@Uptown Cyclist Kronun genelde bir Sedona Salcano ya göre daha sert yapılı olduğunu söylüyor insanlar..Birde Kron icin genelde duyduğum kadrosal sıkıntılar.Kron alıp kadrosu catlayan kopan diye bircok yazı ve duyum almıstım.İnsanlar sıcak bakmıyor yani dostum.Aslında ismide gösterisli tabi sahsi görüsüm.Bence iyi yani.
@Lenora Nora Açıkçası kadroyla ilgili olan yorumlara katılmıyorum kendi deneyimime dayanarak.Çok sert kullandım ama hiçbir sıkıntı olmadı.Maşa da öyle.Genel olarak memnundum açıkçası
@Uptown Cyclist Valla dostum Kron kullanmadım Ama kadrodan sikayetci bisikletcidede duydum forumdada okudum Hani aslını bilmiyorum ama memnun olmana sevindim belkide iyi-kötü kullanımla alakalıdır.İyi bakıyosundur ki ben bisiklete iyi bakıgıldığında ömrünün cok uzadığına inananlardanım.Sen XRS 040 alıyordun sanırım ne yaptınız karar verdiniz mi en son yorumunda "masraftan dolayımı almamıstım demistin" hatırlayamadım simdi ama öyle biseydi sanırım istersen özelden yaz sayfayı mahfettik
8 yıllık emektar. Ufak tefek sorunlar dışında banamısın demedi. Yeri geldi yol olmayan yerlerden gitti, yeri geldi çamurlarda debelendi, 25 kg lik bagaj ile 1400 km tura katlandı, 100 kg lik (şimdi 90 kg yim) insanın hoplayıp zıplamalarına, 120 kg lik(babam) adamın sürüşüne göğüs gerdi. 10 bin km yi geçmesine rağmen daha zinciri bile değişmedi.