Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron bisiklet yeni modeller ve tartışmalar

Önümüzdeki hafta içinde gemi gelecek ve gümrük işlemleri yaklaşık 1-hafta sürer derler. Ama artı eksi oynayabilirmiş.

Scudo
Efor bisiklet aslında forumda kayıtlı ve yoğunlukları sebebi ile takip edemiyorlar. Kendilerini bu konuda uyardık ama malum memleketimizdeki her firmada olduğu gibi az insanla çok iş başarma konusunda herkez kendini geliştirmeye çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Acar
@M.Burak KARADAĞ

Özel takip ettiğiniz bir model varsa, sizin için detaylı bilgi temin edip aktarabiliriz.

Büyükçekmece Bisiklet Kulubü

Yeni kadrolardan haber yok mu hala?
Bir kaç foto, ağırlık bilgisi ve fiyatları alabilirsek seviniriz.

İbrahim abi kron xc 5000 ini bir abimiz almıştı forumda paylaşmıştı.site içi aramadan bulabilirsin.net olarak beklediğim bir model yok ama beğendiğim ve hoşuma giden modeli alabilirim bakalım.bir çıksa şunlar :)

• Beğen
Tepkiler: İbrahim GÜRSOY
@M.Burak KARADAĞ

Açıkçası şu an XC 5000 i takip etmiyorum. Çünkü bende bir tane XC 5000 var. Son zamanlarda özellikle tur - şehir - hybrid tip bisikletlerle ilgileniyorum. Tur bisikleti benim için daha rahat ve konforlu görünüyor. Halen Kron'un Tourier modelini kullanıyorum ve çok memnunun. Üzerinde de zaman buldukça değişiklikler yapıyorum. XC 5000 i ise oğluma verdim.

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
@İbrahim GÜRSOY

Size,

Baba diyebilirmiyim :D

bu 2011 kronların fotoğraflarını ve bilgilerini göremeyeceğiz galiba!

Ben forum da 2011 Kron Xc 5000 dışında bisiklet görmedim.Mayıs geldi ama piyasa da 2011 model Kron var mı yok mu belli değil(?)

Ayrıca Kron ne kadar iyi kadro yapsa bile pazarlama stratejisi geliştiremedikten sonra pek bir anlamı kalmıyor.Daha markalarına özel güncel bir site bile yok(!)
Kendini tanıtabileceği, reklamını yapacağı bir alan yok.Ama bakın Sedona' ya her sene yeni kadrolar yeni bisikletler üretiyor ve reklamını çok iyi şekilde yapıyor.Kadroları, bisikletleri hakkında merak ettiğimiz herşeyi sitesinde bulabiliyoruz.

Biz bunu Kron' dan da bekliyoruz.Kullandığımız, merak ettiğimiz bisikletleri hakkında bilgi bulabileceğimiz bir kaynak istiyoruz.Bu kadar iyi kadrolar üretirken reklamı olmadığı için tanınmayan, arka planda kalan bir marka ne kadar ileriye gidebilir ki zaten?

Az önce de Efor bisiklete 2011 modeller ile ilgili mail attım.Bakalım ne zaman geri dönecekler bana.

Selamlar ;)

• Beğen
Tepkiler: Dinçer ÜNSAL
Arkadaşlar görsel olarak resimleri veya bilgileri elinizde mevcutsa lütfen bilgilerinizi paylaşın....

1 ay kadar önce efora gittiğimde mustafa abi, cuma günü gelecek 2011 lerde kaynaklar yok demişti.

benim bisikletin fotoğrafı var xc500 bir de sanırım forumda xc 5000 vardı başka da gören duyan yok malesef

(link)

ben gördüm resimi vardı sanırım bulursam atarım çok güzel işçilikleri vardı

@Eser Sevinç

XC 5000'i görmüştüm sizin bisikletinizde çok güzel paylaştığınız ve ilgilendiğiniz için teşekkürler,inşallah en yakın zamanda tüm modelleri görürüz... :in:

@engin güner

Engin bey ilginize ve alakanıza teşekkürler en yakın zamanda resimleri görmek güzel olur,,,

@Ali ERTURAN

Herhangi bir geri dönüş oldu mu?
Heralde gelen gemi battı. Ondan yeni kadrolar ortada yok!

@Dinçer ÜNSAL

Mail attığımı bile unutmuştum ben ki baktım az önce, cevap filan yok ama bekliyoruz bir umut.Güya Şubat sonunda çıkar diyorlardı ama Mayıs geldi, ne zaman çıkacaksa artık 2011 model kadrolar, kimseden ses yok.Ne yapmak istedikleri bile belli değil ..

E bu ne biçim bir firma o zaman ? İnternet siteleri bile yok. Bu çağda, bu teknolojide bir tanıtım sitesi bile olmayan bisiklet firmasından ne bekleyebilirz ki ¿

Bir açıklamaları dahi yok.

@Ender Aydın

fotoğraf makineme yaklaşık 12 poz vardı bisikletlerin yalnız bu kalmış çokta belirgin değil :(

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/208042_167612506626027_100001318357031_348034_801843_n.jpg

• Beğen
Tepkiler: Ender Aydın
kronlar geldi bileee :D ben geçen hafta sirkecideydim kronlar gelmiş hatta eforda 2 tane giant bisiklet gördüm şaşırdım.

• Beğen
Tepkiler: engin güner
Geri