Bilgisayar basindan görebildigim kadariyla ben kadrolarin yapisini, seklini begendim. Hos olmuslar, sadece bu mavi pek benim gözüme hitap etmiyor. Yani beyazla biraz daha koyu bir mavi, belki bir lacivert, siyahla da baska bir renk (bir anarenk belki) tercih ederdim. Ama tabi tamamiyle kisisel zevk meselesi, belki de kadrolar cok daha tatli renklerdeler ama cep telefonu böyle cekti, bilemiyorum.
Onun disinda XC 4000'in arka teker baglantilarini (drop out) cok begendim, bu tip direk (baska bir CNC [veya o görünümde] parca olmadan yapilan) baglantilar cok hosuma gidiyor. Bir de alin borusunun altindaki destek XC 1000'deki gibi olsaymis, yani ek parca degil de borudan kabartma seklinde. Bu arada vites fren tellerinin üst borunun altindan geciyor olmasi da iyi olmus, böyle olunca hem kadro daha az ciziliyor, hem de derin cizilse bile cizik altta kalip estetik olarak görüntüyü bozmuyor.
Tabi bunlar coook ufak detaylar, benim ilk izlenimim oldukca olumlu, özellikle 2008 modellere göre cok iyiler.