Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron bisiklet yeni modeller ve tartışmalar

yine bir hayal kırıklığıdır bu bana göre...

2007 kron xc 1000 sahibi olarak bu sene çıkıcak modellerden beklentim çok yüksekti belkide bundan dolayı bu hayal kırıklığı !!

Scudo
Modellerin kadro geometrileri Mosso marka kadroları andırıyor, gayet de başarılı bence. Özellikle XC 1000'in açılarını çok beğendim. Kullanılan donanım da iyi. Ama keşke 2006 modellerdeki Kron logosu aynen muhafaza edilseydi, yazı şekli hiç değiştirilmeseydi...

CT1000 in yenisi, TOURER !

Bu arada XC4000 in
15.5" ölçüsü 1385gr, 17.5" olanı 1445gr ve 19" olanı 1490gr ağırlığında. Kadronun perakende satış fiyatı 235 USD.

http://img116.imageshack.us/img116/8095/dsc00228yp2.jpg

Bence Tasarımları ve modelleri bu sene gayet başarılı olmuş...:)
Kron'ların Bu sene iyi bir satış yakalayacağından hiç kuşkum yok.

• Beğen
Tepkiler: tugche
O zaman bir foto daha yolluyorum değerli forum üyeleri için.

http://img53.imageshack.us/img53/3563/dsc00230xk5.jpg

XC 4000 de donanım hep bu şekilde m, olacak?

XC4000 için her üç renk seçeneğinin de V-fren ve Disk fren seçeneği var ama fren dışındaki donanım standart.

- Tora Air SL
- Shadow XT arka vites
- Geri kalan Deore
- Jantlar Çek Remerx
- Lastikler Maxxis

vs...

Fotolardan gördüğüm kadarı ile renk tercihleri bisikletleri görsel olarak geri plana düşürmüş ne kadar kaliteli malzeme olursa olsun bisikletin görselliği de güzel olmadı ben hiç beğenmedim özellikle mavi konusunda ısrar etmek bence başarılı olmamış

@Hattori Hanzo

Fotolarını gördüklerimin hepsinin sadece street modeli hariç, renkleri çok kötü geldi bana bir albenisi yok tabi zevkler kişiseldir bana kötü gelen başkalarına güzel gelebilir

Kron un kalite ve imajı 2008 de iyice aşağı bir grafik çizdi, bu sadece benim değil çoğu "üst grup bisiklet kullanıcısı ve bisikletseverin" ortak kanısı idi.

2009 da amaçlanan 2 şey var;

- Sade bir güzellik
- Komponent kalitesi (fiyat/performans)

Sırf bunun için kar marjı düşürüldü ve seleborusundan tutun da gidona kadar her parça Taiwan dan ithal edildi. Fiyatlar döviz bazında aynı tutuldu fakat devalüasyondan dolayı kur farkı otomatikman yansıyacaktır.

Öte yandan, renkler ve zevkler gerçekten tartışılamıyor :)

oğluma bir xc1000 almak istiyorum renk seçeneklerimiz ne olacak?2009 kronda emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

kron deyince aklıma birbiriyle uyumlu sarı-siyah renkleri ve şahane kertenkele logosu geliyor ki aynı fiyat/performans oranına sahip başka bir kadro araştırmadan xc1000 kadrosuna karar vermemin sebebi de bunlar.ama sanırım firma, imajını değiştirmek için kertenkeleyi feda etmiş.keşke etmeseymiş.

• Beğen
Tepkiler: gurkan
Renk seçenekleri olarak 2007 modelleri çok daha hoştu. 2008 ler bana göre renkleri çok sade olmuş. Kronun simgesi kertenkele daha ön plana çıkarılmalıydı.

• Beğen
Tepkiler: kron_xc4000 esk
gördüğüm kadarıyla daha önceki nesil kronlara göre açılarda farkllıklar var
renk ve kertenkele logosunun olmayışı kron severler için şanssızlık
resimleri gördükten sonraki düşüncem olumsuz yönde pek fazla tutulacağını artık zannetmiyorum

kronun bir o siyah kadrosunu güzel. üstüne hiç birsey koymamıslar tasarım olarak çok basit ve renk uyumu kötü piyasadaki diğer markaların kadrolarını göz ününde bulundurduğumda kronu seçecek hiçbir deneden bulamıyorum

• Beğen
Tepkiler: BLOODorBLOOM
@tiryakioğlu

Burada iyi bir şey mi denilmiş,daha doğrusu ne denilmiş?
Arkadaşlar,lütfen noktalama işaretlerini kullanmayı deneyiniz!

Geri