Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron bisiklet yeni modeller ve tartışmalar

@Hattori Hanzo

inş dedigin gibi olur :)

sönmez agbi sanada bilgiler içni teşekkür ederm :)

Scudo
ya bu yol kadrosu güzlde çok basit bir renk olmuş şöyle göz alıcı buz mavisi normal mavili yeşil gibi renkler neden uygulanmıyorki

2009'da sadece kadro satışı olacakmı peki? bilen varmı acaba:rolleyes:

kronun 2008 modelleri iğrençti 2009da altın vuruşu yapacaktır komponenti biz kendimiz dizelim kron gözalıcı kadrosunu satışa sunsun yeter

Sönmez abi ,yeni kadrolar geldi mi?Geldiyse bu hafta bakmaya gelelim.Bir de istediğimiz kadrodan tek alabilir miyiz acaba:D?

2009 kron modellerini ankara'da bizzat gördüm test ettim xc 1000 ve 3000 modelleri vardı xc1000 i tamamen shımano yapmışlar ve ağırlıkta 12.5 e kadar düşmüş lastikleri ve maşayı yenilemişler çok fazla bilgim olmadığı için böyle yazıyorum teknik özelliklerinide bisikleti aldığım zaman yazarım 1000 ile 3000 arasında kararsız kaldım 3000 de full XT malzeme var agırlık tabiki daha hafif

xc 1000 fiyatını 550 ytl peşin'e veririm dedi
xc 3000 fiyatını 1300 ytl peşin verebilirim dedi

kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım

kronların fotoları ne zaman internet ortamına verilir bilgisi olan varmı

Haftaya teşhir edileceğini duydum... Başka bir bisiklet sitesinde haberi çıkacakmış...

kronu çok seviyorum ama bundna sonra bisiklet alacağımı sanmıyorum:) salkona efes de kadlık yaw:D

Bir işe girince alırım belki bizde kronlanırız belli olmaz:D

Sönmez abi resimleri sabırsızlıkla bekliyoruz.

Fiyatlarda yükselme gibi bişide olmamış bu kriz zamanında XC 1000: 550 YTL XC 3000: 1300 YTL bence gayet uygun fiyat

Bu fiyatlar eski, yeni fiyatlar kur farkından dolayı yükselebilir arkadaşlar. Sonuçta maliyetler döviz üzerinden ve daha kötü parçalarla toplanmayacağına göre kur farkı yansır diyorum ben... Üreticiyi arayıp sorsak daha iyi olur.

Evet arkadaşlar,bugün sabahtan Efor Bisiklet'e gidip yeni modelleri gördüm.En büyük yenilik DJ\Street modeli ile Yol bisikleti olmuş.Ben 28'' Citybike'a bayıldım.Modelin ismi 'Tourer' olmuş ve isminin hakkını verecek bir bisiklet olmuş.Siyah renkli ,kilitli maşa,ve bagaj aklımda kalan özellikleri.

XC500 modelinde Zoom Maşa(Eski zoom maşa ile alakası yok)Çift kat-derin profil Alü.jantlar Mat siyah tek renk üzerine Beyaz yazı var.Çok yakışıklı olmuş.

Benim özellikle görmek istediğim XC4000 modeli ise bence en güzel renklere sahip olanı idi.Yanlış hatırlamıyorsam Mavi-Lacivert çift renkli ,çok sade bir bisiklet olmuş.Kadro 15,5'' olanı sadece 1385gr.Üzerinde Deore aynakol,Deore ön arttırıcı,XTShadow Arka arttırıcı,Shimano Hidrolik fren ,Deore göbekler,Çek malı güzel bir jant,Guizzo Boyun,rulmanlı furç takımı,Uno sele Borusu,Uno Karbon kaplama düz gidon,Rock shox Tora(Havalı)maşa,Maxxis lastikler ile dizilmişti.Fiyat olarak kesinlik kazanmamakla beraber yaklaşık 2.000YTL civarında olacakmış.

Sadece kadro soran arkadaşlar için ,XC4000 haricinde bir alternatif yok.Bu kadronun satış fiyatı ise 285USD civarında olması bekleniyor.

Bence Kron'un en güzel modeli bu sene Street modeli olmuş.%80 mat siyah üzerine pembe'ye yakın bir renkle Kron yazısı var.Malzemeleri çok aklımda kalmasada ,Duro maşa,Avid J3 hid. fren ,Acera arka arttırıcı,Sram ruble,tek yaprak aynakol,zincir gerdirici(pembe renkli:)),pembe nikelajlı jant seti ile çok ama çok göz alıcı bir bisiklet olmuş.Bu modelde de 2.40'lık maxxis street lastik var.

Yol bisikleti maalesef henüz gelmemiş.Ama üzerinde Tiagra veya üzeri bir set olması muhtemel.Bu parçaları alan kişi değiştirir düşüncesiyle çok yüksek maliyet çıkmaması için düşük tutmuşlar.Shimano jant seti,Triple Butted 7005 kadro ve karbon maşa ile satılacak.

Bu modellerin satışa çıkması için biraz daha beklememiz gerekecek.Benim öğrenebildiklerim bu kadar.Umarım yanlış birşeyler aktarmamışımdır.2008 modellerde ki hayal kırıklığını bu sene telafi edeceği kesin.Sanırım herkesin merakı biraz giderilmiştir.

Buradan modelleri incelememe ve merakımı gidermeme izin veren Efor Bisiklet yetkililerine çok teşekkür ederim.

resimleri ne zaman foruma veya internete verilecek haberi olan varmı kron bikes siteside açılmıyor

Geri