Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron bisiklet yeni modeller ve tartışmalar

Çok güzeller yaaaa:)

Bu arada XC500'ün rengine bayıldım,başlangıç ve hobi kullanıcıları için çok havalı bir bisiklet bence!

Herşeyden öte yerli bir firmanın bu işe gönül vermesi,bisikletseverlere birşeyler sunabilmek için uğraşması çok hoş!Arkadaşların yorum yaparken,bu hassasiyette yaklaşması,bir de bu açıdan bakmaları , bence daha doğru olur.
Eleştirilerin yapıcı yönde olması, hepimize faydalı olur diye düşünüyorum.Bende başka bir sektörde ,yerli imalata yeni başlamış bir firmada çalıştığım için ,yaşanılan sıkıntıları az çok biliyorum.

Bu yüzden KRON ekibini tebrik ederim.

Scudo
@tanerxc500
güzel fikir aslında. kertenkeleden vazgeçiş nedenini biliyormusun ?

xc500 eskisine nazaran daha güzel olmuş. Mavi xc1000 ise görünüm olarak bana bi zamanlar 100 TL ye satılan Batus marka alu mavi renk kadroyu anımsattı. Mavi-siyah xc 4000 ise sokakta çekilen fotoğraftan daha yakışıklı durmuş fakat yakınan incelemek gerek.Alt alın borusu desteğide sedona sd-911 de kullanılanlardan yapılmış.Şahsi görüşüm eski tarz destek daha güzeldi. Dj bisikletine diyecek bişey yok ;) Fiyat konusunda bir fikrim yok piyasayı bilen arkadaşlar fiyat hakkında yorum yaparsa sevinirim ;)

Bu arada arka fon renginin beyaz olması bazı önemli ayrıntılarda seçiciliği engelliyor.

Türk toplamalarında gittikçe fiyat artıyor alternatif fiyat değil bunlar

evet katılıyorum... fiyatları bana biraz yüksek geldi ama görünüm bakımından diyecek bişey yok :) özellikle kron xc 500 harika göründü gözüme

XC 4000 in bir sürü rengi var denildi..görebilirmiyiz diğer renk çeşitlerinide.

Şu toplama lafı bilgisayar için iyi anlamına geliyorda bisiklet için pek iyi manada kullanılmıyor nedense .
Hangi marka bisikleti baştan aşağı kendi imal ediyor sonuçta bütün bisikletler toplama.
montajı dışında kendi fabrikasında bisikletlerinin hiçbir parçasını üretmeyen bir çok ünlü marka var.

Bisikletlerin görüntüsüne diyecek pek bir sey yok, gecen yila göre gercekten basarililar. Hos, acikcasi ben ilk cikan Kron Zeon, Xaos vb. modellerin hala daha güzel olduklarini düsünüyorum. 2 renkli tasarimlardan belki biraz vazgecme vakti sanki. Sonuc olarak bu görüntü ve tasarim da tatmin edici. Kadrolar söylenildigine göre hafif ve hos...

Ama su da bir gercek, XC 4000 D modeli 1130 € gibi bir fiyata denk geliyor. Ayni fiyat araliginda rakibi Scott Scale 50 (+100 € farki var). Donanim olarak Avid 3.5 frenleri ve Tora Coil (yayli mode, Kron'da havali) farki var. Acikcasi cok kisinin en azindan marka adi, tasarimi gibi nedenlerle Scale'e yönelecegini düsünüyorum. Veya Scale 60 modeli 30 € daha ucuz, XC 4000 ile ayni frenler ve yine yayli Tora ile geliyor, ayna kolu da bir model düsük. Ama "pahali" diye anilan Scott gibi bir markanin böyle minik farkliliklarla Kron'a rakip olabiliyor olmasi sanki Kron'un rekabet gücünü azaltirmis gibi geldi bana. Özellikle ileriye yönelik ciddi donanim yükseltmeleri planlayanlar Scale gibi bir kadroya sahip olmak isteyebilirler.

Bisikletlerin fotoğraflarını bence daha kaliteli çekmeliydiler çok yapmacık gözüküyor öyle olmadıkları halde.
Örnek olarak kırmızılı beyazlı modelde arka fontunda beyaz olması bisikletin tüm güzelliğini öldürmüş kadrodaki estetik tasarımlar çekimler nedeniyle belli değil.

Arka font beyaz çünkü bu fotoğraflar katalog için çekilmiş HAM fotoğraflardır. Ham halleri croplanıp upload edildi... Katalogda arka fon olacak...

üzerina biraz daha verip(+100 dolar) 2009 full slx bianchi alikut alınabilir ve mavic crosride jantlar ve epicon havalı maşayla beraber. bence bu fiyata göre donanımı pek iyi değil(kişisel fikrimdir)

Geri