Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron bisiklet yeni modeller ve tartışmalar

285 usd iyi bir fiyat almayı düşünüyorum.Fakat o street modeli kadro güzel olduğu halde daha iyi bir komponentle toplansaydı iyi olurdu.Teşekkürler.

Scudo
bugün sirkecide xc1000 kadro sordum ellerinde yokmuş2009 model kadrolar da en yakın şubatta elimize geçer dediler.

arkadaşlar duyduğum kadarıyla xc 1000 xc2000 xc3000 14 kadrolarıda varmış

Merhaba,

Bugün cep telefonumla çektiğim fotoları ekliyorum.

http://img512.imageshack.us/img512/4016/dsc0022333yi3.jpg

http://img178.imageshack.us/img178/8881/dsc0022555xu0.jpg
XC4000 in 3 farklı rengi var, bu mavi/siyah olan.

Fotolar için teşekkürler.Xc 1000 ve 2000 i sabırsızlıkla bekliyorum.

2009 kron ları gerçekten çok guzell üzerinde kulladığı malzemeler eski kron lara göre çok iyii

Fotoğraftaki xc 4000'nin fiyatını bilen varmı acaba? En çok onun fiyatını merak ediyorum.

4000 in diğer renklerini sabırsızlıkla bekliyorum.

Belki Büyük Kron yazısı yan değilde aşağıya doğru dik tabelalarda ki gibi alt alta yazılsaydı daha güzel dururdu!

@Hattori Hanzo

kron yazsıının konumu itibariye bence en gğseli bu olmuş...2006 model bi xc 1000 sahibi olarak içim gitmedi desem yalan olur...

Bilgisayar basindan görebildigim kadariyla ben kadrolarin yapisini, seklini begendim. Hos olmuslar, sadece bu mavi pek benim gözüme hitap etmiyor. Yani beyazla biraz daha koyu bir mavi, belki bir lacivert, siyahla da baska bir renk (bir anarenk belki) tercih ederdim. Ama tabi tamamiyle kisisel zevk meselesi, belki de kadrolar cok daha tatli renklerdeler ama cep telefonu böyle cekti, bilemiyorum.

Onun disinda XC 4000'in arka teker baglantilarini (drop out) cok begendim, bu tip direk (baska bir CNC [veya o görünümde] parca olmadan yapilan) baglantilar cok hosuma gidiyor. Bir de alin borusunun altindaki destek XC 1000'deki gibi olsaymis, yani ek parca degil de borudan kabartma seklinde. Bu arada vites fren tellerinin üst borunun altindan geciyor olmasi da iyi olmus, böyle olunca hem kadro daha az ciziliyor, hem de derin cizilse bile cizik altta kalip estetik olarak görüntüyü bozmuyor.

Tabi bunlar coook ufak detaylar, benim ilk izlenimim oldukca olumlu, özellikle 2008 modellere göre cok iyiler.

Geri