Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron bisiklet yeni modeller ve tartışmalar

2006 2007 kronlar renk kombinasyonu olarak daha güzeldi bunlar çok çoçuksu görünüye

• Beğen
Tepkiler: sprint
Scudo
sadece DJ modeli ile görüşlerim biraz iyi diğerleri oturmamız renk canlı parçalar sönük örneğin XC 4000 üzerindeki aynakol octalink deore Hollowtecht II takılabilirdi madem disci takmışsın aralarındaki fiyat farkı 50 lira var yok .... Dj modeline gelecek olursak kronun kadroları genelde hafif olur...DJde hafif olmasıyla birlikde kırılmayıda erkenleştirebilir diye düşünüyorum umarım kullanıcı hatasına girmez ... iyi forumlar ;)

@haydarpasa781

kron dj in kırılması halinde yenisi ile değiştirileceği söylendi...dediğin gibi bir durum olacağını sanmıyorum;)

ayrıca dediğin durumun kullanıcı hatasıyla da alakası yok :)

Cro-Moly şehir/tur bisikleti bekliyoruz Kron'dan. :)

Gayet isabetli bir çalışma olmuş,Kron alemini derinden kutlar, renk olayında bol seçenek derim.

Açıkçası renk konusunda çok kötü seçimler yapmamışlar. Ancak bana göre tek kusurları KRON yazısının font seçimi. Şöyle bir çok yabancı markanın logo ve yazı fontunu kafamdan geçirdim; hepsi albenili yazılar (Trek, Scott, Cannondale, Cube vs) ve daha ön planda tutuyorlar. Ama Kron' un logosuna baktığınızda açıkçası gazetelerdeki konu başlıkarında kullanılan font gibi ve yandan bakıldığında bir o kadar küçük olarak yazılmış. Bana göre çok önemli bir ayrıntı. Eminim Kron yazısı güzel bir font ve yatık şekilde yazılarak yenilenseydi göze çok daha fazla hitap ederdi. Yada eski yazı tipini hiç değiştirmemelilerdi.

@Selim Üsel

Bence de renk seçimleri başarılı olmuş. Büyük ihtimalle tasarımı yapanlar bunu bilerek yaptılar, yani renkleri ve çizgileri güzel, değişik olsun diye fontu böyle yapalım demiş olabilirler. Ama belli olmaz, şu an göze yabancı geldiği için böyle, yani yabancı bir marka da "hmm değişik olmuş bu" deyip seneye böyle yapabilir. Neden olmasın??

Ayrıca yol bisikleti modelinin de olacağını gördüm, güzel bir hamle olmuş bu. Yol bisikletinin olması bence markanın sınıf atlaması gibi birşey benim gözümde.

• Beğen
Tepkiler: Uğur Taşdemir
@haydarpasa781

XC4000 in aynakolu Shimano FC-M532 Hollowtec II , Octalink Deoreler tarihe karıştı artık...

ben yeni bisikletleri götüm ve çok güzel olmuşlar hele yol bisikleti yok mu içim gitti vallaha

benim tek takıldığım nokta neden kertenkele yok dedim onlarda audio arabasının logosuymuş dediler bende bakıntım bakıntım bulamatım ben kertenkeleyi geri istiyorum

@mcanb

Bence marka bilincinde eksiğimiz bu. Lafım size değil markayı marka yapmaya çalışanlara. Belki 10 yıl öncesinde bu tarz bir yazı tipi normal karşılanabilir. Ancak yenilenen bir yazının eskisine nazaran daha havalı olması hem markanın görselliğini hemde bilinirliliğini arttıracaktır. Bana kalırsa eski yazı tipi yenisine nazaran 100 kat daha moderndi. Yeni modelleri eski font ile çıkarsalardı eminim daha farklı düşünürdük. Çünkü yenisi çok klasik ve sönük bir yazı tipi.

Tabi bu benim fikrim genelleme olmamalı ayrı konu...

@halil atalay

O kertenkele Audi'nin degil de, Audi'nin bulusu olan Quatro (sürekli dört ceker) sistemin logosu.

kron XC 2000 modeli yokmu ya??:(

birde crazyhop modelini su anda en uygun ne kadar a bulabiliriz..??

@treks

KRon Yol bisikleti Rocket Modeli Yani Aşağıdaki Model, Görür görmez bittiğim model :)

(link)

(link)

Kadro: Aluminum 7005 TB
Maşa: Evo Carbon
Boğaz Yatağı:VP A45-PCK
Arka Vites:Shimano Tiagra
Ön Vites:Shimano Tiagra
Vites Kollan:Shimano Tiagra
Fren Kollan:Shimano Tiagra
Frenler:Shimano 105
Ayna Dişli:Shimano Tiagra 52-39
Orta Mil:Shimano Tiagra
Gidon:Guizzo 7075
Boyun:Guizzo CNC
Pedal:VP 992
Sele Borusu:Guizzo Carbon
Sele:Velo
Ön Hazne:Shimano RS-10
Arka Hazne:Shimano RS-10
Zincir:Shimano HG-53
Kaset:Shimano CS-53
Jant Teli:Shimano RS-10
Jant:Shimano RS-10
Lastikler:IRC Redstorm
Ölçü:50cm - 54cm
Renk:Kırmızı veya Siyah

XC 4000 modelini yakından Efor bisiklette gördüm gerçektende fotodakilerden daha güzel. Şunların profesyonel fotoları olsa çok daha iyi olucak.

• Beğen
Tepkiler: sedat ve newlife
@globaldriver

gerçekten öyle herkes aynı dertten muzdarip efor bi çekim daha yapsa kalitelisinden herşey daha belli olacak.

@aihsan

Benim 4000in bakimina gittigimde sizler icin cekip atarim buraya fotolari arkadaslar bakariz oylariz kabul goren fotolari onlarda sitelerine atarlar

@alternat

Sitelerine koymasalar bile forumda olması çok güzel olur.

Geri