Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron bisiklet kadro, maşa, model vb. konular hakkında

Aynı kaderi paylaşıyoruz mlsf Gaziantep gibi bir yerde yaşıyorsan herşeyden mahrumsun demektir zaten adamakıllı ne sporla uğraşan var ne de sanatla uğraşan :(

Hakkımızda hayırlısı olur inş bunlarda da bir hayır vardır elbet

Scudo
Fiyatlar beklendiği üzere artmış beklemiyordum veya kabull ettiremiyordum kendime artmaz diye avutuyordum taa ki bugün bakana kadar :( Almak istediğim Bianchi slr 600 de boyasini degistirmis geri kalan her şey aynı 2600 dedigi tiagra sete 3168 tl biçmiş :naslyany: bi boyası için 500-600 kusur fazladan ödemek mantiksiz olur heralde ..

Acaba eski kadronun da fiyati yükselmiş midir veya yükselir mi 15 tatilde almayi dusunuodum ist. Dönünce ??

Kron'un websitesinde rc2000 modellerine bakarken hem fiyatlarının 200 lira kadar arttığını hem de farklı renkler geldiğini gördüm. Ayrıca kadronun üst kısmında değişik bir eğim var. Ama açıklama model yılı yazmıyor, bunlar 2018 model mi?

663c8197-faa3-4d43-b59f-e17a71907222.png
dbe7e524-6a6e-40c1-9926-26ede588a3a5.png

Jantlar değişmiş gibi görünüyor he bir de @Serkan Mıstınoğlu'nun da eleştirdiği aynakolun oradaki kapağı çıkartmışlar. Görünürde değişen pek bir şey yok

Düzenleme: Serkan abinin eleştirdiği model RC 1000'miş. Kusura bakmayın

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@Fireblade bana kadronun üst kısmı da değişmiş gibi geldi, o eğri artmış sele borusuna doğru. Bir de eski modelde kadro üstü kalın başlayıp inceliyordu o güzel bir görüntü veriyordu bu vermiyor. Ama renk çeşitleri eski modele göre daha oturaklı geldi bana. Eski renkler çok cıvıl cıvıldı

kron-rc-2000-kirmizi-mavi-bisiklet.jpg

kron-rc-2000-yesil-mavi-bisiklet.jpg

• Beğen
Tepkiler: ekranci
evet. üzerinde yeni claris var.

Fiyat farkının fazla olmaması güzel olmuş, yeni claris ve renk organizasyonunu çok sevdim. Ama tek sorunum kadro yapısının dava oval olması. 2017deki dik açılı kadroyu sevmiştim. 2017 bile alabilirim hala düşünüyorum

2018 modeldeki renk seçeneği önceki modelden çok çok iyi..2017 model çok cafcaflı..Sanki festivale gider gibi..Çok abartı renk tonları kullanılmış..Hatalarından dönmüşler bence..;)

Sonunda pavyon gibi bisiklet yapmaktan vazgeçmişler. Gözlerim kanıyordu.

Şunun tasarımını yapanı merak ediyorum Screenshot_20180204-192543.png
Güzel atılım (alınır mı bilinmez)
Screenshot_20180204-192641.png
Bunlar haricinde sonunda fantastik fiyatlı dağ bisikelti çıkarmayı bırakmaları isabetli olmuş.

• Beğen
Tepkiler: tar-kutay
@ahlaksız Katılıyorum, ama keşke kadro yapısını değiştirmeselermiş. Hatta ben 2017 kadro alıp boyatmayı düşünüyordum :)

@orcun oguzhan
2017 modeli 9,5 kiloydu. Burda ekleme yapmamışlar, hatta aynakolda parça eksiltmişler. Eğer yeni kadro yapısı ağırlığı farklı değilse 9-9,5 kg aralığındadır diye düşünüyorum. Sitede bir açıklama yok

@etkiliadam
Kadronun bombeli oluşu gayet güzel olmuş bence..Tabi tercih meselesi..;)

@orcun oguzhan
Şaka gibi..

Ayrıca rakamdan çok adamların tutumu komedi. Birincisi 3 farklı model var, neden hepsini tek tek söylemiyorsun? Hepsi aynıysa da bunu belirtmiyorsun. İkinci de yaklaşık ne kardeşim, eline alıp tahmini bişey mi söyledin

Yaw yaklaşım önemli işte. Sekreter kızın eline telefonu verip sosyal medyayla sen ilgilen diyolar. Oda böyle bir soru gelince depocu amcaya soruyo. Cevapta 10-11 kg gelir yae oluyor.

@orcun oguzhan

Şu cevaptan sonra Kron markasından iyice soğudum. Gerçekten de karpuz tartar gibi bisiklet tartmışlar :)

Gerçi zaten XC 150'lerin başına gelenleri gördükten sonra (özellikle gidon kırılmaları), yeterince soğumuştum. Bir arkadaşımın gidonu, sürüş esnasındayken kırılmış. Neyse ki o an çok hızlı gitmiyormuş! O kadar kötü bir düşüş ki, insanın başına her şey gelebilir. Daha sonra internette de buna benzer çok sayıda "gidonum kırıldı" şikayeti okumuştum.

Canımı sevdiğim için Kron'dan uzak duruyorum. Bisiklet alırken öncelikle can güvenliğinizi gözetmenizi öneririm.

• Beğen
Tepkiler: emir yakup bulut
Arkadaşlar bu yıl içerisinde Kron RC2000 veya Mosso Cavalier 700 Sora veya Claris almayı düşünüyorum sizce hangisi daha iyi.Bu arada RC2000'in yeni renkleri güzel olmuş ama eski jant daha havalıydı sanki.

@Sturmgeist
Bu seneki rc2000'lerin renkleri cidden çok güzel. Benim beğenmedim kısım yeni kadro simetrisi. Ama yine de cavalier'e kıyasla rc2000 öneririm. Ayrıca rc2000'i elemendeki sebep jant olacaksa olmasın. Çünkü üstündeki jantla kullanman pek mümkün değil zaten. İlla ki değiştireceksin

• Beğen
Tepkiler: Sturmgeist
2018 rc2000 dikkat ettiyseniz kablolar dıştan geçiyor 2017 içerden geçiyor.

Geri