.

Bu bisikleti halihazırda kullanan ya da kullanmıs olanlara sesleniyorum, 50-100 km lik turlarda asfalt + toprak yol beni götürür mü özellikle toprak yolda süspansiyonları işe yarar mı yoksa bu bisiklet daha çok şehir için mi yaratılmış dersiniz?
yardım edin abiler :D

edit: v-fren 15 model

• Beğen
Tepkiler: MertAG
2 senedir tx500 kullanıyorum her bölgede işini görür yakışıklı bisiklettir tavsiye ederim benim zamanımda rubena lastik vardır boyna patlıyordu continentalle değiştirdim ben şimdi kenda kullanıyorlar daha iyi olmuş..

• Beğen
Tepkiler: mrtg
10 aydır tx 250 kullanıyorum almadan önce tx500 ü de denedim aktarıcılar ve oturuş pozisyonu harika tx den vazgeçme ;)

• Beğen
Arkadaşım yaklaşık bir senedir tx500 kullanıyor. Gayet güzel bir şekilde kamp ekipmanlarını yükleyip tura çıkıyor. Güzel bisiklet diyebilirim. Gerek konforu, gerekse donanımları ile güzel bisiklet. Tavsiye ederim.

• Beğen
@StratoMaster
Çok teşekkürler cevap için ben de aynı şekilde kullanmayı düşünüyorum çadırımı malzelerimi alıp 2-3 günlük kamplar için bu cevabı görünce çok sevindim sağolun :)

@Alperenyuruk
teşekkürler cevap için ben de öyle düşünüyorum aktarıcıları çok kaliteli daha denemeye vakit olmadı ama iyi olacagına eminim.

@MertAG
evet yakışıklılıga laf yok zaten :D. alacagım modelde de kenda var zaten iyidir umarım teşekkürler cevap için :)

• Beğen
Tepkiler: StratoMaster
Arkadaşlar merhabalar kron xc2000 kullanıyorum ama yaklaşk 1 ay önce sele kelepçesinin alt kısmından çatladı. Garantiyle iletişime 3 hafta sonra anca gelebildim. Hem ben hem de Kron bayisi garanti ilgilenmiyor bile! Durmadan mesaj atmasanız 3 haftada bile cevap gelmeyecek. Servislerin genel cevabı olarak tabi hemen kullanıcı hatası olarak belirttiler. Sele boyunu belirtilen ölçülerde sele üzerindeki ölçülerde kullanıyorum. Kron araştıran varsa tavsiye etmiyorum. Ömür boyu kadro garantisi de yokmuş kadro ve parçaların 2 yıl garantili olduğunu servis kendi söyledi mailde, araştırma yapanlara duyrulur.

https://i.hizliresim.com/gOZkEO.jpg

Dosyalar

• IMG-20160523-WA0000.jpg
    IMG-20160523-WA0000.jpg
    103,5 KB · Okunma: 257
  • IMG-20160524-WA0016.jpg
    IMG-20160524-WA0016.jpg
    137 KB · Okunma: 251
Geçmiş olsun hocam. Kadronun kırılma sebebini öğrenmek lazım kullanıcı hatası da olabilir kadro sağlam olmadığı için de kırılmış olabilir.
Zaten ömür boyu garanti diye bir şey yok. Ben trek kullanıcısıyım ömür boyu kadro garantisi trek de de var. Ama nasıl.
Ömür boyu dedikleri süreci mağaza kendi belirliyor. Trek 10 yıl kadro garantisi veriyor 130 kg sınırında. Diğer başka marka 5 yıl vsTabi belli şartlar yine var.

Geçmiş olsun kötü bir yerden çatlamiş.bende tx250 kullanıcısıyım şimdilik hiç bir sorun yaşamadım,aksine çok memnunum bisikletimden.şehir bisikleti olduğu halde MTB gibi kullanıp sert inişler yaptığım oluyor.genelde Kron dan şikayet fazla umarım sizinkini garantiden değiştirirler.tüketici haklarına şikayet etmenizin bir faydası olabilirmi?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri