Scudo Sports

Kron bisiklet yeni modeller ve tartışmalar

@serdarthenever

Evet bunun teyidini ben de aldım bugün.

20 gün kadar sonra kadrolar geliyormuş Türkiye'ye. Ondan sonra montaj vs aşaması ardından bisikletler piyasada olacak.

Seriler olduğu gibi devam ediyor. (XC 500, 1000...). Bir kaç yeni renk seçeneği olacakmış ancak onları henüz görme şansımız olmadı.

Scudo
Kronun web sitesi yok mu? bi ara kronbikes diye biryer vardı ama su an yok. Ben mi bulamıyorum yoksa?

KRON XC 5000 Çıkmadımı. 2008 Kronlar hakkında bi bilgim yok ama. Kron XC 5000 Carbon kadro çıktı diyebiliyordum

Sevgi ve Saygılarımla

Mustafa Önder ATİK

benim bi sorum olacak kron"un tum serisindemi değişiklik olacak eğer olursa xc 4000 almayı düşünüyorum...ama duyduğuma göre yeni kadrolar supermisss...

Salı günü Efor'da yeni XC2000'i gördüm, kadronun görünüşü
tamamen değişmiş, daha köşeli hatlar kullanılmış,ayrıca arka çatal
''monostay'' olmuş, ağırlık açılar falan eskisiyle aynı dediler.
XC2000'in rengi kırmızıydı, diğerleri ne olur artık bilemem,
kadro olarak satışı yokmuş galiba.

bugun sirkeciden gecerken tesadufen gordum yeni kadrolarin goruntusu cok farkli olmus guzeller bir de ayrintilariyla nette gorsek hic fena olmayacak...

@Atacan

bende bugün ugradım Efor'a . xc 1000 , 2000 ve 500 leri gördüm.Kadro almayı düşünüyordum ama kadro olarak şuan satılmıyormuş

bende xc 4000 kadro almayı düşünülodum ama kadro halinde satmıyolarmıs ona üzüldüm...

@esinticaner52

biraz zaman geçsin daha yeni çıkdı satılır yakında caner

@esinticaner52

kron bölümünde war 2 tane konu xc 1000 ve 2000 in resimleri ayrıca (link) da resimleride war

Bilgisi olan var mi? Duyduguma gore cok iddiali modeller hazirlaniyormus ama hala bir resim filan goremedim forumlarda?

Bir arkadaşımdan aldığım sağlam bir bilgiye göre Kron 2009da 1 yol, 1 26" street ve cok renk seçenekli xc serileriyle imaj yeniliyor. Özellikle yüksek kaliteli kadroları uygun fiyatlara satılacakmış... Lastikler maxxis, orta miller ve rulmanlar gibi problemli kısımlar yüksek kaliteli parçalarla değiştirilmiş vs...

Bu konuyu uzun zamandır takip ediyorum. Kronun üretici firma yetkilisi olarak herkesin merakını gidermek amacıyla yol modelimizin renk çalışmasını burada yayınlamak istiyoruz. Her modelden numune bisikletlerimiz Kasımın son haftası hazır olacak, dileyen arkadaşlar Sirkecideki yerimize gelip görebilirler. Ürünlerimiz Şubat ayında bayilerimizde satışa sunulacaktır. Daha öncesinde ise kapsamlı bir tanıtım ile daha detaylı bilgi vereceğiz...

http://img50.imageshack.us/img50/4580/kr728tb7qc0.jpg

Geri