Scudo Sports

Kron bisiklet yeni modeller ve tartışmalar

Evet arkadaşlar kron (xc 4000) modelı bizzat görülmüştur..
kompenant olarak full xt olarak donanım bulunuyor kadrosu bir o kadar hafif..
sanırım kron bu sene bayağı zorluyacak piyasayıı fıyat olarak 1500 euro olarak ögrendım..
şimdiden alıcıları sabırsızlanıyor desem yerıdırr..

hayırlı uğurlu olsun şimdidenn..
tesekkurler....

Scudo
evt özel donanımkı bir ng 350 kullanıyorum ve gayet memnum yazın beni görürsünüz gezilerde...mat siyah renkte bi bisikletin üzerinde

Kron'u ben de gördüm bugün. kadroda pek değiiklik yok ama komponentler güzel olmuş. Bisan söylentisi de yayıldıkça yayıldı. Hadi bakalım seneye ne yapacağız?

• Beğen
Tepkiler: Önder Özdoğan
ewet bahadır yeni kronu xc4000 i görücüye çıkarmak için dün yarışa getirdi...
x0 lu model en üst modeli olmasına rağmen xt liyi getirdi ama reba sl lerde henüz gelmediği için xc nin üstünde pilot sl vardı... o haliyle bile oldukça güsel ve hafifti... tamamlanınca ağırlığı yaklaşık 10.5 olacak... sadece kadro olarak satılmayacak ama eskiden üstündeki ekipmanlar çok iyi değil diye kadrosunu alıyorduk ama bu sene kadro hafifletilmiş farklı 1 çeşit alüminyum kullanılmış ve bazı düzeltmeler yapılmış... bu haliyle bile 4-4 lük 1 cross-country için yarış bisikleti olmuş tebrikler walla...

Hadi ya nerede kaldı bu Kronlar artık sabrım kalmadı.Ocak ayı ortalarına kadar gelmezse birtane Cannondale Mtb yapcam yoksa ...

Evet arkadaşlar ya bu Kronlar ne zaman düşücek piyasaya? Fiyat konusuna gelince Yeşil Bisikletteki fiyatlar doğru mu?

Kronlar Şubat ayında çıkar dendi. Yeşil Bisiklet'teki fiyatlar doğrudur..

kronlar kadro olarak satılmayacak. tek başına kadro satışı ülkemizde yasal değil.

bisikletimde deore parçalar ve lx frenler mevcut kadro no name kadrolardan 100 ytl fiyatı fakat bana bu kadro yüksek geliyor bana tavsiye debileceğiniz çok yüksek fiyatta olmayan 15 inc kadro nerede bulabilirim no name de olabilir alloy 7005. ağır olmaması da önemli tabiki. teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum

sadece kadro halinde satış ülkemizde yasadışıdır. bu konuda size tavsiyede bulunmak kjanunsuz olur. söyleyebileceğim en iyi şey Sirkeci'deki bisikletçileri gezmenizdir.

hahahaha süper olmuş tavsiyen tayfur...

XC4000 lere hasta oldum ya =(( içim gitti ...keşke imkan olsa da alsam bir tane X.0...

Bayanların da X.O, X.9, XT, XTR gibi üst seviye parçalara ilgi göstermesi ne mutluluk verici :) Umarım bu ilginiz bulaşıcı olur ;)

merhaba gerçekten çok güzel.Gücün yeterli değilse xc 3000 alabilirsin istersen işyerimde çeşitlerini görebilirsin görüşürüz

• Beğen
Tepkiler: ismailofli
(link) kapanmış mı yoksa benm pc mi açmıyor???

Kron u çok duydum geçenlerde de sirkeci de kron un bir bisikletini gördüm çok hoş duruyordu şimdi intenetten bir incelemeye alayım ddm sitesi açılmıyor?

Bende geçen bakayım dedim ama giremedim.Zaten girebildiğin zamanlarda tatmin edici bir site değildi.Bisikletlerin bazılarının resimleri vardı bazılarının yoktu.Sanki aktifkende yapım aşamasındaymış gibi bir hali vardı sitenin.Yani gelin dükkanımıza bakın demekle olmuyor malesef.Yetersiz işte kısacası.

Geri