Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron bisiklet yeni modeller ve tartışmalar

donanım, kadro kalitesi ve fiyatları hakkında yorum yapamayacağım ama;

kron xc4000 d mavi-siyah renkleri çok hoşuma gitti =)

Scudo
@genarElbette böyle karşılaştırmalar yapılacak, yapılmalı da.

Ancak daha iyi karşılaştırmak için kadro özelliklerini (metal, açılar/geometri, ağırlık) de değerlendirmeye dahil etmek lazım. Diger açıdan, sele, borusu, gidon gibi parçaları da atlamamak.

Yanılmıyorsam Bianchi YTL fiyat açıklamış olmalı. Merak ettim nedir fiyat?

Bence yerli bir firmanın dünya devleriyle başa baş üretim yapması çok güzel. Ürünler piyasada tutuldukça daha iyi modeller çıkaracaklardır. Ben renklerini ve görüntülerini beğendim.

• Beğen
Tepkiler: sedat ve sönmez
İstanbuldaki arkadaşlar bisikletleri canlı canlı Sirkecide görebilirler.

benim öğrendiğim fiyat dolar olaraktı ve yaklaşık olarak 1670 dolar civarı bir fiyat.

@genarBu bahsi geçen Bianchi ise, pek de dolar fiyat açıklayacaklarını sanmıyorum.

sirkecideki Efor bisiklete bugun gıttım.Bısıkletler resımlerdekı gorundugu gıbı değil.Gidip incelemeniz lazım.09 kronlar bence guzel olmus sade.. ve sade oldugu kadarda güzel.Bisiklet alabılıtesı olanlar için kron onerırım.

Cumartesi günü Efor Bisiklete uğradım 2009 model bisikletleri gördüm, fotoğraflarda göründüğünden çok daha canlı renklere sahipler,Efor Bisiklete burdan bir kez daha teşekkür ediyorum sektöre renk kattıkları için,

Bence en büyük atılım Street bisikletinden gelmiş.Onun dışında mavi-siyah Xc4000 de hoş olmuş.

Efor Bisiklet'e gidip görmenizi tavsiye ederim, çok farklı...

Efora geçen hafta sonu gittim xc1000 için 640 milyon dedi. Haşim işcandan aynısını 450 ye hemde 7 taksitle aldım. Teşekkürler efor :(

2008 model XC1000 lerin perakende satış fiyatı 320€ dur. Daha düşük bir fiyata almanız tamamen bayiinin inisiyatifine bağlıdır. Karsız vermiş olabilir size. Efor'un günahı nedir bunda?

efor bisiklet zaten kendisi üretiyor bu bisikletleri ve fiyatları o belirliyor bende XC 2000 aldığımda arada 100 tl oynama ile aldım yapılan pazarlık sonuç

2009 modelleri beğenmedim,fiyat donanım renk bir önceki model yılında daha güzeldi.

• Beğen
Tepkiler: sprint
Geri